2015. február 4., szerda

Liszenkoék félrebeszélése

menekülők
Újoroszország harctéri eseményei teljesen új értelmezésben kerülnek megfogalmazásra Kijevben. A fasisztoid junta megmondóemberei-Liszenko és Tyimcsuk-egyszerűen csak fölkapják a DNR-LNR adatait, és fordítanak rajta 180 fokot. Minden igaz!-csak éppen fordítva. Erről viszont elég, ha csak a kijevi udvar nyaloncai tudnak.
Summa-summárum: Donbassz hullaházai, kórházai valóban megteltek az utóbbi napokban. Tegnap este Artyemovszkban a valcmanista horda által kisajátított kórházra a martalócvezérkar ki is tetette a “Megtelt” táblát. Tegnap este hét óra óta a junta kizárólagos használati jogot jelentett be Krasznoarmejszk kórházára is. A civil betegeket “kitakarították” az intézményből, és az összefoltozandó, sebesült martalócokat már ide hurcolják. A front eseményeit figyelve már a krasznoarmejszki kórházban is készíthetik a “Megtelt” tablót. Holnap estére már ki is akaszthatják akár.
Donyecktől északnyugati irányba (Карловкa)Karlovka valcmanista banditáit lepte meg a milicia egyik felderítő egysége. A pánikba esett martalócok beleszaladtak a vaksötét donbasszi éjszakába. (Amelyiknek volt rá alkalma.)
Donyecket mára virradóan nehéz reaktív-tüzérséggel lőtte Nyalókakirály latortüzérsége.

Gorlovkát késő este ismét “Uragan”-rakétavetőkkel lőtte a pribékhorda tüzérsége.
Mára virradó éjszaka tovább dúltak a tegnap késő déálután-kora este kezdődött utcai harcok (Чернухино)Csjernuhinoban, (Дебальцево)Gyebalcevoban és (Попаснaя)Popasznajában. Popasznajában mára virradóan tizenhat népköztársasági harcos esett el.
A népköztársasági erők teljesen hiábavalóan szólították fel Valcman bérgyilkoshordáit a települések civil lakosságának szabadon engedésére, annak semmi foganatja nem volt. Kijev zsoldosai a civil lakosságot túszként tartják fogva. Így aztán a milicisták a részükről is sok véráldozatot követelő utcai felszabadító harcokat kénytelenek erőltetni.
(Малоорловка)Malaorlovkában és (Новоорловка)Novoorlovkában a népköztársaságiak megszilárdították pozícióikat, és teljes mértékben ellenőrzik a felszabadított településeket.
A gyebalcevoi latorpancsnokség épületét ért tegnapi népköztársasági tüzérségi csapás elfogott rádióüzenetek szerint igen érzékenyen érinti a katlanban vergődő bűnbandákat. Több “magas beosztású martalócvezér is fűbe harapott, és jónéhány cselekvésre képtelen állapotba került.”
Egész éjjel harcok dúltak Bahmutkánál és Dzserzsinszktől déli irányban.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/04/liszenkoek-felrebeszelese/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése