NÉMETORSZÁG - Marlies Spuhler bellheimi temetkezési vállalkozó arról beszélt, hogy náluk a faluban 8000 ember lakik és évente kb. 50 temetés van, átlagban heti 1. Az oltások bevezetése óta ez megváltozott: Az első oltási hullámot követően (2020 december és 2021 januárban) két hét alatt 12 temetése volt. 2021 nyara óta pedig megfigyelhető, hogy egyre több a fiatal az elhunytak között. A 3. oltások vagyis boosterek kezdete óta megint emelkedett a szám.

Három konkrét esetet említett:

1. Négy nappal a 3. oltás után hunyt el valaki teljesen váratlanul, holtan találták az ágyban reggel. Történt boncolás, ami szívmegállást állapított meg, de az oltással való összefüggést nem vizsgálták. A halál okának megállapítása után az elhunyt családtagjai is elvonultak beadatni a boostert.

2. Egy 43 éves férfi a 2. Biontech után 3 hétig otthon volt betegen, majd egy napot dolgozott és következő nap a felesége holtan találta az ágyban.

3. Egy 32 éves fiatalember kutyasétáltatás közben esett össze holtan.

Sok más temetkezési vállalkozóval áll kapcsolatban, egy kivételével az összes vállalkozónak hasonló tapasztalatai vannak. Egyikük csupa fiatalt temet az utóbbi időben. Marlies "saját halottjai" között is sok a fiatal. Régebben talán 5 fiatalabb személy volt az évi 50 halott között, most szinte már örülni kell, ha öreg nagymamit vagy nagypapit kell temetni és nem fiatal vagy középkorú személyt.

Furcsállja, hogy vannak olyan temetkezési vállalkozók, akik beoltatják magukat, hiszen nekik látniuk kell a következményeket. A szomszédos település temetkezési vállalkozója két saját alkalmazottját is eltemette az oltás után.

Marlies kéri a többi temetkezési vállalkozót, hogy osszák meg nyilvánosan a tapasztalataikat. Ha félnek és szeretnének névtelenek maradni, jelentkezzenek a "Mutigmacher" szervezetnél az információikkal. Sajnos mostanság lehet félnivalója az embernek. Nála a rendszeres hétfői sétákon (tüntetéseken) való részvétel miatt nemrégiben házkutatást tartottak.

 

 

Marlies Spuhler egy korábbi  egyik tüntetésen elmondott beszédéből pár részlet:

"Egész 2020-ban nem volt semmi feltűnő dolog, egyáltalán semmi. Az egyetlen, ami feltűnt nekünk, hogy ha a kórházból hoztunk elhunytat, mindegyiknél az a bejegyzés volt, hogy koronával vagy koronában halt meg. Azoknál, akik otthon haltak meg, nem volt ilyen bejegyzés. Ez az egyik dolog. A halálozási számokban, ahogy már mondtam, semmi rendkívüli nem volt, amíg nem jött az oltás.

Az elhunytak, akik koronában vagy koronával halnak meg, egy hullazsákba vannak csomagolva és a higiéniai dolgok elvégzését gyakran megtiltják, mivel nincs erre hely, nekünk sincsenek erre megfelelő helyiségeink, ezért a kórházban vagy a temetőben kellene ezt elvégeznünk, de ezt nem engedik. A hozzátartozók elbúcsúzása is ugyanígy tilos. Ha korona-pecsét van a koporsón, nem mehetnek oda a rokonok, pedig lehetne egy rendes előkészületet csinálni, hogy ne álljon fenn a veszély, de a hivatalok, a városháza, a temetőhatóságok nem akarják ezt.

Az elhalálozási hullámhoz: Ez eddig mindig úgy volt, hogy az év elején és ősszel halt meg a legtöbb ember, most úgy van, hogy kb. 2-3 héttel a boosterek után van a legtöbb haláleset. Aki utána akar olvasni, például a 48. naptári héten a 10 és 59 éves korosztályban 28 százalékos többlethalálozás volt. A halálozási kor jelentősen csökken. Nagyon sok rejtélyes halálesetünk van 60 év alatt, olyanok, akik hirtelen és váratlanul holtan fekszenek az ágyban. Sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sok hozzátartozó nem is látja az összefüggést az oltással, orvosok sem látják mindig, hanem továbbra is javasolják a hozzátartozóknak, hogy menjenek oltatni.

https://mediaforras.com/egy-temetkezesi-vallalkozo-megdobbento-tapasztalatai-1468