“Egyik vakcinát sem vetik alá valódi placebo-kontrollált vizsgálatoknak. Ez az egyetlen orvosi termék, amely az engedélyezés előtt mentesül ez alól. Egyébként, ami a DTP vakcinával történt, amit azért vontak vissza ebben az országban, mert olyan sokan perelték be a gyógyszergyártókat.

A Wyeth, amely ma Pfizer, volt az elsődleges gyártó. 1986-ban elmentek a Reagan-kormányzathoz, és azt mondták, hogy teljes felelősségmentességet kell adniuk nekünk az összes vakcinára, különben kiszállunk az üzletből. Reagan azt mondta nekik, hogy miért nem… – Ők [a Wyeth] azt mondták, hogy minden egyes dollár nyereségért 20 dollárt veszítünk a későbbi felelősség miatt. Reagan erre azt mondta nekik, hogy miért nem teszik biztonságosabbá a vakcinát? Erre ők azt válaszolták: Mert a vakcinák “elkerülhetetlenül nem biztonságosak”.

Ezt a kifejezést használják. És ez a kifejezés benne van a törvényben. És benne van a Bruesewitz-ügyben is, ami a Legfelsőbb Bíróság döntése, amely fenntartja ezt a törvényt. Tehát bárki, aki azt mondja, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak: maga az ipar kapott mentességet a felelősség alól azáltal, hogy meggyőzte az elnököt és a Kongresszust, hogy a vakcinák elkerülhetetlenül nem biztonságosak.”

Fordítás: https://karikor.substack.com/p/robert-f-kennedy-jr-kimondja-az-igazsagot

Teljes podcast: https://open.spotify.com/episode/3DQfcTY4viyXsIXQ89NXvg