Ha az utóbbi időben követted a híreket, ugyanazt a mintát láttad, ami a 2020-as világjárvány kezdeti bejelentése után alakult ki: FALTÓL FALIG TERJEDŐ ÜZENETEK.

Az egyik napról a másikra történő egységes reagálás: "A vírus halálos, lezárjuk a területet".

Egységes válasz egyik napról a másikra. "Mi jók és ártatlanok vagyunk, Oroszország ördög."

Nem lehet spontán elérni ezt a fajta lefedettséget. Van egy struktúra. Sok-sok ember van kulcspozícióban a fedélzeten.

Mi a végjáték?

Rengeteg lehetőség van, rengeteg spekuláció. De egy merészen kiemelkedik. Amikor az egymással szemben álló feleket úgy bökdösöd, hogy azok egymásnak esnek (Oroszország-USA), akkor az utójátékban egy átfogó "megoldást" keresel. Valamit, ami egy nagyobb szervezetet hoz létre, mint amivel indultál. Egy olyan szervezetet, amelyet te irányítasz.

Ebben az esetben a megoldás "egy új szintű és rendszerű együttműködés" lenne a valuta, a pénz, a bankok területén.

"Senki sem akarja, hogy egy másik nemzet bankügyeibe való ilyen jellegű beavatkozás ismét megtörténjen. Ez maró és bomlasztó, és az Emberek szenvednek tőle. Ezért az új megállapodások rendkívül pozitívak. Ismét bebizonyítják, hogy a világ kölcsönösen függ egymástól; ami az egyiknek fáj, az mindenkinek fáj...".

 

 

A valuta újraindítása.

A világ legnagyobb bankjai nevében eljáró Világgazdasági Fórum hozta el Önöknek.

Figyeljék meg, milyen okos átmenetet terveztek az USA-ban. Az intenzív nacionalista hazafiság őrült karikatúrájából és egy megfelelő ellenségből - Oroszországból - kiindulva "nagyobb globális közelséggel zárjuk, mint amit valaha elértünk".

A "békeszerződés" mindig elképesztő szélhámosság, átverés és magas szintű szélhámosság forrása.

Menjünk vissza az időben. Egy-két évet. Mert mindennek volt egy PRELUDE-ja:

A rasszistának vagy szélsőségesnek bélyegzett emberek és platformok bankszámláit befagyasztották vagy lefoglalták. Nem találtak olyan bankokat, amelyek üzletet kötöttek volna velük.

Micsoda koncepció! Ez egy kicsit riasztó volt. Ez arra is kondicionált bennünket, hogy ilyen módon folytathassuk a háborút.

Aztán persze ott volt Kanada és Trudeau. Hűha. A kormány befagyasztotta/lefoglalta a kamionosok és támogatóik számláit. Még mindig ezt teszik. A szövetségi kormány elfogadta ezt a politikát. Tovább kondicionált minket a hadviselésnek erre a módjára.

És MOST Oroszország a célpont. Vágják el őket a SWIFT-től. Zavarják a banki tevékenységüket.

Nos, persze, mondják most az emberek. Nagyszerű stratégia. Arra kondicionálták őket, hogy elfogadják ezt, mint a hadviselés egyik módját.

 

 

Tehát TERMÉSZETESEN a megoldás minderre a nemzetközi bankrendszer átrendezése lesz, ami nagyobb digitalizációt és a valuták teljes visszaállításához közelebb álló folyamatot foglal magában.

EGY: Ha háborúról van szó, az USA mindig ártatlan. A történelem nem létezik. A külpolitika soha nem háború. Túl bonyolult ahhoz, hogy a közvélemény megértse.

KETTŐ: Ártatlanok vagyunk, mint bárányok a teremtés első napján, Oroszország pedig a Sátán.

HÁROM: Büntessük meg Oroszországot. Menjünk a pénzükre, a bankjaikra.

NÉGY: Kössünk békét. Biztosítsátok, hogy a pénzháborúnak ez a sajnálatos formája nem ismétlődhet meg. Egy új és tökéletesített valutarendszer. EGY RESET.

Ez egy szép logikus továbblépés? Természetesen nem. De a kormányok és a CIA sajtóhadműveletei annak tudják beállítani.

Ők szakértők ezen a területen.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/mi-a-vegjatek