Az emberek bölcsebbek a kormányzat és bábjátékosai trükkjeit illetően, mint amennyire az emberiség elleni támadást folytató Emberellenségek alkudoztak.

Az ellenállás exponenciális ütemben növekszik. Világszerte az emberek felmondanak, dacolva az oltási parancsokkal.

Ez persze sok területen munkaerőhiányt fog okozni, különösen az üzleti életben és azokban az ágazatokban, ahol az oltási kötelezettségeket erőltetik, mint például az egészségügy, a légitársaságok, a hadsereg és így tovább.

Az elkövetkező hetek és hónapok során a súlyos betegségek folyamatos növekedését fogjuk látni a beoltottak körében.

Ez további, a távollét okozta munkaerőhiányt fog okozni, ami hozzáadódik a nem oltottak szolgáltatásainak elvesztése okozta hiányhoz.

A hiányzások az idő előrehaladtával egyre súlyosabbak lesznek, ahogy egyre több oltott ember betegszik meg.

Azok a vállalkozások és ágazatok, amelyek az egészségesebb, oltatlanokat foglalkoztatják, egyértelmű előnyben lesznek, és a legnagyobb valószínűséggel túlélnek.

A vakcinázottak által adott vér teherré válik, a nem vakcinázottak által adott szennyezetlen vér pedig értékesebbé.

Az oltatlanok értékesebbek és keresettebbek lesznek a munkaerőpiacon, és nagyobb eséllyel nyerhetnek előléptetést, mivel kisebb valószínűséggel alakul ki náluk olyan betegség, amely miatt nem tudnak majd dolgozni.

A csak oltottakat foglalkoztató vállalkozásokat és ágazatokat fogja a legsúlyosabban érinteni.

 

Az egészségügyi szolgálatot nagyon súlyosan fogja érinteni a fent említett munkaerő-veszteség, amely egybeesik a vele szemben támasztott megnövekedett igényekkel, mivel a vakcinázott emberek milliói megbetegszenek.

A most beoltott fiatalok közül sokan egy életen át fognak kisebb-nagyobb mértékben betegeskedni, gyermektelen párkapcsolatokban élni és rövidebb lesz a várható élettartamuk.

A beoltottak milliói fognak szövetkezni a be nem oltottakkal, mivel a kormány politikusai, miniszterei és bürokratái, valamint a csapdába esett álvakcinákat erőltető munkatársaik felismerik, hogy ők a valódi bűnösök és a közös ellenség. És így a közös ellenség, aki végül barátságtalan lesz, el fog bukni.

A jelenleg nevetségessé és marginalizálttá tett őszinte, progresszív adminisztrátorok, a tudomány és az eszmék emberei végre előtérbe kerülnek, amikor az emberiség körülnéz és megkérdezi: "Most mit tegyünk?".

És ők vezetnek majd minket - vagy inkább mi mindannyian segítünk majd egymásnak - egy felvilágosultabb és őszintén szólva kevésbé ostoba korba.

Ebben a születő korban, sok más kívánatos dolog mellett, a becsületes tudósok rohamos kutatási programokat fognak indítani, hogy miként lehet helyrehozni azokat a károkat, amelyeket a néhai, sajnálatosan bukott globalista elit "vakcinák" néven ismert vegyi fegyverei okoztak emberek millióinak.

És ilyen gyógymódokat fognak találni.

Egy új, elviselhetőbb világ fog kialakulni.

És a végén minden rendben lesz.

Szóval tegyünk róla, hogy így legyen.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/vihar-elotti-csend