Kiderült, az Emmi egyik hivatala 250 négyzetméteres ingatlant bérelt Karcagon a milliárdos csalás miatt bedőlt Kun-Mediátor Kft.-től. Nem tudni, hogy a mai napig fizet-e az állam Dobrai Sándorné cégének, de a jelek szerint a Nemzeti Rehabilitációs Hivatal most is abban az épületben székel.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumához (Emmi) tartozó Nemzeti Rehabilitációs Hivatalnak adott bérbe egy karcagi ingaltant Dobrai Sándorné, alias Brókermarcsi cége, a Kun-Mediátor Kft. – adta hírül a szerdai Blikk.
kunm
A Kun-Mediátor-ügy károsultjait képviselő ügyvédek egyike kikérte a karcagi Eötvös utca 10. szám alatt található ingatlan papírjait, így derült ki, hogy a szolgáltatóház 250 négyzetméteres ingatlanját állami hivatal bérli a botrányos körülmények között felszámolt cégtől.
Mivel a hivatal a jelek szerint továbbra is a szökésben lévő bróker cégétől bérelt üzlethelyiségben székel, feltehető, hogy Marcsika cége most is pénzhez jut a helyiség bérbe adásából. A karcagi brókercég másfél hónapja dőlt be, vezetője azóta is szökésben van.
Az Emmi nem adott választ a lapnak azokra a kérdésekre, hogy mióta, mennyiért bérlik a helyiséget a Kun-Mediátor Kft.-től.
(HVG)