Csak emlékeztetőül: A háziorvosoknak komoly anyagi érdekeltségük volt, hogy minél több embert oltsanak be.
Ezért ipari méretekben oltották be a magyar embereket, cca a lakosság 50%-a be van oltva, többségük 3-szor is.

Felelősségük megkérdőjelezhetetlen, mert
– vagy tudták, hogy miről szól ez az egész, és minden figyelmeztetés, és valódi tájékoztatás nélkül gátlástalanul és lelkifurdalás nékül beoltották az embereket, sőt még a kétkedőket is meggyőzték ennek helyességéről.
– vagy nem tudták azt, amit tudniuk kellett volna, akkor pedig a gondatlanságból elkövetett veszélyesztetés okán.

Csakhogy! Van itt egy újabb dolog, amit elhallgattak előlünk, ez pedig az, hogy mind a vakcinagyártókat, mind pedig a vakcináztatásban résztvevőket jó előre felmentették a felelősségre vonás alól.
Érdemes elolvasni az idevonatkozó anyagokat, és jó lenne annak utána nézni, hogy az alábbiak vonatkoznak-e Magyarországra:

GHSA-AMI ELINDÍTOTTA A GLOBÁLIS JÁRVÁNYKEZELÉST

“Kevesen hallottak arról, hogya 2014-ben ben megalakult a Global Health Security Agenda (GHSA),hogy „nemzeti és globális prioritássá emelje a globális egészségügyi biztonságot”.
Célja, az „összekapcsolt globális hálózat” koncepciójának egy teljesen új szintre emelése, az egységes fellépésre törekszik, beleértve az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ)különféle ügynökségeit, az Egészségügyi Világszervezetet (WHO). A WHO), a Világbankot, az
Afrikai Uniót (AU), az Európai Uniót (EU), sőt, kissé baljóslatúan az Interpolt is.

2016 végén a leköszönő Obama elnök végrehajtó rendeletet írt alá, amely a GHSA-t„ nemzeti, elnöki szintű prioritásként ” rögzíti, és az Egyesült Államokat „elkötelezett, hosszú távú katalizátorként” jelölte meg a partnerség céljainak megvalósításában.
Ez tette lehetővé, hogy egyre több állam – és mindkét politikai párt számos törvényhozója –hajlandóságot mutasson arra, hogy keménykezű oltási mandátumokat írjon elő, amelyek lábbal tiporják a vallási , szülői és emberi jogokat – beleértve a „személyi biztonsághoz” való értékes jogot, amelyet a törvény 3. cikke garantál.( Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata )

A GHSA indította el a globális és összehangolt járványkezelést, valamint az ezzel kapcsolatban összehangolt WHO-s intézkedéseket:
– a pandémia definiciójának megváltoztatását,
– a nyájimmunitás fogalmának törlését,
– és a vakcinagyártők mindnnemű felelősségre vonásának megtiltását.”

https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/vaccine-mandates-for-everyone-everywhere-a-globally-coordinated-agenda/

“A Warp Speed CIA-művelet a COVID-19 vakcinaszerződések titokban tartása érdekében az amerikai kormány Operation Warp Speed nevű, a Trump-kormányzat által elindított, a COVID-19 elleni oltóanyag gyors kifejlesztésére és elosztására irányuló köz- és magánszféra közötti partnerség volt.
Az ATI-n keresztül a Warp Speed részeként odaítélt „titkos” vakcinaszerződések összege körülbelül 6 milliárd dollár, ami az Operation Warp Speed 10 milliárd dolláros költségvetésének nagy részét teszi ki.

A Warp Speed hadművelet, amely hivatalosan a HHS és a katonaság együttes erőfeszítéseit foglalja magában, hogy jövő januárig több mint 300 millió COVID-19 oltóanyagot szállítsanak az amerikaiaknak, egy rendkívül titkos program, amelyet katonai személyzet ural, akiknek többsége nem rendelkezik egészségügyi vagy egészségügyi tapasztalattal.

A Johnson & Johnson, a Novavax, a Pfizer és a Sanofi azon vállalatok közé tartozik, amelyek az Operation Warp Speed által engedélyezett és az ATI által kezelt OTA-n keresztül megkapták ezeket a titkos vakcinaszerződéseket.

Az Operation Warp Speed vakcinagyártók mindegyike mentesül a felelősség alól az
oltóanyagaik által okozott károkért, és azok, akik beadják az oltóanyagukat, szintén
nem tartoznak felelősséggel tartozik a károkért.

„A PREP-törvény értelmében, amely a Kongresszus rendelkezése, minden olyan kezelésvagy vakcina, amelyet egy ilyen nemzeti vészhelyzeti világjárvány céljára alkalmaznak, valójában felelősségvédelemmel jár.

A Stat News például a múlt héten megjegyezte , hogy a Warp Speed hadművelet „sokkal inkább hasonlít katonai műveletre, mint tudományos projektre”, hozzátéve, hogy „nagyjából 60 katonai tisztviselő – köztük legalább négy tábornok – vesz részt a Warp
Speed hadművelet vezetésében. , akik közül sokan soha nem dolgoztak az egészségügybenvagy az oltásfejlesztésben.”
https://childrenshealthdefense.org/news/operation-warp-speed-cia-linked-contractor-covid-vaccine/

Tovább: https://orvosokatisztanlatasert.hu/reakcio-arra-hogy-egyre-tobb-oltasellenes-csoport-perli-be-a-haziorvosokat/