Washington, 2024. július 14. vasárnap (MB)

A Donald Trump ellen elkövetett gyilkossági kísérlet arra utal, hogy az ukrajnai háború folytatásában, és a sokpólusú világrend elutasításában érdekelt amerikai hatalmi körökben a leszámolásra is készek azokkal szemben, akik akár csak megpendítik is a békés kiegyezés lehetőségét az oroszokkal – értékelte a történteket a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

A merénylet a John Kennedy elnök ellen 1963-ban elkövetett gyilkos merényletet idézi. Kennedyt azok a hatalmi körök tették el láb alól, akik nem voltak hajlandóak elfogadni a kiegyezést Hruscsov Szovjetuniójával a világháborúval fenyegető kubai rakétaválság kapcsán.

Mindkét politikai merényletben közös mögöttes cél az Egyesült Államok világuralmi szerepének megőrzése a hegemóniáját veszélyeztető keleti hatalommal szemben. A békés együttélés és együttműködés elutasítása a Szovjetunióval és jogutódjával, Oroszországgal.

Trump választási kampányában ígéretet tett arra, hogy 24 órán belül véget vet az ukrajnai konfliktusnak, és esetleg leállítja a fegyverszállítást Zelenszkij seregének. Pontos békerendezési tervének nem ismeretében nehéz volna megítélni esetleges kiegyezési szándékának komolyságát. Annyi mindenesetre elmondható, hogy a békeszándék puszta ténye elegendő lehetett arra, hogy ellenlábasai kivonják a forgalomból, és ezzel óriási esélyt adjanak a háború folytatása mellett fanatikusan elköteleződött Joe Biden mandátumának meghosszabbításához.

Még nem tudni, hogy a Kennedy-gyilkossághoz hasonlóan játszottak-e szerepet, és ha igen, mily mértékben érintettek az amerikai háttérhatalom jelzett köreinek érdekeit rendre kiszolgáló speciális szolgálatok. A végrehajtót most is agyonlőtték, mint történt annak idején Kennedy gyilkosával. A gyilkosság körülményeit rögzítő Warren jelentést 100 évre titkosították.

A merényletből kisebb sérüléssel kikerülő Donald Trump vasárnap tölti be 78. életévét.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A fényképen a Donald Trump jobbfülét eltalált lövedék pályája. A másik képen a Kennedy elnök életét kioltó merénylet Dallasban.

https://bekekor.wordpress.com/2024/07/14/a-merenyletrol-donald-trump-ellen/

2024.7.18: Ki fogják vonni Bident a forgalomból? Most hogy a Trump elleni merénylet nem sikerült, szerintem mást nem nagyon tehetnek…

Joe Biden koronavírusos

Fokozatosan “súlyosbodni” fog az állapota, majd a végén ki fog szállni a választási versenyből?

2024.7.15: A halántékába (hátsó agyába) akart neki lőni, de a lövéssel szinte egy időben Trump elmozditotta a fejét, igy a golyó csak a fülét súrolta.

Ez a mozdulat mentette meg Donald Trump életét – videó

Cohen azt mondja, hogy Trump élete egyetlen pillanaton, azaz fejének elfordításán múlt. Ha ezt a mozdulatot nem teszi meg, úgy a lövedék a fülébe fúródott volna, és a koponyába jutva minden valószínűség szerint végzett volna az elnökjelölttel.

A volt különleges katona a Fox Newsnak adott szakértői nyilatkozatában elmondta, hogy a mesterlövészeket jellemzően arra képzik, hogy a kisagy kérgébe lőjenek, ami az agytörzs tetején található. Egy oda bevitt találat azonnal cselekvőképtelenné teszi az áldozatot

2024.7.14: Mesterlövész támadt Donald Trumpra

Ez engem egyáltalán nem ért meglepetésként. Most, hogy a dolog nem sikerült, Trump még nagyobb veszélyben van. Kizárt dolog, hogy a Demokraták tolerálni fogják, hogy újból az elnöki székbe kerüljön, és lebontsa, tönkretegye az USA-t, mint anno Gorbacsov tette a Szovjetunióval. Hamarabb lesz az egészből polgárháború. Eszerint a prófécia szerint, melyből még 2017-ben a Gyakran átirt forgatókönyv c. irásban is idéztem, “Trump a paprikajancsi” és rosszul fogja végezni, nem lesz megmentve.

Hitler és Martin Bormann is megmenekült, de Trump nem fog, nem az a sorsa. Tényleg azt hiszitek, hogy a Donáld hosszútávon is ott lesz? (a politikában)
And both Hitler and Bormann escaped – unlike Trump, because it’s not his destiny. Do you really, truly believe that Donald will be there for the long haul?

https://pokolraveluk.info/esemenyfigyelo-2021/

A BlackRock 2022-es reklámjában is szerepelt a Trump elleni merényletkísérlet gyanúsítottja

Thomas Matthew Crooks, a Donald Trump volt amerikai elnök elleni szombati merényletkísérlet gyanúsítottja szerepelt a BlackRock 2022-es reklámjában – ismerte el a befektetési óriáscég.

Crooksot az amerikai titkosszolgálat emberei lőtték le, miután több lövést is leadott a republikánus elnökjelöltre, miközben az beszédet mondott egy pennsylvaniai kampánygyűlésen. A BlackRock vasárnap közleményben hozta nyilvánosságra a kapcsolatát a lövöldözővel.

A reklámfilmet a Bethel Park középiskolában forgatták, ahol Crooks két évvel ezelőtt végzett. Az akkor még tizenéves fiatalember több más diákkal együtt szerepelt a háttérben, és semmilyen módon nem kapott díjazást – közölte a vállalat.

“A Trump volt elnök elleni merényletkísérlet visszataszító” – hangsúlyozta a BlackRock. “Hálásak vagyunk, hogy Trump volt elnök nem sérült meg súlyosan, és gondolunk ennek a szörnyű tettnek minden ártatlan szemlélőjére és áldozatára, különösen arra, akit megöltek”.

Trump fülét súrolta egy golyó, egy ember meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült a tömegben.

A cég közölte, hogy letiltja a reklámot, és minden rendelkezésre álló felvételt megoszt az illetékes hatóságokkal.

Az amerikai média Crooksot magányos emberként jellemezte, akinek ellentmondásos a politikai hovatartozása. Adományozott egy liberális adománygyűjtő szervezetnek, de republikánus szavazóként is regisztrálta magát.

A Trump-gyűlésen egy közeli ipari épület tetejéről nyitott tüzet. Szemtanúk azt állították, hogy a lövöldözés előtt néhány perccel megpróbálták riasztani a rendőrséget, hogy egy fegyveres férfi “kúszik” a lövöldözőhelye felé.

https://oroszhirek.hu/a-blackrock-2022-es-reklamjaban-is-szerepelt-a-trump-elleni-merenyletkiserlet-gyanusitotja/