Ice-Nine terv: Nagybankok és brókercégek lefoglalása és befagyasztása.

A Macskabölcső című könyvben egy őrült tudós létrehozza a vízmolekula új formáját, amelyet Jég-Kilencnek neveznek. Amikor más vízmolekulákkal érintkezik, szobahőmérsékleten megfagyasztja őket. Egy csepp Jég-Kilenc képes megfagyasztani az egész óceánt, és az elit ügynökök éppen ezt készülnek tenni ... befagyasztani a világgazdaságot.

Egy világrend, egy adó, egy pénz.

Amikor a válság kiütközik, átkapcsolják a globális pénzügyi rendszer befagyasztását, hogy időt nyerjenek a világgazdaság újraindítására az elképzeléseik szerint: egy világrend, egy adózás, egy pénz, amely nem az USA dolláron alapul.

Furcsa és nyugtalanító "gyász" a Jégkilenc befagyasztása után

 

 

Több mint 189 ügynök lassan befurakodott vezetői pozíciókba szerte a világon. Most már az IMF, a Világbank, sőt még a Federal Reserve élén vagy annak közelében is ülnek. Ők irányítják Kína, Oroszország, India, Brazília, Kanada és Európa központi bankjaiban zajló események nagy részét is.

A kormány és a polgárok számára elérhetetlenek, és a kezükben tartják a globális pénzügyi rendszer sorsát.

Amint a polgárok rájönnek, hogy elzárják őket a pénzüktől, lázadások fognak kitörni. Ez nagyon rosszul fog elsülni, nagyon gyorsan.

2012-2013-as ciprusi pénzügyi válság

Ezek az entitások már évek óta tartottak próbafuttatásokat a Jégkilenc előtt.

Figyeljetek, mert pontosan ezt fogják tenni globális szinten is.

A tőkeinjekcióért cserébe az IMF a ciprusi bankrendszer feletti ellenőrzést követelte. Pontosabban az IMF befagyasztotta az egész rendszert, az ország összes bankját, hogy biztosítsa az IMF követeléseinek teljesítését, beleértve a szigorú tőkekontrollt.

A helyi ATM-ek elsötétültek. Egyes esetekben a bankfiókok végleg bezártak. A polgárok nem tudtak készpénzt felvenni, nem tudtak pénzt átutalni egyik számláról a másikra. Ami ezután következett, az a nagyszabású vagyonelvonás volt. Az IMF gyakorlatilag ellopta a ciprusi bankszámlákon lévő készpénz 6-10%-át.

 

 

Hogy ezt igazolják, ezt "illetéknek" nevezték, az árat, amelyet a polgároknak meg kell fizetniük a kormányuk hibáiért.

A vagyonelkobzásokat a mérlegek szintjén magukkal az intézményekkel végezték. Soha nem kellett egyedi számlákat elkobozniuk, minden számlát befagyasztottak az ország legnagyobb bankjainak egy maroknyi bankjának ellenőrzésével.

Amikor a következő válság bekövetkezik, ezt fogjuk látni az egész világon, és ez egy rendkívül összehangolt globális támadás lesz az egész rendszer ellen.

https://www.bitchute.com/video/RPElq4e8vSHM

2020 Jim Rickards: Ha tudsz, szerezz aranyat, ezüstöt és készülj fel rá
https://www.kitco.com/news/2020-03-18/Jim-Rickards-economic-freeze-is-here-get-gold-silver-if-you-can-and-get-ready.html

 

 

A pokolba fagyva

Ha a reset utáni reggelen nyitva van valamelyik bolt, és csak készpénzt fogad el, akkor mit javasol, mit tegyél a lehető leghamarabb?

Amikor a készpénz eltűnik, az emberek az elektronikus pokolba fagyva találják magukat.

Mi van akkor, ha a reset után a pénzedhez stb. való hozzáféréshez szükséged lesz a szúrásra?

Hallassátok a hangotokat most, amikor a kormányok megpróbálják beleszőni a zsarnokságot az új jogszabályokba a kormányzat minden szintjén.

https://ourgreaterdestiny.org/2022/03/action-of-the-week-canada-senate-bill-s-233-and-house-of-commons-bill-c-223/

https://www.pokolafoldon.hu/blog/felkeszult-arra-hogy-az-atm-ek-elsotetulnek