Hirtelen és váratlanul… 10 ember halt meg szívrohamban egy táncfesztiválon Gujaratban (India).


https://tkp.at/2023/10/24/ploetzlich-und-unerwartet-bei-tanzfestival-in-gujarat-indien-starben-10-menschen-an-herzinfarkt/


“Az elmúlt 24 órában 10 ember halt meg szívrohamban a Garba-rendezvények (gudzsaráti tánc) során az indiai Gujaratban. A legfiatalabb áldozat 13 éves volt. 24 órán belül több mint 500-szor hívtak mentőt. (…)

Dr. Anurag Mehrotra, a Siddh Kórház kardiológiai osztályának vezetője megerősítette, hogy a 30 év alatti páciensek esetében 10 betegből 3-nak szívrohama van.

Dr. Mehrotra azt is megerősíti, hogy a kovid kitörése után az orvosok Indiában olyan eseteket figyeltek meg, hogy fiatalok halnak meg krikett vagy hétvégi megerőltető edzés közben illetve fitness edzés után.

Úgy véli, hogy a kovid-fertőzés után a szívizmok begyulladnak, ami életveszélyes szívritmuszavarokhoz és hirtelen szívhalálhoz vezet.

Az orvosi szakma nyilvánvalóan hazudik, amikor megpróbálja megmagyarázni, miért halnak meg fiatal férfiak és nők. Nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy a halálozások száma egy bizonyos termék piacra kerülése után szökött az egekbe, amelyet nem szabad megkérdőjelezni.”


Valóban felfoghatatlan, hogy ki meri mondani bármely orvos, hogy a szívizomgyulladás és az ebből származó ritmuszavar és infarktus a kovidtól van. Akkor miért nem voltak ilyen esetek 2020-ban? Ennyire ostobák? Vagy ennyire gyávák és gerinctelenek?


Biró Éva