tűzij
Donbassz mára virradó éjszakája megint hozott egy valcmanista trükköt. Felfedték a miliciák, de jellemzi a kijevi hordák aljasságát. A gyjebalcevoi katlanba megpróbáltak erősítést bejuttatni-a Nemzetközi Vöröskereszt álcájával. 4 db “Kraz” teherautó, és kettő TANK(!) próbálkozott. Belebuktak.
Dzserzsinszk városát mára virradóan vadul lőtte a valcmanista latortüzérség. DE UGYANEZT MEGTETTÉK AZ Ő KEZÜKÖN LÉVŐ AVGYEJEVKÁVAL IS! A cél egyértelmű: elhitetni a lakossággal, hogy a népköztársaságiak bántják őket. Csakhát a szemtanúk…! Meg hát azért éjszaka lévén, még a torkolattüzek is láthatók. Arrafelé pedig milicisták nincsenek.
(Старобешево)Sztarobesevo, (Стыла)Sztila, Donyeck, Gorlovka, Makejevka, Jenakijevo éjszakája ugyancsak keserves volt Nyalókakirály bérgyilkosai miatt. A latortüzérség egész éjjel bombázta ezeket a városokat.
rom
Donbasszban mára virradóan egyébként érdemleges harci cselekmények nem zajlottak. Izzik viszont a hangulat Csjernuhino miatt. A népköztársaságiak által körbezért településről a pribékek nem engedik távozni a civil lakosságot. Ma reggelre kiderült az ok is. A kelepcébe került bérgyilkosok javarésze az “Ajdar” hiénazászlóalj bűnözői. Igazi nemzetközi bűnbanda. Lengyel, belga, baltikumi, kaukázusi, amerikai-és még a jó ég tudja hány ország szemetét hordta össze a fasizmus szele ebbe a bűnbandába! A népköztársaságiak pedig fogcsikorgatva tehetetlenkednek a martalócok által túszként fogvatartott civilek miatt.
tanko
Mindenesetre esküdöznek: ÉLVE EGYETLEN FASISZTA SEM FOG KIKERÜLNI MARADÉK-UKRAJNÁBÓL!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/06/nyugtalan-ejszaka-donbasszban-2/