Putyin dermesztő "figyelmeztető" beszédét gyakorlatilag a világ összes MSM hírcsatornája figyelmen kívül hagyja!

Világvége riasztás: Vlagyimir Putyin hivatalosan fenyegetőzik, hogy nukleáris fegyvereket vet be Európa ellen, ha a NATO folytatja Ukrajna elfoglalását.

THEDONALDREPORT.COM

Vlagyimir Putyin dermesztő figyelmeztetést adott ki atomháborúra, ha Ukrajna csatlakozik a NATO-hoz és megpróbálja visszaszerezni a Krím feletti ellenőrzést.


Putyin kérte a világmédiát, hogy a figyelmeztetését adja közre, hogy figyelmeztesse az amerikai állampolgárokat, a világ vezetőit és polgáraikat, hogy gyakoroljanak nyomást a Biden-rezsimre, a Biden által irányított globalista bábjátékosokra, hogy hátráljanak meg, vagy kockáztassák a termonukleáris megsemmisítést, amely elpárologtatja Európát.

Teljes Putyin idézet:

"Szeretném még egyszer hangsúlyozni, már mondtam, de nagyon szeretném, ha végre meghallgatnának, és eljuttatnák a közönségükhöz nyomtatásban, a televízióban és az interneten".

[Putyin "figyelmeztető" beszédét gyakorlatilag a világ összes médiuma figyelmen kívül hagyja.]

 

 

"Megértik vagy sem, hogy ha Ukrajna csatlakozik a NATO-hoz, és megpróbálja katonai eszközökkel visszaszerezni a Krímet, akkor az európai országok automatikusan belerángatódnak egy háborús konfliktusba Oroszországgal?

Természetesen a NATO és Oroszország [katonai] potenciálja összehasonlíthatatlan. Ezt mi is megértjük.

De azt is megértjük, hogy Oroszország az egyik vezető nukleáris állam, sőt egyes modern komponensek alapján sokakat felülmúl.

Nem lesznek győztesek. És önöket akaratuk ellenére belerángatják ebbe a konfliktusba.

Még pislogni se lesz időtök, amikor végrehajtjátok az 5. cikkelyt (a NATO-tagok kollektív védelme)....

Macron elnök úr természetesen nem ezt akarja. És én sem akarom. És én sem akarom....mert ezért van itt, és kínoz engem hat órán keresztül egyfolytában".