Egy floridai csontkovács orvos arra figyelmeztet, hogy néhány hónapon belül a Wuhan koronavírus (COVID-19) ellen "beoltott" emberek milliói fognak kifejlett AIDS-et kapni.

Dr. Elizabeth Eads, aki 25 éve dolgozik a szakterületén, az USA Watchdog munkatársának, Greg Hunternek elmondta, hogy a háromszorosan beadott injekció a vakcinák által kiváltott AIDS (VAIDS) legrosszabb jeleit mutatja.

Eads és csapata megpróbál gyógymódokat találni, hogy segítsenek rajtuk, de a helyzet nehéz. Eddig a hidroxiklorokvinnel (HCQ) és az ivermektinnel próbálkoztak, de semmi sem segít az oltáskárosult betegein.

"Igen, most már a kórházban is látunk oltással összefüggő szerzett immunhiányt a háromszorosan vakcinázottaktól" - mondta Eads. "Ez egy oltáskárosodás, és nem igazán tudjuk, hogyan kezeljük ezt. Egyfajta konyhai mosogatóval próbálkozunk. Megpróbálunk mindent bevetni, ami csak eszünkbe jut, hogy növeljük a CD4- és CD8-számot, és visszafordítsuk ezt az összeomlást, az immunrendszer összeomlásának ezt a kálváriáját. Ez nagyon megdöbbentő."

Az Eads-szel készült videóinterjút a NewsWars.com oldalon tekintheti meg.

 

 

A COVID "emlékeztető" oltások a "gyilkos lövés", figyelmeztet Eads.


Eads elmondta, hogy olyan tendenciát lát, hogy azok az emberek, akik a legrosszabbul járnak az autoimmun vagy neurodegeneratív tünetek megjelenése szempontjából, azok, akik a legtöbb injekciót kapták.

A tripla injekció, más szóval, gyakorlatilag tönkretette az immunrendszerüket. Az egy- és kétszeri injekciót kapók talán képesek felépülni, vagy talán csak sokkal tovább tart, amíg a károsodott immunrendszerük leépül.

Eads szerint a harmadik injekció "kill shot" vagy "pénzlabda", mert nagyon "pusztító" az immunrendszerre nézve.

"Ha megnézzük a közelmúltbeli stanfordi tanulmányt, és csak felolvasok néhány mondatot a stanfordi tanulmányból: "A COVID-19 vakcinákban lévő tüskés fehérjét, amelyről mindenki beszél, lentivírusnak hívják. A lenti a HIV, az egytől háromig terjedő típusok, az SRV/1, ami az AIDS, a MERS és a SARS kombinációját tartalmazza" - magyarázta.

"A stanfordi tanulmányban a legismertebb lentivírus a humán immunhiányos kórokozó, amely az AIDS-et okozza. Ezért látunk autoimmun és neurodegeneratív hanyatlást a COVID-19 vakcina, különösen az emlékeztető vakcina után. Ez ugyanis tartósan megváltoztatja a sejt genomját. Ezért olyan félelmetes ez számunkra az orvosi közösségben. Egyszerűen nem tudjuk, hogyan támadjuk ezt meg".

Eads szerint a tüskés lentivírus a HIV és az AIDS, valamint a SARS és a MERS. Szerinte ez az oka annak, hogy mind az oltottak, mind a "felturbózottak" súlyosan megbetegszenek és meghalnak.

"Ezért dominálnak a COVID megbetegedésekkel kapcsolatos kórházi felvételeknél is" - hangsúlyozta Eads.

 

 

Eads arra számít, hogy körülbelül áprilistól nyárig sokkal több AIDS-esetet fognak diagnosztizálni a teljesen beoltottak körében, különösen a 18-39 éves korosztályban. A következő évben a 40-es és 50-es éveikben járó, teljesen beoltottakat utoléri a fiatalabb csoport, ahogy az immunrendszerük kezd összeomlani.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének tanulmánya szerint a 30-70 éves korosztályban a teljesen beoltottak már elvesztették immunrendszerük kapacitásának mintegy 70 százalékát. Ez az arány az elkövetkező hónapokban és években csak tovább fog nőni.

Egy másik dolog, amit látunk, az a rákos megbetegedések számának ugrásszerű növekedése a teljesen beoltottak körében. A nyelőcső rosszindulatú neoplazmája 794 százalékkal, míg a gyomor, a vastagbél és a hasnyálmirigy rosszindulatú neoplazmája 524 százalékkal nőtt.

"Az emlőrák 387 százalékkal, a petefészekrák 537 százalékkal, a hererák 269 százalékkal nőtt. Ezek a számok 2021-ből származnak" - árulta el továbbá Eads.

Az emberek mindenhol súlyos krónikus betegségekben szenvednek vagy halnak meg a Fauci influenza elleni oltások miatt. A ChemicalViolence.com oldalon folyamatosan tájékozódhat a legfrissebb hírekről.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-oltastol-millioknal-alakul-ki-aids