Most jött és nem baj, ha tudtok róla, persze ez sem biztos..., de valahogy sejlik, hogy...

Leírhatnám Jericho történetben, de nincs kedvem, zavaros és hosszú, nehéz átültetni kitalált történetbe. De így is csak fikció, álom...

Így szól: "És akkor itt szeretném bejelenteni - ha még nem vetted volna észre - A HÁBORÚ MÁR ÁTLÉPTE AZ ORSZÁG HATÁRAIT! Az orosz haderő nem fogja... Tudnotok kell, hogy innentől már nem fontosak az ukrán-orosz háború hírei!

Valóban megsemmisült 16 biológiai labor, el lett foglalva két atomerőmű és történtek terror cselekmények az ukrán AZOV részéről, a lakosság ellen is. Mindez azonban már nem fontos, ugyanis az elkövetkezendő órákban, napokban már a saját bőrödön fogod érezni a háborút.

Nem, nem fognak lőni és robbantani - csak elvétve, - de azok nem az oroszok lesznek.

Jelenleg Európa megszállása folyik!

 

 

De menjünk vissza az időben pár hetet...

Ma jót röhögtem a "Mi hazánk" plakátján, ahol az a kampány szöveg, hogy állítsuk meg a Kovid terrort! Ezt Putyin megállította és nem is lesz több hullám. Nem lesz kényszeroltás, nem lesz ősszel új járvány, vagy ha lesz, azt nem fogják bejelenteni, csak azt veszed észre, hogy hullnak az emberek.

Rosszabb időszak következik, mint az előző öt hullám időszaka!

A napokban lekapcsolódik Oroszország az internetről, innentől teljesen ki vagyunk téve az agymosásnak. Semmi valós hír nem fog érkezni, az agymosoda centrifuga sebességre kapcsol!

Semmi nem lesz igaz!

Azt fogod olvasni, hogy az oroszok kapituláltak, Putyin meghalt, megőrült vagy leváltották. Hogy nincs benzin az orosz tankokba, hogy az oroszok Norvégia felé menekülnek, hogy Kadirovék már elkobzott Lada nívákkal támadnak, vagy éppen menekülnek...

Ezzel úgy ellesztek és úgy beszopjátok, mint a "Rend-szerváltók" Attila hülyeségeit, hazugságait, vagy mint az egész Kovid hisztériát!

Ez az egész ugyanis ismét egy elterelés és lassú békafőzés!

 

 

Ukrajnát nem vették fel az unióba, így most Ukrajna "felveszi" az uniót!

Megszállás folyik és nem menekültáradat, az ukrán vezetés pontosan olyan jól látja, mint az oroszok. Igazából ez a cél.

Be voltatok szarva pár ezer fekete, muszlimtól, főleg, hogy "harcosok", katonakorú férfiak... A valóság pedig az, hogy hetek óta áramlik Európába az ukrán lakosság! Először e leggazdagabbak jöttek, új hazát foglalni, a drága autóikon, a kövér bankszámláikkal. Megérkeztek az uzsorások és a maffia csapatok, drogterjesztők, lány-futtatók, fegyverkereskedők, embercsempészek, hamarosan elkezdődnek a területfelosztások!

Most jön a közép réteg.

Nők, gyermekekkel! Ki mondaná nekik, hogy ne jöjjenek, magam is felajánlottam, hogy befogadom őket, vittem a segélyt, szerveztem a gyűjtést... Tanyára azonban nem nagyon akarnak megérkezni, fő célpontok a városok!

A hülye Zorbán azt nyilatkozza, hogy nem vagyunk célállomás - ez igaz - de megpróbáljuk megtartani őket, munkát ajánl a Kormány.

Hogy?

3-5 gyermekes anyáknak? Úgy, hogy közben leáll lassan az összes bigyógyár?

Szóval lakosságcsere zajlik éppen...

Nem követem hol tartunk, talán két milliónál? Lesz ez majd 5, aztán 7 és nem tudni hol a vége. Majd jöhetnek a férfiak is, csatlakozni a családjukhoz. Szegények feladják a "reménytelen harcot az oroszokkal"!

Ukrajnában nincs szükség a lakosságra, csak a termőföldekre és a meglévő ásvány, energia készletekre! Kiürítik, csak a szükséges munkaerő marad.

 

 

Az a faszkalap Attila azzal riogatja a népet, hogy érkeztek "fekete diákok" Ukrajnából...

Valóban, például indiai egyetemisták, akiket már várt az Indiai nagykövetség és szállásukról, utazásukról és a továbbiakról már intézkedett is.

Könnyű gyűlölni, a muszlimot, a feketét, de egy anyát 2-3 gyerekkel ki ne fogadna be? Azt, hogy teljesen más az értékrendszere, majd csak később tudod meg, de akkor már késő...

----

Az elkövetkező időszakban Európa szociális hálózata a végletekig terhelődik, majd összeomlik, miközben a működő gazdaság végleg leáll. Marad a kereskedelem és az élelmiszerlánc - egy rövid ideig, majd borul az is!

Magyarországon elszabadulnak az árak, ahol állami szabályozást vezetnek be, ott az történik, ami az üzemanyaggal - elfogy! Egyszerűen nem lesz, vagy csak "pult alatt".

Az orosz csapatok nem lépnek hazánk területére, ellenben Lengyelország, Moldova és Románia kaphat a jóból. Közben kinéz egy balkán háború, Bosznia újraosztása.

Itthon az egészségügy és az iskolarendszer összeomlása után a rendvédelmi erők következnek: rendőrség, BV, tűzoltóság... Nem véletlen a pénz átcsoportosítása, de későn jött és egyébként sincs ember. A Bíróságok sem maradnak ki, szerintem felejtsd el, ha bármit is szeretnél bírói úton elérni. Ebben az életedben már nem születik ítélet, mire meg megszületne más lesz a törvény és talán az államforma is...

Minden megtörténik, amiről beszéltem eddig...."

 

 

Ennyi az álom és nem több...

Mivel ilyen szart ritkán "álmodik" az ember, így most egy darabig le is állok ezekkel a gondolatokkal, szervezek egy jó kis bulit, ahová mindenkit szeretettel várok!

Erről kicsit később írok majd...