Az állítólagos COVID-19 világjárvány életünk minden területére hatással volt, és a gyermekeknek szánt COVID-19 vakcina jóváhagyását reménysugárnak tekintették azok, akik mindent elhisznek, amit a televíziójuk elmond nekik.


Eredeti cikk: https://expose-news.com/2023/02/12/killing-children-for-profit-covid-vaccine/


Azonban a 27 európai ország – köztük az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Németország nagy részének – hivatalos hatóságai által az EuroMOMO-nak átadott legutóbbi statisztikák azt mutatják, hogy jelentősen megnőtt a gyermekek halálozási száma, mióta az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 2021-ben jóváhagyta a COVID-19 injekciót a 12-15 évesek, majd néhány hónappal később az 5-11 évesek számára.

Olyannyira, hogy aggasztóan 1580%-kal nőttek ahhoz az időszakhoz képest, amikor az állítólagos világjárvány csúcspontja volt, és a Covid-19 injekciót nem ajánlották fel gyerekeknek.

A gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina jóváhagyása előtt Európában nem volt többlet gyermekhalálozás.

Az EuroMOMO adatai szerint 2021 első 21 hetében a vártnál 346-tal kevesebben haltak meg, ami azt jelenti, hogy mínusz-346 vagy 0 többlethalálozás volt.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Viszont amint az EMA 2021 22. hetében jóváhagyta a Covid-19 elleni oltást a 12-15 évesek számára, a többlethalálozások száma jelentősen emelkedni kezdett.

https://www.ema.europa.eu/en/news/first-covid-19-vaccine-approved-children-aged-12-15-eu

A túlzott halálozások számának növekedése természetesen nem került nyilvánosságra a mainstream médiában. De nem volt meglepő azok számára, akik már tisztában voltak azzal, hogy a Covid-19 elleni oltás milyen erősen cenzúrázott károkat okoz a felnőtteknél.

Ha nyilvánosságra hozták volna, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörték volna, széleskörű aggodalmat váltott volna ki a szülők körében, akik úgy döntöttek, hogy beoltják gyermekeiket, mert mindent elhittek, amit a televízióban mondanak nekik.

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 5 évben kiterjesztette a Pfizer Covid-19 injekció sürgősségi felhasználási engedélyét 11 éves gyerekek alig néhány hónappal később.

https://www.ema.europa.eu/en/news/comirnaty-covid-19-vaccine-ema-recommends-approval-children-aged-5-11

Ez persze megakadályozhatta volna a túlzott halálozások megdöbbentő növekedését, amelyet Európában 2022 végéig regisztráltak a gyermekek körében.

A jelenlegi állás szerint azonban ennek a döntésnek a következménye, hogy a Covid-19 vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét kiterjesztették a gyermekekre, és ez messzemenő következményekkel járt.

Ez bizonyítja a hatóságok prioritásait és embertelen hozzáállását a közegészségügyhöz, amiért oly hanyagul figyelmen kívül hagyták a gyermekek egészségét és biztonságát az oltási kampány során, amely nem tett mást, mint széleskörű pusztítást, és hatalmas nyereséget a Big Pharma számára.

Az EuroMOMO adatai szerint a vártnál 466-tal kevesebb gyermek halt meg Európában 2020-ban, az állítólagos világjárvány tetőpontján.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Azonban, mint tudjuk, az állítólagos járvány csak 2020 márciusa körül érte el Európát.

Sajnos a hatóságok számára ez még rosszabb döntést hoz a gyermekek szúrásával kapcsolatban, mivel 616-tal kevesebb halálesetet regisztráltak a gyermekek körében az állítólagos világjárvány tetőpontján.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Ha ezt párosítjuk azzal a ténnyel, hogy ez a tendencia 2021-ben is folytatódott egészen addig, amíg az EMA meghosszabbította a Pfizer Covid-19 injekció sürgősségi felhasználási engedélyét 12-15 éves gyermekeknél, akkor láthatjuk, miért vetnek fel ezek a számok komoly kérdéseket. A kormányok, a civil szervezetek, az orvostudományi szabályozó hatóságok és az adófizetők által finanszírozott tudósok és orvosok miért voltak olyan lelkesek, hogy egy kísérleti mRNS-génterápiát a gyerekek karjaiba szúrjanak.

A számok azt bizonyítják, hogy az állítólagos Covid-19 vírus nem jelentett veszélyt a gyerekekre, és valójában jobb állapotban voltak, mint valaha.

Ez az oka annak, hogy valóban hihetetlen, hogy a gyerekeket kísérleti vakcináknak vetették alá, ismert mellékhatásokkal és ismeretlen hosszú távú következményekkel.

Tragikus, hogy a gyermekeknek szánt Covid-oltás sürgősségi jóváhagyását követően 2021. 22. és 2022. 52. hete között elképesztően 1953 többlethalálozást regisztráltak.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Összehasonlításképpen: 2019 22. és 52. hete között 334 többlethalálozást regisztráltak a gyermekek körében.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Ezért 2019 22. és 2020 52. hete között a vártnál 132-vel kevesebben haltak meg a 0–14 éves gyermekek körében Európa-szerte.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egymás melletti összehasonlítást végezzünk a Covid-19 utáni vakcina engedélyezési adatokkal.

Tekintettel azonban arra, hogy a gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina engedélyezése előtt és a Covid-19 világjárvány tetőpontján negatív többlethalálozási számot regisztráltak, nehéz a többlethalálozás pontos növekedését megfigyelni.

A 2021. 22. és 2022. 52. hete közötti 1953 többlethalálozás százalékos növekedése a 2019. évi 22. és 2020. évi 52. hete közötti -132 többlethalálozással szemben -1580%. Természetesen tudjuk, hogy a többlethalálozás valójában nőtt és nem csökkent, így azt mondhatjuk, hogy a többlethalálozás 1580%-kal / 16,8-szorosára nőtt.

Vagy fordíthatjuk a -132 többlethalálozást 19/20-ban 1-es számra, és hozzáadhatjuk ugyanezt a különbséget a 21/22-i 1953 többlethalálozáshoz. Ez 2086 többlethalálozásnak felel meg. A többlethalálozás növekedése megdöbbentő és hihetetlen, 208 500%-os / 2086x növekedésnek felel meg.

De akárhogyan is nézzük, mind a számadatok, mind a korrelációk egyértelműek. A gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina EMA jóváhagyása jelentős mértékben növelte a többlethalálozást Európa-szerte, amikor a jóváhagyás előtt vártnál kevesebben haltak meg.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Összegzésképpen elmondható, hogy a gyermekeknek szánt COVID-19 vakcina jóváhagyása óta a halálozások számának növekedése Európa-szerte fontos kérdéseket vet fel az oltás biztonságosságával és a hatóságok döntéseivel kapcsolatban.

Az a tény, hogy a hatóságok továbbra is szorgalmazzák a gyermekek beoltását, annak ellenére, hogy elsöprő bizonyítékok vannak az ártalomra, egyszerre embertelen és a közbizalom elárulása.

Elengedhetetlen, hogy azonnali vizsgálat induljon a tragédia mögött meghúzódó okok feltárása és a felelősök felelősségre vonása érdekében.

Nem engedhetjük meg, hogy ez tovább folytatódjon. Gyermekeink biztonsága és jóléte a legfontosabb számunkra. Követelnünk kell az átláthatóságot, az elszámoltathatóságot és ennek a folyamatban lévő oltási kísérletnek a befejezését gyermekeinken.

Itt az ideje, hogy a szülők, a pedagógusok és az egészségügyi szakemberek összefogjanak, és állást foglaljanak ezzel a pusztító valósággal szemben.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gyerekek-megolese-haszonszerzes-celjabol-europaban-1580-os-megugras-a-gyermekhalalozasokban-miutan-az-ema-jovahagyta-a-gyermekeknek-covid-oltasat/