A globalisták könyörtelenül támadják a gazdákat Hollandiában, mert globális éhínséget terveznek előidézni.
Minden országban minden gazdálkodó célpont lesz. Mindenkinek oda kell figyelnie és meg kell értenie, hogy mit terveznek.
https://x.com/JimFergusonUK/status/1808611204711264437

A BIG PHARMAFFIA EMBERISÉG ELLENI ÚJABB TÁMADÁSA- ONE HEALTH
“Óvakodjon az „Egy egészség” program fenyegetettségétől. .. Mivel állítólag a bolygó egészsége forog kockán, a világ hatalmi brókerei az “Egy egészség” elnevezésű alattomos menetrenddel álltak elő, amely azzal fenyeget, hogy a bolygót az élelmiszerek és gyógyszerek zsarnoksága alá vonják.

A One Health egy teljes körű támadás az élelmiszerek, a gyógyszerek és maga az egészség ellen. Átadja az irányítást az eugenikus globalisták kezébe, akik el akarják pusztítani a világ népességét.

Kik állnak a program mögött:
A milliárdos eugenikus, Bill Gates természetesen támogatja a tervet, csakúgy, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Világbank, a Rockefeller Alapítvány, a CDC, az FDA, az NIH, az USDA .

A CBDC bevezetése egyenló a rabszolgasággal, a szabadság teljes elvesztésével
Ebben a rendszerben minden pénz digitális és központilag irányított. A szövetségi kormány úgy ütemezheti be a pénzt, hogy azt csak jóváhagyott cikkekre költhesse el. A rovarpor és mRNS csomagolt zöldségek receptje kötelezővé válhat, hacsak nem alakított ki alternatív, független pénznemben fizethető élelmiszer-ellátást.”
https://lumi-news.gr/prosochi-stin-apeili-tis-atzentas-one-health/