“A Biden-rezsim beleegyezett, hogy ENSZ-katonák ezreit telepítsék az Egyesült Államokban, megelőzve a hatalmas polgári zavargásokat Amerikában.
Greg Reese jelentése szerint: Az Egyesült Államok déli határa tárva-nyitva van, és a szövetségi kormány nagyszabású bűnözői akciót folytat, amely elárasztja az országot át nem vizsgált idegenekkel, szétosztja őket az Egyesült Államokban, otthont és pénzügyi támogatást biztosít számukra. A GOP beszédtéma az volt, hogy ez az egész a választási csalásról szól, de ez már több mint egy évtizede megtörténik a nyugati világban. Ez sokkal baljóslatúbb, mint a választási csalás.

Azt mondják nekünk, hogy ezek a zsarnokság elől menekülő szegény családok, de rengeteg egészséges fiatal férfi van család nélkül. És újra és újra láthattuk, hogy erőszakosan lépnek fel a bennszülött lakossággal szemben, a törvény nagyon csekély hatással. Miközben az X betegség bejelentésére és egy újabb bezárásra várunk, a brit Jim Ferguson legújabb jelentése elfogadható magyarázatot ad arra, amit látunk.

„Tehát elmondhatom, hogy ezek ENSZ-katonák, és a P.O.Y. fogja bevetni őket. amikor bejelentik a következő járványzárlatot.
Ez hamarosan megtörténik. Brit katonák képezték ki őket. A Black Watch ezred képezte ki őket. Antalyában, Törökországban és Kelet-Ukrajnában edzettek. Elsősorban őrmesterek. Ezután Franciaországba szállítják őket. Mindannyian aláírták a hivatalos titokról szóló törvényt, majd Franciaországba vitték őket. ”
~ John O’ Looney
https://nikolaosanaximandros.gr/stratevmata-tou0ohe-tha-anaptichthoun-se-oles-tis-hpa/