Mégis a kormány minden hivatala tétlenül nézi, ahogyan ő emberek milliárdjainak halálát rendezi meg orvosi beavatkozásai révén, amelyek tönkreteszik a testünk működőképességét, az immunrendszerünket, az agyunkat.

SARS 1 2003. MERS 2011. SARS 2. A vírusok fokozatos felfegyverzése és a világ médiájának koordinálása a pánik terjesztésére, hogy az embereket az oltóanyagokra terelje.

Hogyhogy semmi sem változik? Hogy lehet, hogy nincs ellenállás az emberiség tömeges kiirtásával szemben? Minden információ rendelkezésre áll, amely bizonyítja, hogy emberek millióit, sőt milliárdjait ölik meg bűnözői módon, fegyverként használt gyógyszerekkel.

Vagy csak nem csírázik az ellenállás? A fegyveres gyógyszerek nem túlélhetők. Az embereknek fel kell hagyniuk azzal, hogy együttműködnek a saját pusztulásukban.

Lásd A korrupció pestise című könyvét. Judy szerint mindezek a betegségek kezelhetők a megfelelő gyógyszerekkel, de az olyan gyógyszerek, mint a Hydroxychloroquine be vannak tiltva.

A tudomány győz és Isten győz, mondja Judy. Őt a tüskefehérje rákkeltő betegséggel fertőzték meg. Mégis túlélte, mivel a megfelelő gyógyszert szedi.

 

 

Az embereket a megfelelő válaszlépésekkel meg lehet menteni a fegyverré tett vírusoktól és a rákkeltő anyagoktól. Fenyőtűsavak - de vigyázzunk, a jóból is megárt a sok.

Egy cseppre van szükséged. Nem pedig rengetegre. A természetes termékeknél is pontosan megfelelőnek kell lennie az adagolásnak, mint a gyógyszereknél. Szakképzett szakemberre van szükség, aki tanácsot ad.

 

Ezeket a bűnözőket a főtéren kellene kivégezni. Akkor meg tudjuk gyógyítani az összes mellékhatást.

A bőrön áthatoló nanorészecskék átterjedhetnek oltottról oltatlanra, véralvadásos hatással. A hyroxychloroquine és az Ivermectin felveszi a harcot ezekkel. Az ózonizált krémek és balzsamok megtartják az energiaáramlást a sejtjeinken keresztül.

Maradj távol a kórházaktól. Ne viseljetek maszkot.

Egy másik nagyszerű interjú Dr. Christiana Northrup, amely a beoltott emberek vedléséről szól, és arról, hogy ez milyen veszélyt jelent, különösen a nőkre nézve. A bőrrel való érintkezés különösen veszélyes az oltást követő hét hétig.

https://www.brighteon.com/8a55ef37-deb6-44d5-b78d-abe676e68255

https://www.brighteon.com/2aaed9bc-aa22-4da2-bdf8-2b0f2059983a

https://pokolafoldon.hu/blog/hogyan-lehetseges-ez

https://pokolafoldon.hu/blog/hogyan-lehetseges-ez