Egy bátor nő, német helyi politikus szerint a vaxx egyetlen célja az elnéptelenedés, a teljes diktatúra előtt áll, és ugyanazok a vagyonelkobzási tervek vannak érvényben, amint azt tavaly ősszel leírta a kanadai Trudeau-párt bejelentője, és a ppl-nek fel kell állnia vagy mindent el kell veszítenie.

Itt van egy részlet:

- És most nagyon világosan elmondom: soha nem a Coronáról volt szó. Csak egyetlen célról szól: a terv végrehajtása érdekében Corona egész idő alatt csak ürügy volt. És ezt itt nagyon világosan el kell mondanom. Magam is mindent láttam fekete-fehéren. Tudom, miről beszélek.
Mindent államosítani kellene. Mindannyian függővé kell válnunk az államtól.

A lényeg itt egyértelműen a világ népességének minimalizálása és csökkentése. Az egészet már 2019-ben megtervezték, ahol Merkel a Bilderberger találkozón találkozott. Sok országvezető vett részt benne. Merkel egy bizonyosfajta elithez tartozik, akik meg akarják valósítani a „Nagy Visszaállítás” tervet - valószínűleg már hallottál róla. Mindent államosítani kellene. Mindannyian függővé kell válnunk az államtól. Az ingatlanunkat elveszik. A Zöldek ezt már beprogramozták választási kiáltványukba. Elolvashatja mindazt, amit most elmondok.

Mindent el akarnak venni tőlünk, ha túléljük az oltást

Gondoljunk csak arra, milyen gyors ütemben ostorozták az egészet tavaly óta. Gondoljon bele, és nézzen meg minden állítást: "Nem, nem lesz kötelező oltás." Most ez egy kötelezettség: Ezt már nem teheti meg oltás nélkül. Ön már nem vásárolhat. Oltási igazolás nélkül már nem szabad bevásárolni. Mindezt már régóta tervezték. Ez az első.
A korona lezárása után bevezetik a klímazárat. ”

 

 

Sajnáljuk, az eredeti hangfájl német nyelven van, de ez a link rendelkezik a teljes átírással, így automatikusan lefordítható.

Merkel a koronadiktatúrát a szeptemberi Bundestag-választások után tervezi

https://besthirdetes.hu/tudasfa/merkel-a-teljes-koronadiktaturat-tervezi.html