Az "antiszemitizmus" azon az "abszurd" elképzelésen alapul, hogy a "zsidók" irányítani akarják a világot. Találd ki, mit?

Az "antiszemitáknak" igazuk volt.

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) vezetője, zsidó. A WEF a szabadkőműves zsidó Rothschild központi bankkartell fedőszervezete. A Swiss Policy Research cikke leírja, hogy a WEF hogyan szervezte meg a világjárvány átverését, és felsorolja azokat a politikusokat, médiamogulokat és technológiai mogulokat, akik ezt kiagyalták. Ezeket a bűnözőket és árulókat, akik közül sokan nem zsidók, le fogják tartóztatni, és emberiség elleni bűncselekményekkel fogják vádolni.

Hogyan érintett a davosi Világgazdasági Fórum a koronavírus-járványban?

A Davosi Világgazdasági Fórum (WEF) a kormányok, globális vállalatok és nemzetközi vállalkozók első számú fóruma. Az 1971-ben Klaus Schwab mérnök és közgazdász által alapított WEF küldetése szerint "a globális, regionális és iparági napirendek alakítása" és "a világ helyzetének javítása". Honlapja szerint "az erkölcsi és szellemi integritás áll minden tevékenységének középpontjában".

A WEF több módon is részt vett a koronavírus világjárványban.

Először is, a WEF a Gates Alapítvánnyal együtt szponzora volt az előrelátó "Event 201" koronavírus világjárvány szimulációs gyakorlatnak, amelyet 2019. október 18-án New Yorkban tartottak - ugyanazon a napon, amikor a wuhani katonai világjátékok megnyitójára került sor, amelyet egyesek a globális világjárvány "kiindulópontjának" tartanak. Maga Kína azzal érvelt, hogy az amerikai katonai sportolók hozhatták a vírust Wuhanba.

Másodszor, a WEF a digitális biometrikus személyazonossági rendszerek egyik vezető támogatója, azzal érvelve, hogy ezek hatékonyabbá, termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a társadalmakat és az iparágakat. A WEF 2019 júliusában elindított egy projektet, amelynek célja "az utazás jövőjének alakítása biometrikusan támogatott digitális utazói személyazonosság-kezeléssel". Emellett a WEF együttműködik az ID2020 szövetséggel, amelyet a Gates és a Rockefeller alapítványok finanszíroznak, és amely "oltásokkal ellátott digitális személyazonossági igazolványok biztosítását" célzó programot működtet. Az ID2020 különösen a gyermekek oltását tekinti "a digitális személyazonosság belépési pontjának".

Harmadszor, a WEF alapítója, Klaus Schwab a COVID-19 című könyv szerzője: The Great Reset című, 2020 júliusában megjelent könyvének szerzője, amely szerint a koronavírus-járványt "gazdasági, társadalmi, geopolitikai, környezeti és technológiai újraindításra" lehet és kell felhasználni, ideértve különösen a globális kormányzás előmozdítását, a digitális átalakulás felgyorsítását és az éghajlatváltozás kezelését.

Végezetül a WEF 1993 óta működtet egy programot "Global Leaders for Tomorrow" néven, amelyet 2004-ben "Young Global Leaders" (Fiatal globális vezetők) névre kereszteltek át. A program célja a jövő globális vezetőinek azonosítása, kiválasztása és támogatása mind az üzleti, mind a politikai életben. Valóban, a "Fiatal globális vezetők" közül jó néhányan később elnökök, miniszterelnökök vagy vezérigazgatók lettek (lásd alább).

A koronavírus világjárvány idején a WEF számos "Global Leaders" és "Global Shapers" (a "Global Leaders" fiatalabb programja) kiemelkedő szerepet játszott, jellemzően a nulla vírusos stratégiák, a zárlatok, a maszkokra és a vakcinákra vonatkozó megbízások előmozdításában. Ez lehetett (nagyrészt sikertelen) kísérlet a közegészségügy és a gazdaság védelmére, vagy lehetett kísérlet a fent vázolt globális átalakulási menetrend előmozdítására, vagy talán mindkettő.

Ebben a tekintetben néhány figyelemre méltó fiatal vezető: Jeffrey Zients (az Egyesült Államok Fehér Házának koronavírus elleni válaszlépések koordinátora), Stéphane Bancel (a Moderna vezérigazgatója), Jeremy Howard (a "Maszkok mindenkinek" befolyásos lobbicsoport alapítója), Leana Wen (a CNN orvosi elemzője), Eric Feigl-Ding (Twitter-személyiség), Gavin Newsom (Kalifornia kormányzója, 2005-ben választották), Devi Sridhar (brit nullkovid professzor), Jacinda Ardern (Új-Zéland miniszterelnöke), Emanuel Macron francia elnök (2017-es megválasztása előtt egy évvel választották), Sebastian Kurz osztrák kancellár, Angela Merkel német kancellár (1993-ban választották) és Jens Spahn német egészségügyi miniszter.

Tagjaikról teljes áttekintést kaphatsz a Global Leaders for Tomorrow és a Young Global Leaders oldalon a WikiSpookson (egy Wiki, amely a rejtett hatalmi struktúrákra összpontosít), valamint a Young Global Leaders hivatalos weboldalán. A politikában és a médiában feltűnő tagok áttekintését lásd alább.

Összefoglalva, a davosi Világgazdasági Fórum valóban részt vett a koronavírus-járvány stratégiai kezelésében, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a járványt a digitális átalakulás és a digitális személyazonossági rendszerek globális bevezetésének katalizátoraként használja fel.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-a-rothschild-vilagzsarnoksag-fedoszervezete