Egy új izraeli tanulmány, amely a Nature folyóiratban jelent meg, arról számol be, hogy a COVID-19 vakcina bevezetése során drámaian megnőtt a sürgősségi szív- és érrendszeri események száma a 40 év alatti izraeli lakosság körében.

Íme az összefoglaló:

A szív- és érrendszeri károsodásokat a 2019-es koronavírusos betegség (COVID-19) fertőzései okozzák, és a COVID-19 vakcinák mellékhatásaként jelentik. A jelenlegi vakcinabiztonsági felügyeleti rendszerek további adatforrásokkal való gazdagítása javíthatja a COVID-19 vakcina biztonságosságának megértését.

Az Izrael Nemzeti Sürgősségi Orvosi Szolgálat (EMS) 2019 és 2021 közötti egyedülálló adatállományának felhasználásával a tanulmány célja, hogy értékelje a 16-39 éves népességben a szívmegállás és az akut koronáriás szindróma EMS hívások mennyisége és a COVID-19 fertőzés és az oltási arányokat is magában foglaló lehetséges tényezők közötti kapcsolatot.

A 2019-2020-as évekhez képest több mint 25%-os növekedést észleltek mindkét hívástípusban 2021 januárja és májusa között.

Negatív binomiális regressziós modellek segítségével a heti segélyhívások száma szignifikánsan összefüggött az ebben a korcsoportban beadott 1. és 2. oltási dózisok arányával, de nem volt összefüggésben a COVID-19 fertőzési arányokkal.

Bár nem állapítanak meg okozati összefüggéseket, az eredmények aggodalomra adnak okot a vakcinák által kiváltott, fel nem fedezett súlyos szív- és érrendszeri mellékhatásokkal kapcsolatban, és aláhúzzák a vakcinák és a szívizomgyulladás - a fiatal egyéneknél a váratlan szívmegállás gyakori oka - között már megállapított okozati összefüggést.

A vakcinák lehetséges mellékhatásainak és a COVID-19 kimenetelének felügyeletébe be kell vonni az EMS és más egészségügyi adatokat a közegészségügyi tendenciák (pl. az EMS-kiadások számának növekedése) azonosítása és a lehetséges kiváltó okok azonnali kivizsgálása érdekében. (Forrás.)

Jennifer Margulis és Joe Wang nemrég írt erről a tanulmányról a The Epoch Timesban:

Azt gondolná az ember, hogy a tudományos közösség, a közhivatalnokok és a világ összes médiuma egy új, lektorált cikket vitat meg, amelynek címe: "Megnövekedett sürgősségi kardiovaszkuláris események a 40 év alatti lakosság körében Izraelben a vakcina bevezetése és a harmadik COVID19 hullám alatt". Miért? Mert a tanulmány eredményei nem kevesebb, mint megdöbbentőek.

Ez az adatelemzés 2022. április 28-án jelent meg a Nature című multidiszciplináris brit tudományos folyóiratban. A Nature a világ egyik legrangosabb tudományos folyóirata.

A kutatás társszerzői Dr. Christopher Sun, Ph.D., a Massachusetts Generation Hospital egészségügyi rendszermérnökségének posztdoktori munkatársa és a Massachusetts Institute of Technology Sloan School of Management munkatársa; Eli Jaffe, Ph.D., aki az izraeli Nemzeti Sürgősségi Orvosi Szolgálat munkatársa, és Izrael egyik vezető szaktekintélye a sürgősségi orvoslás és az egészségügyi menedzsment területén; valamint Retsef Levi, Ph.D., az MIT Sloan School of Management J. Spencer Standish (1945) professzora az operációs menedzsmentről.

Csapatuk elemezte az Izraeli Nemzeti Sürgősségi Orvosi Szolgálat által 2019 és 2021 között gyűjtött adatokat. Azt találták, hogy több mint 25 százalékkal nőtt a szívmegállással és akut koronária szindrómával - a Mayo Klinika szerint a szív hirtelen fellépő csökkent véráramlásával járó szívkoszorúér-problémákra használt gyűjtőfogalom - kapcsolatos segélyhívások száma a fiatal felnőttek, 16 és 39 év közötti korosztály esetében, mind 2019-ben, mind 2020-ban ugyanezen időszakhoz képest.

A kutatók továbbá felfedezték, hogy a sürgősségi szívproblémák e növekedése a COVID-19 oltással, de nem a COVID-19 fertőzésekkel függött össze.

 

 

Magyarázatuk szerint:

"Több mint 25%-os növekedést észleltünk ... a 2019-2020-as évekhez képest. [A] heti sürgősségi hívások száma szignifikánsan összefüggött az ebben a korcsoportban [16-39 évesek] beadott 1. és 2. vakcinaadagok arányával, de nem volt összefüggésben a COVID-19 fertőzések arányával. Bár nem állapítanak meg okozati összefüggéseket, az eredmények aggodalomra adnak okot a vakcinák által kiváltott, fel nem fedezett súlyos szív- és érrendszeri mellékhatásokkal kapcsolatban, és aláhúzzák a vakcinák és a szívizomgyulladás - a fiatal egyéneknél a váratlan szívmegállás gyakori oka - között már megállapított okozati összefüggést."

Amint maguk a három tudós is rámutatnak, ez az új, szakértői értékeléssel ellátott tudományos eredmény egybecseng a tudományos és klinikai bizonyítékok egyre növekvő halmazával, amely számtalan mellékhatást - amelyek közül néhány rendkívül súlyos - mutat magából a COVID-19 vakcinából.

A tudományos közösség elkezdte dokumentálni a mellékhatásokat.

Például 2021 júniusában egy tizenhat tudósból álló nemzetközi kutatócsoport egy kutatási levelet tett közzé, amelyben nyolc felnőtt, 21 és 56 év közötti férfinál az akut szívizomgyulladás kialakulásának időbeli összefüggését jegyezték fel.

Ezek a tudósok a Circulation című folyóiratban megjelent írásaikban aláhúzták, hogy "...a COVID-19 mRNS vakcinázást követő akut szívizomgyulladás valós előfordulása ... rendkívül ritkának tűnik", tekintettel arra, hogy emberek milliói kapták meg az oltást látszólag incidens nélkül. Mégis, írták, "a szolgáltatóknak ébernek kell lenniük a COVID-19 mRNS vakcinázást követő szívizomgyulladás tekintetében, és további kutatásokra van szükség a hosszú távú kardiovaszkuláris kockázatok megértéséhez".

A szív gyulladása (myocarditis) és a szívet körülvevő szövetek gyulladása (pericarditis) közötti kapcsolatot még ugyanebben a hónapban a British Medical Journalban megjelent részletes cikkben tovább vizsgálták: "Covid-19: Kell-e aggódnunk az mRNS-vakcinákat követő szívizom- és szívburokgyulladásról szóló jelentések miatt?""

Ez a cikk idézte Dr. Vinay Prasadot, hematológus-onkológust, a San Franciscó-i Kaliforniai Egyetem epidemiológiai és biostatisztikai tanszékének docensét, aki a szívkárosodásról szóló korai jelentések miatt mély fenntartásait fejezte ki a COVID-19 vakcinák fiataloknak történő beadásával kapcsolatban.

"A fiatal férfiak esetében egyértelmű és nagyfokú biztonsági jelzést kaptunk, és a fiatal nők esetében is egyértelmű, de kis mértékű jelzést kaptunk" - mondta Prasad. A szívkárosodás kockázatát figyelembe véve Prasad szerint a legbiztonságosabb megoldás az lenne, ha a tizennyolc év alatti gyermekeknél felfüggesztenék az oltást, és a 25 év alatti férfiaknak csak egy adag vakcinát adnának.

Nemrégiben, 2022 februárjában három tudós (egy németországi kutató, egy szintén németországi fizikus és egy hollandiai független adat- és mintakutató) a Clinical and Translational Discovery című folyóiratban szerkesztői levelet tett közzé "The risk-benefit ration of Covid-19 vaccines: Az átcsábítással történő publikációs politika nem javít rajta".

Ebben a levélben szintén izraeli adatokat elemeztek. Az adatok nyugtalanítóak. Ezek a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy "mivel 100 000 személyt oltunk be, talán öt életet mentünk meg, de két-négy halálesetet kockáztatunk".

Többek között rámutattak arra, hogy a CDC saját passzív jelentési rendszere, a VAERS, amely mostanában több nagyon aggasztó jelet mutat - 2022. április 22-ig 27 532 oltás utáni halálesetet jelentettek, valamint 14 096 szívrohamot és 39 639 szívizomgyulladás/perikarditisz esetet -, arról ismert, hogy mind a haláleseteket, mind az oltásokból eredő mellékhatásokat alulbecsüli.

Kik állnak e számok mögött? Azok a fiatalok, akik lelkesen oltatták be magukat, hogy elméletileg védve legyenek a COVID-19 ellen, és elméletileg másokat is megvédjenek, ehelyett azonban életüket vesztették, vagy egészségük súlyosan károsodott a vakcina által kiváltott szívizomgyulladás következtében?

A teljes cikket a The Epoch Times-on olvashatja.

Úgy döntöttem, hogy a VAERS-ből a COVID-19 vakcinákat követő "szívgyulladás" minden formájára vonatkozó adatokat összeszedem erre a korcsoportra vonatkozóan. Korábban nem foglalkoztam ezzel a korcsoporttal, de a múlt hónapban közzétettem egy jelentést a COVID-19 vakcinákat követő szívbetegségek megnövekedett arányáról a 18 év alatti gyermekek esetében, és ez azt mutatta, hogy a COVID-19 vakcinákat követően megdöbbentő, 17 500%-os növekedést mutatott a szívbetegségben szenvedő gyermekek száma az FDA által az előző 30 év összes, erre a korcsoportra jóváhagyott vakcinájához képest. Lásd:

17 500%-os növekedés a szívbetegségben szenvedő gyermekek körében a COVID-19 oltásokat követően - ez nem ritka!

 

 

A 40 éves korig terjedő korosztály bevonása sokkal nagyobb adathalmazt jelent, mivel a 2020 decemberében sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) kapott eredeti COVID-19 vakcinák a 16 éves és idősebb korosztályra vonatkoztak, a 11-15 éves korosztályra később, az 5-11 éves korosztályra pedig ezt követően, 2021-ben kaptak engedélyt, míg az 5 év alatti gyermekek még nem kaptak engedélyt.

A COVID-19 vakcinák engedélyezése óta eltelt 17 hónap alatt a 40 év alatti fiatalok 6711 esetben jelentettek valamilyen "karditis"-t, ami 36 halálesetet, 261 maradandó fogyatékosságot és 656 életveszélyes eseményt eredményezett. (Forrás.)

Összehasonlításképpen, lefuttattam ugyanezt a keresést a COVID-19 vakcinák engedélyezése előtti 30 évre vonatkozóan, és ez idő alatt 713 szívgyulladásos esetet jelentettek a 40 év alattiak esetében. (Forrás.)

Ez 19 832%-os növekedést jelent a COVID-19 vakcinákat követően jelentett szívgyulladásos esetek számában ebben a korcsoportban!

Ha valaki, mint én, könnyen elő tudja venni ezeket a statisztikákat a VAERS-ből, hogy alátámassza, amit az izraeli tanulmány megfigyelt, akkor biztos lehet benne, hogy a mi kormányzati egészségügyi szerveink is képesek rá. Emberiség elleni bűnöket követnek el azzal, hogy hagyják, hogy ezek a gyilkos COVID-19 oltások folytatódjanak, miközben hazudnak az amerikai közvéleménynek.

A múlt hétvégén az FDA vezetője, Dr. Robert Califf megjelent a CNN-en, és volt képe azt mondani az amerikai népnek, hogy az Egyesült Államokban jelenleg az első számú halálozási ok az "online félretájékoztatás", mint például az a fajta információ, amit én ezzel a cikkel a nyilvánosság elé tárok, az amerikai kormány saját adatait felhasználva.

 

 

Ezt az embert tömeggyilkosság vádjával szövetségi esküdtszék elé kell állítani, el kell ítélni, és nyilvánosan fel kell akasztani.

A Summit News jelenti:

A CNN-en való megjelenése során az FDA vezetője, Dr. Robert Califf azt állította, hogy az Egyesült Államokban a vezető halálozási ok az online "félretájékoztatás".

Igen, tényleg.

Califf a CNN Pamela Brownnak adott interjújában beszélt a megjegyzéseiről, amelyek eredetileg egy múlt hónapban egy texasi egészségügyi konferencián hangzottak el, amikor azt mondta, hogy az online félretájékoztatás "most a vezető halálozási okunk".

Miután elismerte, hogy "ezt nem lehet számszerűsíteni", mielőtt megemlítette volna a szívbetegségeket és a rákot (tényleges gyilkosok), Califf mégis tovább erősítette az állítást.

Azt állítva, hogy "csökkent a várható élettartam", Califf azt mondta, hogy az amerikaiak átlagosan 5 évvel rövidebb ideig élnek, mint más, magas jövedelmű országok lakosai.

Califf azt mondta, hogy a vírusellenes szerek és a védőoltások azt jelentik, hogy "ebben az országban szinte senkinek sem kellene COVID-ben meghalnia", majd kifejtette, hogy "a várható élettartam olyan gyakori betegségek miatt is csökkent, mint a szívbetegségek".

"De valahogy ... a megbízható, igaz üzenetek nem jutnak el" - mondta, majd hozzátette: "És ezt rengeteg félretájékoztatás mossa le, ami az embereket rossz döntések meghozatalára készteti, ami nem szerencsés az egészségükre nézve".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-40-ev-alattiak-koreben-regisztralt-szivbetegsegek-szama-20-000-kal-robban-a-covid-19-vakcinak-bevezetese-utan