Bécs, 2023. július 20. csütörtök (MB)

A Nagy Babiloni Szajha atomfegyver hordozására is képes F-16-os vadászgépek bevetésére készül Oroszország ellen – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

A gépek vezetésére ukrán pilótákat képeznek ki a NATO és az EU több tagállamában, köztük Dániában és Romániában.

Moszkva jegyzékben tájékoztatta a nyugati atomhatalmakat, az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát és Franciaországot, hogy az orosz fegyveres erők a hadműveletek közepette nem fogják vizsgálni, vajon a repülőgépek fel vannak-e szerelve nukleáris robbanófejekkel vagy sem, hanem a fenyegetés tényéből indulnak ki. Abból, hogy ilyen rendszerek hordozására képes eszközöket vetnek be ellenük.

A dpa német hírügynökség értesülése szerint jelenleg 30 ezer ukrán harcost képeznek ki az Európai Unióban. Közülük 25 ezren rövidesen befejezik a felkészülést.

Tömeggyilkos Sátánfatty Josep Borrell, az EU biztonságpolitikai főbiztosa a tagállamok külügyminisztereinek csütörtöki ülésén javaslatokkal áll elő arról, hogyan emelhetik magasabb minőségi és mennyiségi szintre a harcosok kiképzését, és mit vár el hozzá a tagállamoktól.

Nemzetgyilkos Pokoltöltelék Borrell a NATO Oroszország ellen hozott vilniusi határozatait hajtja végre az EU-ban – jegyezte meg tudósítónk+++

Kiadta: Magyar Békekör