2023. február 15., szerda

Gerald Ramm temetkezési vállalkozó beszámolója

 

2023. február 15-én az AUF1 vendége volt Gerald Ramm temetkezési vállalkozó:

Riporter:
“Milyen emberek azok, akik mostanában meghalnak, illetve akik közül többen halnak meg? Ezek inkább öreg, beteg emberek vagy ez az egész társadalmat érinti?”

Gerald Ramm:
“Ez érinti az egész társadalmat. Ezek természetesen főleg idős, beteg emberek, de nagyobb számban vannak olyanok is, akik csak 45 és 65 év közöttiek. Itt a többlethalálozás jelenleg még eléggé magas. Ez feltűnő. Nekünk, temetkezési vállalkozóknak természetesen nincsen betekintésünk a statisztikákba, de nekünk itt vannak a tapasztalataink. És ez feltűnő, hogy az utóbbi fél évben az elhalálozások száma emelkedett.”

Riporter:
“Mibe haltak bele ezek az emberek hivatalosan? Megkapják önök az elhalálozások okait?”

Gerald Ramm:
“Csak ritkán látjuk a halotti bizonyítványt, csak akkor ha az orvos nem zárta el, különben a hozzátartozókkal beszélünk csak az elhunyt életéről és haláláról és innen tudjuk meg, hogy mi történt korábban és hogy a betegség hogyan rosszabbodott hirtelen vagy egyáltalán mi vezetett a halálhoz. Ezek főként szívbetegségek, trombózisok, agyi trombózisok, az idős embereknél gyengeség, ami feltűnő módon egyik oltástól a másikig egyre súlyosbodik, mígnem a halállal végződik.”

Riporter:
“Kijelentené, hogy legalábbis egy időbeli összefüggés van az “oltás” és ezeknek a halottaknak legalább egy része között?”

Gerald Ramm:
“Igen, mindenképpen. Ezt kijelenthetem. Egyáltalán nincs szükség kertelésre, ez valóban így van, ezt a saját ismerősi körömből is tudom. Itt is beoltatták magukat egyesek, mert nyaralni akartak menni, azért, hogy bemehessenek a spa-részlegbe vagy a hotelba. És én három nappal később az ottani kórbonctanról hoztam el őket.”

A teljes adás itt nézhető meg: https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/bestatter-schlagen-alarm-covid-genspritze-grund-fuer-uebersterblichkeit/


Biró Éva fordítása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése