Annak ellenére, hogy Gates a jelenleg elérhető COVID-19 vakcinák egyik legnagyobb támogatója, elismeri a vakcinaipar kudarcát.

 

A COVID vakcinák 7,4 milliárd adagjának szétosztása után Bill Gates kijelenti, hogy “az oltóanyagok előállításának új módjára van szükségünk”. A Microsoft alapítója ezután a COVID-19 elleni fellépés érdekében rendőrállamot javasol.

A múlt héten egy brit agytrösztnek adott, kevéssé ismert interjúban a Microsoft alapítója, Bill Gates hihetetlen kijelentéseket tett a világjárvány legértékesebb “megoldásáról”.

“Nincsenek olyan vakcináink, amelyek blokkolják a terjedést” – mondta Gates, ellentmondva korábbi interjúinak, amelyekben azt állította, hogy a vakcinák jelentősen blokkolják a terjedést. “Vannak oltóanyagaink, amelyek segítenek az egészségben, de csak kis mértékben csökkentik a fertőzés terjedését” – tette hozzá.

[A Gates-interjú túlnyomó többsége az éghajlatváltozásra vonatkozik. A COVID vakcinákról szóló rész a 27. percben következik].

Gatesnek igaza van abban, hogy a vakcinák nem gátolják a fertőzés terjedését. Az Európából származó COVID rekordszámú megjelenésével nyilvánvalóvá vált, hogy az mRNS-vakcinák keveset, vagy semmit sem tesznek a fertőzés terjedésének megállítása érdekében. Ráadásul úgy tűnik, hogy e vakcinák hatása a pozitív COVID-teszt megelőzésében 6-9 hónap elteltével megszűnik.

Gates mindezek tetejébe egy meglehetősen megdöbbentő kijelentést tett hozzá:

“A vakcinák előállításának új módjára van szükségünk”.

Úgy tűnik, hogy Gates ezzel tisztára törli kezeit a világméretű mRNS-kísérletben való részvételétől.

Meglepő hangnem ez egy olyan embertől, akinek alapítványa (a BioNtech-hez, a “Pfizer-vakcina” gyártójához való tőzsdei bevezetés előtti hozzáférésének köszönhetően) több százmillió dollárt halmozott fel a vakcinákból, amellett, hogy hevesen kiállt a vakcinák mellett. Emellett Gates a világjárvány idején több milliárd dolláros bevételre tett szert személyes vagyonához.

Annak ellenére, hogy Gates a jelenleg elérhető COVID-19 vakcinák egyik legnagyobb támogatója, elismeri a vakcinaipar kudarcát, amelynek támogatásáért fáradhatatlanul dolgozott.

Gates segített finanszírozni és népszerűsíteni az oltási útleveleket világszerte. Támogatta és védelmezte a tekintélyelvű blokkokat. Agresszívan szorgalmazta, hogy ezeket a vakcinákat minden férfinak, nőnek és gyermeknek beadják.

Most azonban Gates elismeri – és nyilvánosan kijelenti -, hogy a jelenlegi COVID-oltások nem hatékonyak az átvitel megállításában.

Érdekes, hogy Bill Gatesnek megengedik, hogy ilyen nyilatkozatot tegyen anélkül, hogy cenzúráznák, míg bármely más személyt azonnal lecsapnának az internetes cenzorok egy ilyen nyilatkozatért.

A Google tulajdonában lévő YouTube videómegosztó platform például nemrégiben kiterjesztette cenzúrázási politikáját, hogy egy új irányelv értelmében minden orvosi és oltási “félretájékoztatást” betiltson – amely kifejezetten tartalmazza minden olyan “állítás tilalmát, amely szerint a vakcinák nem csökkentik a betegségek átadását vagy elkapását”.

“Kibővítjük orvosi félretájékoztatási irányelveinket a YouTube-on a jelenleg beadott, a helyi egészségügyi hatóságok és a WHO által jóváhagyott és megerősített biztonságos és hatékony oltóanyagokra vonatkozó új iránymutatással” – teszi hozzá a szabályzat.

Érdekes a WHO-val kapcsolatban: Bill Gates az elmúlt tíz évben a WHO második legnagyobb adományozójává vált, az amerikai kormány után a második legnagyobb adományozóvá.

Az interjú, amelyben Bill Gates azt állítja, hogy a COVID-19 vakcinák “nem hatékonyak” a vírusok terjedésének csökkentésében, a YouTube platformon található, de mégsem távolították el a YouTube új politikájának megsértése miatt.

Forrás:https://grandeinganno.it/2021/11/15/bill-gates-i-vaccini-mrna-non-fermano-la-trasmissione-abbiamo-bisogno-di-un-nuovo-modo-di-fare-vaccini

https://civilekatisztanlatasert.hu/bill-gates-az-mrns-vakcinak-nem-allitjak-meg-a-fertozest/