A Covid injekciós terv a népirtás és a Föld elnéptelenedése érdekében leleplezi önmagát

A feljegyzett történelem során még soha nem volt olyan jól összehangolt globális összeesküvés, amelynek célja az volt, hogy a bolygó minden emberét beadják egy rendkívül veszélyes és halálos "vakcinával".
Ami azt illeti, az az elsöprő erejű, világméretű terv, hogy minden embert beoltanak egy nem tesztelt és erősen kísérleti oltással, egyszerre példátlan és a végletekig megdöbbentő (és ez még enyhe kifejezés).

Nyilvánvaló, hogy valami nagyon nincs rendben ezzel a képpel... és ez napról napra csak egyre csúnyább lesz.

De mi a magától értetődő oka ennek a legveszélyesebb kísérletnek, amelyet valaha az egész emberiségen annak tudta és szükséges beleegyezése nélkül végeztek?

ELŐRE MEGFONTOLT NÉPIRTÁS ÉS ELNÉPTELENEDÉS
A BETEGSÉGEK ÉS A GYENGÜLÉS ELSZAPORODÁSA
MINDEN EMBER FELETTI URALOM ÉS ELLENŐRZÉS
EMBERI LÉNYEK IRÁNYÍTÁSA

És az emberiség elleni folyamatban lévő bűntettek előző listája csak a COVID-19 OPERATION és a Covid szuperoltási program 3 legfontosabb prioritását jelenti.

 

Megdöbbentő bizonyítékok

Minden egyes hét elteltével az egész világot egy gyorsan növekvő számú kemény tudományos bizonyíték, közvetett bizonyíték és anekdotikus tanúvallomás éri el, amelyek megcáfolhatatlanul megerősítik, hogy egy rendkívül jól megtervezett és aprólékosan végrehajtott népirtás van folyamatban.

Egyedül a SOTN Alt Media hírplatform tett közzé és publikált olyan vitathatatlan információkat és hivatalos adatokat, amelyek egyértelműen bizonyítják a globális elnéptelenedési bűntény végrehajtására irányuló szándékot.

Ha a különböző Covid-bűncselekményeket összevetjük, akkor egyértelmű, hogy egy epikus méretű bűnözési hullámot szabadítottak el a bolygón. És mégis, az emberiség még csak most kezdett szemtanúja lenni annak a kevés halálnak és betegségnek, amelyet a Covid minden kontinensen el akart okozni.

Mi itt a kritikus pont, emberek?!

Ha valaki késsel támad rád, minden jogod megvan az önvédelemhez... akár a támadód életének kioltásához is, ha ez az egyetlen eszköz, hogy megvédd magad az életveszélyes sérülésektől. Igaz?!

Hasonlóképpen, ha valaki lőfegyverrel lő rád, minden jogod megvan ahhoz, hogy visszalőjj, még akkor is, ha meg kell ölni. Igaz?!

Hasonlóképpen, ha bármelyik kormány, vállalat vagy más fél halálos oltást kényszerít rád, Isten adta jogod van arra, hogy mielőbb eltávolítsd őket a hatalomból és/vagy a pozíciójukból.

 

Biológiai és vegyi támadás

Amit a COVID-19 biofegyverek és a fegyveres Covid "vakcinák" valójában jelentenek, az nyilvánvalóan törvénytelen biológiai és vegyi támadás az emberiség ellen, amelyet azzal a kifejezett szándékkal hajtanak végre, hogy megöljék, megcsonkítsák, legyengítsék, mozgásképtelenné tegyék, megcsonkítsák és sok más módon helyrehozhatatlan kárt okozzanak a tudatlan áldozatoknak.

Legyünk nagyon világosak:

Senkinek - sem kormánynak, sem vállalatnak, sem vállalkozásnak, sem magánszemélynek, sem más szervezetnek a nap alatt - nincs törvényes joga vagy törvényes felhatalmazása arra, hogy bármelyikünket megmérgezze, vagy káros anyagokat juttasson a szervezetünkbe.
Semmilyen kormány vagy vállalati szervezet nem rendelheti el jogszerűen olyan káros vakcinák beadását, amelyek titokban tartott biológiai és/vagy kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek közül néhány nagyon veszélyes az emberi egészségre, mások pedig halálos kimenetelűek.

Hasonlóképpen, egyetlen szervezetnek sincs törvényes hatalma arra, hogy bármilyen kormányzati törvény vagy jogszabály, szabály vagy rendelet, megbízás vagy utasítás érvényesítésével megkárosítson vagy kárt okozzon nekünk. Ugyanígy semmilyen kormányzati vagy vállalati eljárás vagy eljárás, amely kárt okoz vagy becsap, nem rendelkezik semmilyen törvényes jogalappal.

Ezen magától értetődő jogi elvek és törvényi igazságok fényében a világszerte szétszórtan élő több milliárd sértett egyénnek többféle jogorvoslati lehetősége van a Covid lövések által vezérelt népirtás tekintetében.

Mivel a hamis vakcinákat gyártó Big Pharma vakcinavállalatok szándékosan elmulasztották nyilvánosságra hozni a káros összetevők teljes listáját, mindegyikük jogilag és pénzügyileg felelős azokkal szemben, akiket az oltóanyag károsított. Ugyanez igaz azokra is, akik még nem szenvedtek semmilyen kimutatható sérülést vagy betegséget. (Az áldozatok milliói ugyanis tájékozott beleegyezés nélkül vették be a Covid "oltóanyagokat").

 

A "szándékos megtévesztést" bizonyító kézzelfogható bizonyítékok miatt.

a Pfizer részéről, "a perek kapui szélesre tárultak".
- Floridai kereskedelmi peres ügyek ügyvédje

Hasonlóképpen, azok a kormányok - minden szinten -, amelyek szándékosan részt vettek ebben a népirtó rendszerben, szintén felelősek mind a kártérítésért, mind a büntető jellegű károkért.

A Covid-bűncselekmény elkövetőit azonban a tömeggyilkosságok elkövetésére és a betegségek elterjesztésére szándékosan végrehajtott hatalmas bűnszövetkezetért kell azonnal felelősségre vonni. Mert csak egyetlen módon lehet gyorsan leállítani a bolygón átgördülő Covid vakcinacsapatot - az elkövetőket le kell tartóztatni és a törvény teljes szigorával bíróság elé kell állítani.

Ha minket, az embereket meghiúsítanának a Covid szuperoltási programjának megszüntetésére irányuló jogos törekvésünkben, akkor minden jogunk és alkotmányos felhatalmazásunk megvan arra, hogy letartóztassuk a Covid-bűnözőket, és a törvény teljes szigorával üldözzük őket - polgárőr módjára.

Ki fog először kit legyőzni. Az Új Világrend globalista összeesküvése tudja, hogy amint sikeresen bebörtönzik az emberek kritikus tömegét világszerte, gyakorlatilag megnyerték a háborút. Ezért nekünk, az embereknek gyorsan és határozottan kell cselekednünk, ha meg akarjuk akadályozni, hogy a teljes COVID-1984 forgatókönyv eluralkodjon az egész bolygó civilizáción. Pontosan hogyan is néz ki a hatalmas "Néphatalom" elsöprő ereje? A következőképpen:

Így néz ki Trudeau szörnyű zsarnoksága. Még ma véget kell ennek vetni

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ez-nem-mas-mint-szisztematikus-orvosi-tamadas-es-elore-megfontolt-tomeggyilkossag