2021. november 15., hétfő

Egy orvos gondolatai

 

Kedves Mindenki!
Leírom nektek, mit gondolok én arról az átláthatatlan helyzetről, amiben most vagyunk.
Orvos vagyok, de oltatlan, azaz nem vagyok benne a rendszerben, néhány éve költöztünk vissza 9 év után külföldről, azóta nem dolgozunk az itthoni egészségügyben, és úgy tűnik, már nem is fogunk. Szóval: mi is értetlenül állunk az előtt, ami történik, Kezdettől fogva elutasítottuk az oltás felvételét, első pillanattól kezdve éreztük, hogy valami nagyon nem stimmel. És ahogy haladtak előre a dolgok, sajnos mindenben igazunk lett azóta. Ugyan van több orvos is a családban, ha hiszitek, ha nem, nem tudunk érdemben kommunikálni velük, talán mostanában kezdjük érezni, hogy kezdik felfogni, mi is történik valójában.

Az én meglátásom szerint az orvosok legnagyobb része teljesen meg lett vezetve, csakúgy, mint a lakosság nagy része is.

Szerintem sok-sok évvel ezelőtt kezdődött minden, amikor elkezdték bevezetni az influenza elleni "védőoltásokat." Azért teszem ezt is idézőjelbe, mert már azok sem biztos, hogy valódi védőoltások voltak. Szerintem a terv részeként szerepeltek. A cél az volt, hogy érzékenyítsék a háziorvosokat és az embereket is arra, ami most történik, azaz, hogy minden évben jött az influenza, elindult a kampány, apró, pici lépésekkel csinálták, kiadták a háziorvosoknak, hogy oltsák a lakosságot, propagálják az oltás felvételét, ezzel párhuzamosan a hírekben a lakosságot biztatták az oltás felvételére. Senki nem gyanakodott. Az orvosok sem. Nem kezdtek el gondolkodni, hogy kell-e egyáltalán, vagy lesz-e káros mellékhatás, ill. elhanyagolhatónak tartották a mellékhatásokat. És emlékezzetek vissza, főként az idős, legyengült betegek részére,  vagy súlyosabb alapbetegséggel  küzdők részére ajánlották elsőként, hogy könnyebben leküzdhessék a vírust, ha úgy alakul. Aztán szépen, észrevétlenül, finoman kezdték propagálni szélesebb körben, és szélesebb körben és szélesebb körben. Olyan jól csinálták, hogy kb. 10 éven belül, már mindenki számára természetes volt, orvosnak, a páciensnek is, hogy ha jön az influenza, megyünk "oltakozni." Szerintem ez volt a csali. Amikor már senki sem kérdőjelezte meg az oltás szükségességét, akkor kész voltak a terep teljes előkészítésével. Jöhetett a lényeg. A Covid.

Ezért az elején, biztosra veszem, hogy az orvosok többsége, szerintem túlnyomó többsége teljesen gyanútlanul kezdte el oltani az embereket. És az emberek is gondolkozás nélkül vették fel az oltásokat. A helyzet azonban az, hogy az orvosoknak halvány lila fingjuk sincs arról, mit oltatnak és pontosan miért. Aztán jött a hatalmas béremelés az orvosok számára, jött a kötelező, új közalkalmazotti jogviszony aláíratása, megszüntették egyik pillanatról a másikra a paraszolvenciát, olyan drasztikusan, hogy bűncselekménnyé minősítették az adását és az elfogadását is, majd aláírattak az orvosokkal egy titoktartási szerződést a covid oltásokkal kapcsolatban. Mostanra szerintem teljesen harapófogóba kerültek úgy, hogy észre sem vették. Bár szerintem még mindig sokan vannak, akik nem látnak tisztán, mert sokan nem veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek a valós helyzetnek.

Sok buta van köztük is. De ami a másik nagyon fontos dolog. Jelzem, ez az én személyes véleményem. Azt gondolom, hogy ráadásul mindeközben a szemünk láttára tolják át az állami egészségügyet a magánszférába. Ezért lehetett bevezetni a paraszolvencia megszüntetését. Ugyanis az oltásokkal rengeteg beteg ember lesz, gyerek is, persze lesznek halottak, de az csak még jobb nekik, az egészségügy átkerül magánba. A sok, munkáját és egészségét vesztett ember pedig nagyon kiszolgáltatott, pénzre lesz szüksége, ha orvosi ellátást szeretne majd. Azaz, mindenét pénzzé teszi, amije még maradt. Nem kell ide komolyabb kényszerítés, hogy a lakosság nagy része rabszolga sorba jusson, elég ez a forgatókönyv. Aztán, hogy az orvosok meddig bírják ezt a nyomást? Gyomra válogatja. De nyilván ott lebegtetik a szemük előtt a biztos megélhetés lehetőségét a magánszférában. Nincs könnyű dolguk. De az biztos, hogy amit sokan tesznek, az mélységesen felháborító!!!

Forrás: Normális életet követelünk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése