2023. október 8., vasárnap

"Vigyázó szemeteket Izraelre vessétek...! "Kitört a háború Izraelben. IGAZSÁG KÖNYVE 2012-2014. " A legutálatosabb összeesküvés készül a zsidók ellen a Holokauszt óta. A zsidók ellenségei minden nemzetben összegyűlnek, hogy eltiporják Izraelt.


Amikor pedig látjátok, hogy seregek veszik körül Jeruzsálemet, tudjátok meg, hogy elközelgett az ő pusztulása. Akkor akik Júdeában vannak, fussanak a hegyekbe. Az ott lévők költözzenek ki, és akik vidéken vannak, ne menjenek oda.

Mert a bosszúállás napjai ezek [MTörv 32,35], hogy beteljesedjen mindaz, ami meg van írva. Jaj a várandós és szoptatós anyáknak azokban a napokban! Mert nagy szorongatás lesz a földön és harag ezen a népen. Kard élén hullanak el, és fogságba hurcolják őket minden néphez, Jeruzsálemet pedig legázolják a pogányok [Zak 12,3], míg be nem telik a nemzetek ideje.

Jelek lesznek akkor a napban, a holdban és a csillagokban, és a földön a népek kétségbeesett rettegése a tenger zúgása és háborgása miatt. Az emberek megdermednek a rémülettől, és annak várásától, ami a földkerekséggel történik, mert az egek erői megrendülnek. Akkor meglátják az Emberfiát, amint eljön felhőben, nagy hatalommal és dicsőséggel [Dán 7,13].

Mikor pedig ezek elkezdődnek, húzzátok ki magatokat és emeljétek fel a fejeteket, mert közel van a ti megváltásotok.”

Az Ultrahang legfrissebb adásában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk, akivel az Izrael elleni támadás kapcsán beszélgettünk. Mi volt a támadás előzménye? Miért nem vették észre a titkosszolgálatok a készülő támadást? Hol tartanak a harcok? Mik a várható fejlemények? Hogy van Robert C. Castel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése