2014. július 16., szerda

Macskajaj Kijevben

Marinyivka-térségében a Donyecki-régióban ma hajnalban az önvédelmi erők a felmorzsolás szándékával inditottak támadást a betolakodó latorhorda ellen.
Sztyepanyivka és Taranyi faluk irányából mértek az éjszaka vége táján Katyusákkal és aknavetőkkel tűzcsapást a megrettent latorhordára, de adtak az önvédelmisek a banditáknak a frissen érkezett önjáró lövegekből is.
Dmitro Timcsuk kijevi Valcman-talpnyaló, a Katonapolitikai Kutatások Központjának vezetője, fő szagértője és megmondóembere “három lator megsérüléséről” értekezik ténymegállapitása során, és megpenditi, hogy a “terroristák a civilek lakóházait lövik, amellyel óriási károkat és megpróbáltatásokat okoznak a helyi lakosságnak, amely lakosság fájó szivvel és könnyek között int búcsút a rendezetten új állásokba vonuló nemzeti gárdistáktól, ahonnan is már kezdik visszavetni az orosz támadókat.”
Arra Timcsuk nem tér ki, hogy a Nyalókakirály miért látta a fronthirek hallatán roppant fontosnak telefonon felhivni Washingtonban székelő mentorát-az amerikai alelnököt, Joe Bident?! Éjszaka!

Most nagyjából ez jellemzi a latorhorda erejét Újoroszországban
Jó hireket nem közölhetett vele, mert Joe bácsi igyekezett megnyugtatni Nyalókakirályt: az USA és az általa összegrundolt latorszövetség – a NATO – határozottan kiáll Ukrajna – azaz Valcman mellett! Joe bácsi is izgalomba jöhetett Valcman hireitől, hiszen csemetéjének komoly érdekeltségei vannak gázügyileg nem is messze attól a vidéktől, ahol most az önvédelmisek apritják Nyalókakirály latorbandáit.

A Dél-donbasszi csapda!
Nyalókakirály okvetlen hűségéről is biztositotta Joe bácsit, aki mindezek tetejébe kézzelfogható segitséget is adott a megszorult kijevi helytartónak. Ma reggeltől az amerikai műholdak adataihoz is hozzáférhet a kijevi “hadvezetés”! Amely már maga is mintha kissé elhamarkodott kijelentésnek tartaná az új hadügyér szent igéretét, miszerint a győzelmi parádét hamarosan megtarthatják az Ukrajnához visszatért Szevasztopolban!
Ami ugye a Krimben van!
A kijevi latorhatalom ugyanakkor valószinűleg végzetes lépésre szánta el magát végső kétségbeesésében. A totális donbasszi katonai összeomlást elkerülendő olyan fegyver bevetését késziti elő, amelyet a világtörténelem szárazföldi katonai műveletei során senki nem mert megtenni! “URAGAN” (Hurrikán) tipusú rakéta sorozatvetőket vonultat Újoroszország irányába.
uraganLátkép Sepetovkában. Sepetovka-Donyeck kb. 1100km. Kétnapi járóföld! De visszaút már nincs!
Ennek a fegyvernek a bevetésével a földdel tudnák egyenlővé tenni Donbasszt!
A következményei viszont nem hogy katasztrófa, de annál sokkal több. Tizezerszámú nagyságrendű civil halott, és Hiroshimát meghaladó kár!
Ennek a fegyvernek a harctér közelébe való vezénylése is háborús és emberiség elleni bűncselekmény!
Ha ezt az “URAGAN”-t megtöltik-nyakunkon a harmadik világháború!
Valcman és tettestársai sorsa eldőlt!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/16/macskajaj-kijevben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése