“Az egészség fogalma a fizikai, mentális és szociális jólétet foglalja magában. Az egészségpolitikának emberközpontúnak kell lennie, amely feltételezi az emberi jogok és az önrendelkezés meglétét.
Ez az eszme alapjaiban változott meg, amikor a köz-magán társulásokon belüli több évtizedes növekvő finanszírozása korrodálta a globális közegészségügy alapjait.

A Covid-19-re adott válasz, amely túlnyomórészt az időseket célzó vírusra irányult, figyelmen kívül hagyta a járványkezelés normáit és az emberi jogokat, és olyan elnyomás-, cenzúra- és kényszerrendszert hozott létre, amely a korábban elítélt hatalmi rendszerekre és kormányzásra emlékeztet.

A közegészségügyi ágazat olyan nemzetközi eszközöket és folyamatokat fejleszt ki, amelyek beépítik ezeket a romboló gyakorlatokat a nemzetközi jogba. Az egészségügyi vészhelyzetek sorozataként bemutatott közegészségügyet ismét a társadalmi irányítás fasiszta megközelítésének elősegítésére használják.
Ennek haszonélvezői a covid-19 befektetői, nagyvállatai, miközben az emberi jogok és az egyéni szabadság, hasonlóan a korábbi fasiszta rezsimekhez,, elvesznek.

A közegészségügyi ágazatnak sürgősen rá kell ébrednie erre, és el kell döntenie, hogy a közegészségügy megmentésében szeretne szerepet vállalni, nem pedig annak leromlásában.”
https://expose-news.com/2023/08/17/pandemic-industry-on-the-road-to-global-fascism/