2022. március 17., csütörtök

"Project Sandman" az amerikai dollár és a petrodollár dominanciájának megszüntetésére

Több mint 100 nemzetnek van egy globális megállapodása, amelyet jelenleg "Project Sandman" néven hajtanak végre az amerikai dollár és a petrodollár dominanciájának megszüntetése érdekében.

A "Project Sandman" egy több mint 100 nemzetet érintő megállapodást ír le, amelynek elindításakor ezek a nemzetek egyszerre fogják eldobni a dollárt és feladni a "petrodollár" státuszt, amely lehetővé tette az USA számára, hogy 50 évig élvezze a pénzhamisítást és az anyagi bőséget mindenki más kárára. Amikor ez a döntés életbe lép, a dollár és az összes dollárban denominált eszköz szó szerint egyik napról a másikra a NULLA közelébe zuhan.

Ez azt jelenti, hogy minden dollárban denominált bankszámla, kötvény, nyugdíjalap, kincstárjegy és egyéb befektetési eszköz lényegében nullát fog érni azon egyszerű oknál fogva, hogy minden bank és piac befagyasztja a működését. (Ez James Rickards "Ice-9" forgatókönyve.)

A tőzsdén lévő pénzeszközök ezeken a piacokon ragadnak majd, és a banki és pénzügyi infrastruktúra egésze katasztrofális likviditási válságot fog elszenvedni, amely szinte minden pénzügyi tranzakciót "befagyaszt".

A hitelkártyák nem fognak működni. Az élelmiszerjegy-rendszerek összeomlanak és össze is omlanak. Az ATM-ek nem fognak működni. Az átutalások leállnak, a csekkeket nem fogják beváltani, és a bankok az interneten keresztül elérve úgy tűnnek majd, mintha nem lennének elérhetőek, "karbantartási" üzeneteket jelenítve meg a pánikba esett felhasználóknak.

 

 

A dollár összeomlása egy szándékos terv arra, hogy az éhező tömegeket egy digitális dollár-irányítási hálózatba kényszerítsék.
Ezt a forgatókönyvet a dollár fiat valuta szándékos összeomlására tervezték, és arra, hogy mindenkit a bankárok által irányított digitális dollárrendszerbe kényszerítsenek. A pánik közepette az embereknek egyetemes alapjövedelmet (UBI) és élelmiszerkrediteket ígérnek (az élelmiszeradagolás szigorúan érvényesülni fog), de csak akkor, ha a jóváhagyott digitális pénztárcarendszert használják, amelyet ugyanazok a bűnözők irányítanak, akik az elmúlt 50 évet a dollár értékének kifosztásával töltötték.

Az elkeseredett emberek engedelmeskedni fognak, és eladják a lelküket (és a szabadságukat) néhány újabb ételért cserébe... még akkor is, ha a jövőjüket a Fenevad Jele pénzügyi rendszere teszi semmivé, amely örökre rabszolgasorban és elszegényedve tartja őket.

Itt egy nagyon informatív videó Ben Armstrongtól a The New American-tól, aki bemutatja a petrodollár közelgő összeomlását:

Amikor a petrodollár véget ér, a lázadások nem lesznek messze mögötte.
Amerika törvénytelen megszálló "kormánya" jelenleg dollárbilliókat pumpál ki fiat valutában, utolsó, kétségbeesett tetteként, hogy kifossza a rendszert a végső összeomlás előtt. (Ugye nem gondoltátok, hogy az Ukrajnának szánt milliárdos "segélyek" valójában Ukrajnába mennek?)

 

 

Az Oroszországgal való háború csak a fedősztori ehhez a mesterséges összeomláshoz és Amerika régóta tervezett lerombolásához, miközben az árulók a csúcson (Biden stb.) lopott zsákmánnyal töltik meg bankszámláikat.

Amikor a petrodollár összeomlik és a bankok befagynak, szinte azonnal lázadások kezdődnek minden nagyobb amerikai városban. Teljes káosz fog uralkodni, ahogy a kétségbeesett, feledékeny, felkészületlen tömegek egymást gyilkolják, miközben megpróbálnak élelmet, vizet és lőszert találni. A jogállamiság összeomlása megdöbbentően gyorsan fog végbemenni, és az országos káoszban egyetlen rendőrségi vagy Nemzeti Gárda egység sem fog tudni semmit sem tenni.

Csak a vidéki területek lesznek biztonságban, mivel a helyi polgárok és a bűnüldöző szervek együttműködnek, hogy megvédjék a helyi közösségeket a menekültek és erőszakos bandák hullámaitól, amelyek a városokból terjednek ki. A fosztogatók, erőszaktevők és gyermekkereskedők számára gyors lesz az igazságszolgáltatás, miközben a helyi templomokat elárasztják majd a menekültek, akik korábban a (széteső) városokban éltek.

A halálhullám felgyorsul, és az összeomlás után néhány nappal milliókat fenyeget majd a halál veszélye az alapvető higiéniai feltételek hiánya miatt, miközben a demokraták által irányított városok utcáin a szaró tömegek ürüléke fog folyni. Működő elektromos hálózat nélkül a városi vízellátás is össze fog omlani. Egész városok, mint például Los Angeles, halálos vízhiányos forgatókönyvbe fognak beleveszni, ami olyan erőszakkal és törvénytelenséggel párosul az utcákon, hogy még a humanitárius segélyszervezetek sem mernek majd a harcba merészkedni.

 

 

A lényeg? Tömeges éhezés, káosz, törvénytelenség, erőszak, betegségek és elnéptelenedés.

Más szóval, minden, amit a globalisták végig akartak Amerikának.

Mindez nem véletlen. Az egészet megtervezték. Bidenék, Clintonék és még a neokonok, mint Bush is, az első naptól kezdve részesei voltak ennek a tervnek. Ez az Amerikai Egyesült Államok irányított lerombolása, akárcsak a 7-es épületé.

Videó

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/project-sandman-az-amerikai-dollar-es-a-petrodollar-dominanciajanak-megszuntetesere

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése