A Hazugság Birodalma/NATO-provokáció nagyszabású akciója fenyeget Ukrajnában (A Biden-rezsim domináns keményvonalasai, a Pentagon és a CIA azt akarja, hogy az Oroszországgal való konfliktus az utolsó ukránig folytatódjon).

Miután a moszkvai SMO-val szemben - a sikertelen szankciós háborúval együtt - vesztett, a hazugság birodalma és a NATO vazallusai hamisan azzal akarják megvádolni az orosz erőket, hogy vegyi, biológiai és/vagy taktikai nukleáris fegyvereket vetettek be Ukrajnában.

Szombaton az orosz külügyminisztérium szóvivője, Marija Zaharova így magyarázta az ördögi összeesküvést:

"Az orosz védelmi minisztérium ma közzétett információi egyértelműen bizonyítják" a következőket:

Hegemón USA "szoros együttműködésben (alárendelt) NATO (vazallusaival) a végső szakaszba lépett az ukrajnai provokációk kitervelésében, amelyeknek meg kell győzniük a világközösséget arról, hogy "Oroszország mérgező harci anyagokat és biológiai anyagokat használ"" - tette hozzá:

Az orosz gazdaság sikoltozására irányuló kezdeti tervek "nem váltak be".

"Most (a hazugság birodalma) továbblép a tömegpusztító fegyverek (WMD) bevonásával...".

"Ha ez megtörténik, megszámlálhatatlan áldozat lesz".

"És mindegyikük (ott lesz) a (Biden-rezsim) stratégáinak lelkiismeretén a Fehér Házban, a Külügyminisztériumban... a Pentagonban, (a CIA-ban), és a kijevi bábjaik lelkiismeretén, ha marad belőle valami,".

Az orosz védelmi minisztérium (MOD) a következőképpen magyarázta az ördögi összeesküvést:

A hazugság birodalma 3 forgatókönyvet készített elő:

A legvalószínűbb első számú forgatókönyv: hamis zászló - amit a Merriam-Webster "az igazság szándékos durva elferdítésének nevez, amelyet különösen propagandataktikaként használnak".

Használatuk legalább a 19. század közepe óta amerikai hagyomány.

9/11 volt az összes amerikai hamis zászlós akció anyja - amíg mindenféle influenza/ovid módon felül nem múlta a tiszta gonosz szándékot, amelynek célja a tömeges kiirtás volt világszerte.

Második forgatókönyv: "(K)nyílt tömegpusztító fegyverek (WMD-k) használata kis mennyiségben".

A legkevésbé valószínű harmadik forgatókönyv: "(Tömegpusztító fegyverek) (tömegpusztító fegyverek) harci területen történő (nyílt) használata", azzal a szándékkal, hogy tömeges harci és polgári áldozatokat okozzon.

Kifejlesztve, lezárva és megtöltve, Oroszország védelmi minisztériuma egyértelmű bizonyítékokkal rendelkezik a tervről, ami bármikor megtörténhet bárhol Ukrajnában, ahol Oroszország SMO-ja folyamatban van.

Zakharova kifejtette továbbá "az USA és (Kijev) közötti illegális együttműködés megdöbbentő részleteit a bakteriológiai fegyverek előállítása terén" - amit "a világ elé tártak", hozzátéve:

"És (tudva a) elkerülhetetlenséget, hogy felfedez(het)ik a bűnös tevékenységüket", a hazugság birodalma "előre elkezdett készülni" a vitathatatlan tények ellensúlyozására, amikor azok napvilágra kerülnek.

A Biden-rezsim tisztviselői heteken át hamisan állították, hogy az orosz erők tömegpusztító fegyvereket vetettek be Ukrajna ellen - annak ellenére, hogy erre semmilyen bizonyíték nem utal.

Hetekkel korábban a hamis Biden - előre megírt sorokat ismételgetve - hamisan állította, hogy Oroszország "vegyi és biofegyverek használatát fontolgatja Ukrajnában (sic)" - ez egy szemenszedett Nagy Hazugság.

A veleszületett hazudozó Price - az intervencionista Blinken szócsöve - napokkal korábban a feje tetejére állította az igazságot, hamisan állítva, hogy "Oroszország vegyi fegyvereket vethet be (SMO-jának) állítólagos kudarcai (sic) miatt Ukrajnában (sic)".

 

 

 

 

Április közepén a Biden-rezsim CIA-igazgatója, William Burns a következőképpen hazudott, mondván:

"Tekintettel Putyin elnök és az orosz vezetés (sic) potenciális elkeseredettségére, tekintettel azokra a kudarcokra, amelyekkel eddig katonailag (sic) szembesültek, egyikünk sem veheti félvállról a taktikai nukleáris fegyverekhez vagy kis hatóerejű nukleáris fegyverekhez (sic) való potenciális folyamodás jelentette fenyegetést.".

Március közepén a Biden-rezsim úgynevezett nemzetbiztonsági tanácsadója, Sullivan figyelmeztetett "annak az esetleges orosz döntésnek a következményeire, hogy vegyi vagy biológiai fegyvereket vetnek be Ukrajnában (sic)".

Napokkal később az USA által beiktatott NATO-bábu, Stoltenberg nem létező bizonyítékokat talált ki arról, hogy Oroszország vegyi fegyverek ukrajnai bevetésére készül (sic).

2017 szeptemberében az OPCW megerősítette, hogy Oroszország befejezte vegyi fegyvereinek teljes felszámolását.

Semmi bizonyíték nincs arra, hogy erői vegyi, biológiai, radiológiai vagy más tiltott fegyvereket használnának Ukrajnában - vagy bárhol máshol.

Fél évszázaddal ezelőtt, 1972-ben, amikor aláírták a biológiai fegyverekről szóló egyezményt - hogy megtiltják ezek fejlesztését, gyártását, beszerzését, átadását, készletezését és használatát -, Szovjet-Oroszország felszámolta ezeket a fegyvereket az országban.

Ezzel szöges ellentétben a hegemón USA hosszú és visszataszító múltra tekint vissza, amikor gyakorlatilag minden elképzelhető tiltott fegyvertípust bevetett a kitalált ellenség ellen - beleértve a nukleáris fegyvereket is.

Készleteket tart fenn ezekből a fegyverekből, hogy saját belátása szerint használhassa őket.

Ha bármelyiket is bevetik Ukrajnában, ne tévedjünk.

Azokat az USA-ban fogják gyártani.

Az orosz védelmi minisztérium hírszerzése alapján ezeket Ukrajnában fogják használni, hogy tömeges áldozatokat okozzanak - és hamisan az ő erőit okolják majd.

Tekintettel az orosz harctéri sikerekre a túlerőben lévő, kijátszott és túljáró ukrán erőkkel szemben, az ördögi amerikai összeesküvés bármikor megtörténhet.

Egy utolsó megjegyzés

Szombaton az orosz védelmi minisztérium szóvivője, Igor Konashenkov tábornok kifejtette, hogy "nagy pontosságú, nagy hatótávolságú, légi úton indított rakéták" csapódtak be egy odesszai logisztikai terminálon.

"(Egy) nagy mennyiségű, az Egyesült Államokból és európai országokból kapott külföldi fegyvereket tároltak" ott, hozzátéve:

Moszkva ismételten figyelmeztette az Egyesült Államokat és a NATO vazallus államait, hogy ne öntsenek fegyvereket és lőszert Ukrajnába a konfliktus meghosszabbítása érdekében.

 

 

Minden olyan konvojt, amelyet bármilyen formában Ukrajnába belépni látnak, "törvényes célpontnak" tekintik és megsemmisítik.

Szombaton különben a bábu Zelenszkij továbbra is újabb és újabb módokat talált arra, hogy kínos helyzetbe hozza magát, mondván:

"Ha népünket elpusztítják Mariupolban, ha népszavazást, ál-népszavazást hirdetnek ki Ukrajna bármelyik új ál-köztársaságában, (ő) ki fog lépni minden tárgyalási folyamatból (sic)".

A február 28. óta többszöri forduló semmit sem ért el.

Ahogy a jövőbeni fordulók sem fognak.

Nem kétséges, hogy miért.

A hegemón USA ellenőrzi Ukrajnát.

Zelenszkij és az általa névlegesen vezetett rezsim tehetetlen.

A hazugság birodalma állandó helyettesítő háborút akar Oroszország ellen.

A béke és a stabilitás helyreállítása Ukrajnában meghiúsítja ördögi célját.

Ezért az ukrán küldöttek tárgyalásokat színleltek orosz kollégáikkal - a harcok beszüntetésében való megegyezés szándéka nélkül.

A hegemón USA megtiltja a megállapodást.

A domináns Biden-rezsim keményvonalasai, a Pentagon és a CIA azt akarják, hogy a konfliktus Oroszországgal az utolsó ukránig folytatódjon.

Ugyanakkor ukrán erők ezrei tették le a fegyvert és adták meg magukat.

Naponta újabb százak csatlakoznak hozzájuk - valószínűleg további ezrek követik őket.

Inkább élni akarnak, mint meghalni.

Sok sorkatonai erő megmagyarázta a konfliktus és a részvételüket kényszerítő rezsim ellenzését.

Kijev nem csak a túlerőben lévő orosz erőkkel szemben veszít, az USA által telepített rezsim elveszíti a nép támogatását.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-hazugsagok-birodalma-elhatarozta-hogy-provokativ-hamis-zaszlos-tamadast-hajt-vegre-ukrajnaban-hogy-igazolja-a-nato-beavatkozasat