Sokan kérdezik tőlem, hogy most mi lesz, hogyan tovább.

Rendben, válaszolok őszintén és legjobb tudásom szerint. Kedves magyar alattvalók, most úgy lesz, hogy a diktatúra tovább fog erősödni, terjeszkedni.

Orbánék még többet fognak lopni és hazudni.

Ti pedig megtanultok szépen csendben, lehajtott fejjel, nyomorban élni. Eközben a kollaboráns ál-ellenzék tehetségtelen vezetői majd egymásra mutogatnak, még egy darabig megy majd a sárdobálás.

Azután pedig szépen, csendben lehajtott fejjel bekullognak Orbán bábparlamentjébe és szedegetik szorgalmasan tovább a fideszes asztalról lehulló morzsákat.

Eközben majd olyanokat üzengetnek Nektek, hogy semmi baj, fogjunk össze és szeressük egymást.

Ti közben majd egyre keservesebben nyomorogtok, hiszen jön a 30%-os ÁFA, a hiperinfláció és Orbán kőkemény megszorító csomagja. Az árak az egekbe emelkednek, a fizetések és a nyugdíjak még eddigi szánalmas értéküket is elvesztik.

De Ti szépen, csendben tűritek majd mindezt és hallgatjátok, ahogyan a fideszes lakájmédia azt harsogja, hogy minden rendben.

 

 

Eközben a következő hónapok során megint külföldre menekül majd úgy 1 millió fiatal magyar állampolgár. Még több család szakad szét, még több idős szülő és nagyszülő marad majd magára.

Ők már nem számíthatnak semmi jóra az élettől. Ha betegek lesznek, nem kapnak majd orvosi segítséget.

Ha nyomorognak, éheznek és fáznak, senki sem segít majd rajtuk.

Sokan meghalnak majd, sok áldozata lesz a gyalázatos, korrupt orbáni diktatúrának.

De Ti majd szépen, csendben tűritek ezt is, ahogyan azt is némán tűrtétek, amikor úgy 36 ezernél több idős, beteg embert dobtak ki az utcára a magyar kórházakból.

Közben Orbán kivezeti majd Magyarországot az Európai Unióból, hiszen több pénzre nem igazán számíthat már tőlük.

Magyarország pedig orosz gyarmat lesz, mert a háborús bűnös Putyin ezt harc nélkül is elfoglalhatja..... ellentétben Ukrajnával.

Szóval az lesz, hogy most majd élvezhetitek a tegnapi döntésetek minden eredményét kedves magyar alattvalók.

De ne aggódjatok, mert a sok tízezer fideszes óriásplakáton ki lesz majd írva, hogy Magyarország erősödik és előre megy, nem hátra.

Dióhéjban ennyi. További szép napot és sok erőt az elkövetkező hónapokhoz!

Őszinte részvéttel: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász