Richard Coudenhove-Kalergi életében az "összeesküvés-elmélet" kifejezés még nem létezett. Akkor még nem vetették be fegyverként az ember- és nemzetellenes összeesküvéseket leleplező ismeretek és azok hirdetőinek a hiteltelenítésére.
Vannak viszont olyan emberellenes tervek, amelyeket teljes nyíltsággal hirdetnek azok kiforralói. Ilyen például az is, amit Tömeggyilkos Sátánfatty Klaus Schwab saját maga vázol fel "A Nagy Reszet" című könyvében. A folyamatos tömeges bevándorlás és etnikai keveredés, amely a globalisták egyik fő célja, szintén egy ilyen, régóta nyíltan hirdetett globalista terv. Szellemi atyja Richard Coudenhove-Kalergi gróf, aki 1922-ben alapította meg a Páneurópai Mozgalmat, amit a globalisták teljes nyíltsággal az Európai Unió szellemi alapvetésének tekintenek.
A terv tiszteletére az EU meg is rendezte a "100 éves Páneurópa" című négynapos jubileumi kongresszus, amelyre az AUF1.TV, mint "összesküvés-elmélet-terjesztő médium" nem kapott ugyan meghívást, de azért ezzel a videóval igyekszik hozzájárulni egy valódi összeesküvés tényleges ideológiai alapvetésének és az abban tevőlegesen részt vevő politikai körök megismertetésében.
Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/aus-der-giftkueche-des-grafen-kalergi-abgruende-des-eu-vordenkers