Egy pontosítás: az említett Clostridium difficile toxinjai úgynevezett enterotoxinok (bélrendszeri mérgek) és citotoxinok (sejtmérgek). Mérgező hatásukat a belekben, főként a vastagbélben fejtik ki, súlyos szövődményekkel járó hasmenést, áteresztő bél szindrómát, Chron-betegséget, colitis ulcerosát okozva. Az átlagos halálozási arány 30%-os, ám az időseknél a FÉL ÉVEN belüli halálozás 50%-os, ha nem tudják a baktérium szaporodását megfékezni. Maga a baktérium kiirthatatlan, ha valaki egyszer kolonizálttá vált.

A másik említett baktérium a Clostridium botulinum neurotoxint (idegmérget) termel és a hírhedt botulizmusért (kolbászmérgezés) felelős.

Sajnos, ha valamely hatalom népirtásra akarja ezeket felhasználni, nem szükséges fehérjeszintézisre berendezkednie. Elég, ha a MINDENT IS túlélő spórákat szórja szét, vagy juttatja bele az élelmiszerekbe, ivóvízbe, levegőbe.

Már létező bakteriális eredetű biofegyver például a lépfenét (anthrax) okozó Bacillus anthracis spórája, ami nem csak az emésztőrendszerbe jutva, de belélegezve, sőt a bőrrel érintkezve is képes halálos kimenetelű fertőzést okozni. Halálozási rátája 92%, korai felismerés esetén 45%...

Szóval van baj, nem is kicsi...

Patriarsije Prudi