2022. május 11., szerda

Idegenek mozgatják a szálakat a Földön?

 

Sötét idegenek irányítják az emberiséget, az emberi történelmet elrejtették előlünk. Az ET fénymunkások ott vannak, hogy segítsenek, ha tudjuk, hogyan kommunikáljunk velük a hiperűrben.

A pszichedelikumok technológiája el fog juttatni oda.

Felelősségi nyilatkozat - én nem vagyok híve egyiknek sem, de mint laposföldes barátomnak, Edward Menezhez hasonlóan, hajlandó vagyok meghallgatni az EG-t.

Clif High egy internetes adatbányászati szakértő, aki "prediktív nyelvészet" és számítógépes programok segítségével válogatja át az interneten található több milliárd bitnyi információt, hogy megjósolja a jövőbeli trendeket és eseményeket.

"Nem a zsidók, a szabadkőművesek és mások találták ki azt a sok szart, amiben most élünk, hanem a sötét idegenek. Még Dzsingisz kán valós történelme sem arról szólt, hogy csak úgy kiirtotta a falusiakat, ahogyan azt nekünk kanalazzák, hanem kiirtotta azokat a falvakat, ahol tudták, hogy Idegenek rejtőzködnek."

Clif High azon kevesek egyike, aki beszél a sötét Idegenekkel, ET fénymunkásokkal való hiper-űrbeli találkozásairól, és elmagyarázza, hogy miről is van szó. Sok találkozása volt mindkét csoporttal a hiperűrbe tett "utazásai" során, így IMHO egyedülállóan alkalmas arra, hogy beszéljen róluk. Annyira olvasott, hogy zsenialitása az élet minden területén megmutatkozik, egy igazi filozófus az ősök stílusában.
Legújabb pontjai a Közzétételről az, hogy valamikor a következő néhány hónapban, amint a szövetségi tartalék összeomlik, a Globalisták, miközben kiborulnak, kiszivárogtatnak információkat, amelyek elismerik őket és a technológiájukat; mindezt egy utolsó utáni erőfeszítésként, hogy fenntartsák az irányítást a tömegek felett, miközben megpróbálják bevezetni az Új Digitális Pénzt és az ID irányítást.

 

 

Az idegenekről azt mondja nekünk:

A zsidók választották az Idegeneket istenüknek, az Idegenek azóta is a zsidókat használják bábjaiként. Miután mindenhonnan kirúgták őket, a zsidók felállították a saját bábjaikat, a szabadkőműveseket.

Igen, a sötét Idegenek irányítják a zsidókat, akik viszont a szabadkőműveseket irányítják, miközben az ET fénymunkások megpróbálnak segíteni nekünk; DE először fel kell ébrednünk az Elveszett Emberiségünk Történelmére, hogy lássuk, mi történt valójában. Nem, az ET nem azért jön, hogy megmentse az emberiséget, ezt kollektíven kell megtennünk, mivel mindannyian EGY forrásból származunk.

Mivel a legtöbb ember nem hiszi el a legtöbb dolgot a médiából, vagy amit a kormányzat kényszerrel etet velük; nagyon valószínűtlen, hogy sokan elhiszik, amit itt írok. Rábízom magam arra, amit az univerzum mond: "megadunk nektek mindent, amire szükségetek van, DE meg kell dolgoznotok érte". A kozmosz tudja, hogy minden válasz rendelkezésünkre áll, ha dolgozunk, hogy megtaláljuk őket. Egyszerűen fogalmazva, ismerjétek meg a történelmet az Idegenek háborúiról a Földön, amit megnyertek, és mivel a történelem ismétli önmagát, meg fogják nyerni a jelenlegi Armageddont?

Az összes ellopott és elrejtett Valódi Emberi Történelemmel csak keveritek a keverőtálat, és nem igazán csináltok semmit. A zsidók, a szabadkőművesek és mások nem találták ki az összes szart, ami alatt élünk, a sötét Idegenek tették. Még Dzsingisz kán valós történelme sem arról szólt, hogy csak úgy kiirtotta a falusiakat, mint ahogyan azt nekünk kanalanként beetetik, hanem kiirtotta azokat a falvakat, ahol tudták, hogy Idegenek bujkálnak.

Tehát az ellopott-eltitkolt valódi emberi történelmet tekintve, talán itt az ideje, hogy egy lépést tegyünk előre, és leleplezzük a hírhedt Sátán és társai mögött álló valódi gonoszt. A szabadkőművesek csak a zsidók kegyencei, mert a zsidók mindent elrontottak és mindenhonnan kirúgták őket. A Sötét Idegenek bár technológiailag fejlettebbek az embereknél, de érzelem nélküliek (nincs vagus idegrendszerük), így még akkor is Hülyék, ha intelligensek.

Minél több kinyilatkoztatás jön ki, annál többet fogunk látni és összekötni a pontokat a Valódi Emberi Történelemmel. Ha csak megnézzük a kegyencek, azaz a globalisták arcát és a terveket, amiket számunkra terveznek, bepillantást nyerhetünk a függöny mögé, hogy kik az igazi ellenség, vagyis azok, akiket a sötét Idegenek agymosással irányítanak.

 

 

AZ IGAZI EMBERI TÖRTÉNELEM EL VOLT REJTVE

A Sötét Idegenek valóságosak, ahogyan a Világos ET munkások is. Clif High találkozott mindkét típussal a hiperűrben és elmenyitó betekintést nyújt nekünk arról, hogy mik ők és mit akarnak.

(Clif High egy őrült?)

Eltekintve Clif részletes folyamatos adatközlései mellett róluk és az aktuális ügyekről, van egy kevéssé ismert csoportos Felemelkedési glosszárium', akik megadják nekünk az energia mély kapcsolatát és funkcionalitását az isten-pontból' a lelkünkhöz. Mint 12. dimenziós lények, ők lefedik az összes harmóniát, ami a kozmoszt működésre készteti, és azt, hogy a sötét Idegenek hogyan irányították az agymosott agyú emberiséget az emberi formában való teremtésünk után valamivel.

Hogy megértsük, hogy a sötét Idegenek feletti urak milyen régóta, mélyen és széles körben rejtegetik a valódi emberi történelmet, a Tatárság története mélyen beavat minket a miénket megelőző civilizációkba, a Hyperborean-Atlantisziakba és a sötét Idegenekkel vívott csatáikba és az általuk elvesztett háborúkba, ahonnan az egész létező birodalmukat módszeresen kitörölték-eltörölték Közép-Ázsiából Oroszország-Ukrajna. (Dzsingisz kán nem csak falusiakat gyilkolt, hanem megpróbálta kiirtani az emberiség fölé kerekedni akaró sötét Idegeneket, akikről azt gyanította, hogy ott rejtőzködnek).

Emberként ülhetünk és játszhatjuk a karosszék kritikusát, miközben nem nézünk szembe az emberiséget fenyegető valódi fenyegetéssel, a sötét Idegenekkel, akik az embereket Ai-Botokká akarják lealacsonyítani, hogy a lélek belülről elpusztuljon. Ők azok, akik gonoszak' sátániak' akiknek a zsidók' a kiválasztottjai az agymosott agyú, agyvezérelt bábjaiknak.

 



A Jelenések itt vannak, és ahogy minden nyilvánvalóvá válik, továbbra is látni fogjuk az Armageddon előkészítését és lejátszását. Egyetlen embert sem fog megkímélni annak a pszichológiai traumának a megtapasztalása, ami az Idegenek-ET-k megmutatják magukat a jelenlegi emberi társadalom összes összeomlásával együtt.

Az internetnek köszönhetően minden feltárt Titok azonnal megosztásra kerül mindazok között, akik eléggé felébredtek és nyitottak ahhoz, hogy törődjenek Isten Szeretetének igénylésével, növeljék a lélek-szellemüket és legyenek mindazok, akik lehetnek, egy lélek, aki emberi ruhában éli meg az életet.

Jelenleg úgy tűnik, hogy 2022 az Idegen-ET kinyilatkoztatások ideje; legyen szó az általunk használt technológiájukról, vagy a valódi emberi történelemben való részvételükről, ami rejtve van... MARADJANAK VELÜNK.

 

Talán ha az emberiség tényleg tudná, hogy ki áll az egész mögött, akkor megelégelnék a játszmákat, felállnának. fellázadnának és visszavennék az életüket. Egyébként csak azok, akik felébredtek és nyitott elméjűek, áthatolhatatlanok az Idegenek agykontrolljával szemben; tehát az emberiség 50%-ának többnyire nyitott elméjűségével már félúton vagyunk.

Az Armageddon már itt van és zajlik, az emberiség következő lépései fogják megmutatni, hogy merre tartunk, a Rizikó játékukba, vagy kihátrálunk és hagyjuk őket megrohadni......


https://www.pokolafoldon.hu/blog/idegenek-mozgatjak-a-szalakat-a-foldon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése