Ha van gyermeked, ismersz valakit, akinek van gyermeke, vagy törődsz a gyerekekkel, a következő néhány perc valószínűleg a legfontosabb az életedben.

Az Egyesült Királyságban a kormány a covid-19 elleni védőoltás bevezetését tervezi a gyermekek számára, annak ellenére, hogy bizonyítékok szerint a védőoltás nagyobb valószínűséggel okoz súlyosabb károkat a gyermekeknek, mint maga a covid-19. Nem sok kutatást végeztek, de az például ismert, hogy a covid-oltás akár hatszor olyan halálos a fiúkra nézve, mint a covid-19.

Ez megdöbbentő kockázat-haszon aránytalanság.

Több mint fél évszázada tanulmányozom a gyógyszerek mellékhatásait, és 18 hónappal ezelőttig úgy tartották, hogy én vagyok a világ egyik vezető szakértője a gyógyszergyártók és a mellékhatások terén. Meghívtak, hogy beszéljek orvosoknak, ápolóknak és más egészségügyi szakembereknek. 2020 márciusa óta természetesen a kormány ügynökei, akik a Wikipedia és a Google oldalait irányítják, hivatalosan is lejáratott összeesküvés-elméletíróvá minősítettek le.

Azonban, mint már korábban is mondtam, biztos vagyok benne, hogy több gyermek hal meg vagy sérül meg súlyosan az oltás miatt, mint ahányat a betegség megölne vagy súlyosan megsebesítene. Most már a hivatalos kormányzati szakértők is, meglehetősen megkésve, egyetértenek azzal a régóta hangoztatott véleményemmel, hogy a covid-19 egyre gyengébb lesz - ezt már több mint egy évvel ezelőtt is mondtam.

Őszinte véleményem szerint minden orvost, tanárt vagy egészségügyi dolgozót, aki a covid elleni védőoltást népszerűsíti a gyermekek körében, le kellene tartóztatni gyilkossági kísérletért. Úgy vélem, hogy minden orvos, tanár vagy egészségügyi dolgozó, aki nem magyarázza el alaposan, hogy az oltás kísérleti jellegű, és nem ad teljes listát a lehetséges veszélyekről, megsérti a nürnbergi jegyzőkönyvet, és börtönbe kerül. Valójában kétlem, hogy tízezer orvos, tanár vagy egészségügyi dolgozó közül több mint egy, aki a covid védőoltást népszerűsíti, tisztában lenne azzal, hogy egy kísérleti oltást erőltet. Akik kíváncsiak a mellékhatásokra, nézzék meg a 2020. december 8-án kelt, Covid-19 vakcina - lehetséges mellékhatások című videómat. Ezt követően meg kellene nézniük a 2021. február 2-án kelt, "A Covid-19 vakcinát beadó orvosok és ápolók háborús bűnösökként fognak bíróság elé állni" című videómat. Mindkét videó elérhető a Brand New Tube-on.

Néhány iskola sietteti ezeket az oltásokat. Mi az oka a sietségnek? Félelem, nehogy túl sok szülő megtudja a tényeket? Nem tudok semmilyen őszinte okot elképzelni a sietségre. Nekem úgy tűnik, hogy fegyverként használják a gyerekeket, hogy idős embereket öljenek.

A népirtás folytatódik.

Most nem csak a kovidos szúrásról van szó. A dolgok egyre rosszabbak.

Tervezik, hogy a covid oltás mellett orrba adják a gyerekeknek az influenza elleni védőoltást is.

A gyermekek számára javasolt orrba beadandó vakcina a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat nevű tisztességtelen szervezettől kapott információim szerint élő influenza elleni vakcina lesz. Egy élő, attenuált influenzavírussal. Az attenuált vírus csupán egy olyan vírus, amely gyengébb a szokásosnál. Még mindig élő. Mivel a vírusok mutálódnak, nincs garancia arra, hogy a felhasznált vírusok nem válnak vissza fertőző változattá.

Az NHS hivatalos tájékoztatója nagyon megnyugtató. Azt írja, hogy azoknál, akik influenza ellen orrspray-t kapnak, orrfolyás vagy orrdugulás, fejfájás, általános fáradtság és némi étvágytalanság jelentkezhet.

Én azonban inkább szkeptikusabb vagyok. Az orrba adott vakcina mellékhatásai potenciálisan borzalmasak lehetnek - beleértve a neurológiai és viselkedési problémákat is.

Az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi és Gondozási Kiválósági Intézete által kiadott brit Nemzeti Formajegyzék szerint az orrspray influenza elleni vakcina mellékhatásai közé tartoznak az orrpanaszok, az orrvérzés, az arcödéma és a Guillain-Barre-szindróma, amely az izomgyengeség gyors kialakulását jelenti, és amely az érintettek mintegy 7,5%-ánál halálos kimenetelű lehet. A Guillain-Barre-szindróma szövődményei közé tartoznak a légzési nehézségek, szívproblémák és vérnyomásproblémák. Aki meggyógyul, annak évekig is eltarthat, mire jobban lesz.

Az NHS ezt feltehetően elfelejtette megemlíteni. Vagy talán nem tudták a tájékoztatójukon feltüntetni az információt.

Az NHS hivatalos szórólapja, amely az influenza elleni védőoltást népszerűsíti a gyermekek számára (az általam látott hivatalos NHS-tájékoztató úgy tűnik, hogy a gyermekeknek szól, nem a szülőknek), azt javasolja, hogy a gyermekek két hétig tartsák távol magukat a sérült immunrendszerű emberektől. Nem tudom, miért mondanak két hetet. Ez a szám valószínűleg ugyanabból a lerobbant számítógépből származik, amely azt mondta a kormánynak, hogy a szociális távolságtartás azt jelenti, hogy mindenki mástól két méter távolságban kell maradni. Ez mindig is egy légből kapott szám volt. Az értelmesebb szám 30 láb lett volna, de ez megnehezítette volna, hogy Biden és Fauci vagy Whitty és Valance egy helyiségben tartózkodjanak.

Hogy a gyerekek mennyire lesznek ügyesek a környezetükben élők immunrendszerének felmérésében, nem tudjuk. De most, hogy a 12 éves gyermekekről feltételezik, hogy képesek döntést hozni az mRNS-vakcinák hosszú távú biztonságosságáról és hatékonyságáról anélkül, hogy a tű másik végén lévő személytől kapnának információt, joggal feltételezhető, hogy a kormány úgy véli, hogy a gyermekek képesek lesznek más családtagok immunrendszerének szigorú értékelésére.

 

Ugye el tudja képzelni a tanárnőt?

"Ma, gyerekek, ahelyett, hogy esszét írnátok arról, hogy mit csináltatok a nyári szünetben, azt szeretném, ha arról írnátok egy dolgozatot, hogy az orrspray hogyan léphet kölcsönhatásba a kísérleti mRNS oltással, különös tekintettel a legyengült immunrendszerrel rendelkező egyénekre. És aztán, gyerekek, magyarázzátok el, hogyan fogja a kormány a covid-19-et okolni a többlethalálozásért. Húsz percetek van a dolgozatotok elkészítésére.

Mennyire lesz biztonságos az influenza elleni attenuált orrspray idén - különösen, ha sok orvos szerint a tizennyolc hónapos zárlat, maszkok és társadalmi távolságtartás azt jelenti, hogy több millió ember immunrendszere gyengülhetett le?

Ezt nem tudnám megmondani. Szerintem senki más sem tudná. Valószínűleg biztonságosabb, mint a vasúti síneken feküdni, amikor látod, hogy jön a vonat. De nem annyira biztonságos, mintha NEM fújnák az orrodba a cuccot.

És mennyire lesz hatékony az influenzaspray?

Nos, érdemes megjegyezni, hogy 2016-ban az amerikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ visszavonta az orrba adott influenza elleni oltóanyagot, mert az csak 3%-ban volt hatékony. A CDC kijelentette, hogy nem volt mérhető védőhatás, és hogy a vakcina három egymást követő évben statisztikailag nem volt hatékony. Mégis, ez tény. A kormányok, az orvosok és a média pedig nem helyeslik a tényeket.

És mennyire biztonságos az orrba adott influenza elleni védőoltás olyan gyerekeknek, akik néhány napon belül kapnak covid-19 oltást?

Jó kérdés.

A választ természetesen senki sem tudja.

Ez egy újabb kísérlet.

Most már többet tudsz az influenzaspray-ről, mint amennyit az iskola elárul. Ön és gyermeke pedig megalapozottabb döntést hozhat.

Ó, és az a hír járja, hogy a HPV elleni oltásokat is ezzel egy időben fogják beadni.

 

Csak a rend kedvéért: az amerikai Nemzeti Oltási Információs Központ 591 halálesetről számol be ennek az oltásnak köszönhetően. Ebből 25 haláleset 9 és 12 év közötti, 101 haláleset pedig 12 és 17 év közötti gyermekek körében történt. Ezek az amerikai kormány adatai. Ne feledjük, hogy a mellékhatások kevesebb mint 1%-át jelentik a VAERS-nek, így a valós szám sokkal magasabb lesz.

Mennyire lesz biztonságos, ha ezt a védőoltást a covid oltással vagy az orrba adott influenza elleni oltóanyaggal egy időben vagy azzal egy időben adják be?

Jó kérdés.

Erre sem tudja senki a világon megmondani a választ. Legalábbis egy-két évig még nem: a gyerekek most már hivatalosan is csak kísérleti nyulak.

Összefoglalva tehát.

Egy olyan időszakban, amikor milliók kapnak kísérleti oltásokat, amelyek olyan dolgokat tesznek a szervezet egészével, és valószínűleg különösen az immunrendszerrel, és amelyeket még senki sem ért (mert az egész dolog végül is hivatalosan egy kísérlet), az Egyesült Királyság hatóságai azt tervezik, hogy egy élő, attenuált orr-influenza elleni vakcinát adnak a gyerekeknek, nagyjából ugyanabban az időpontban, amikor a covid-19 oltást adják be nekik. Még Dr. Whitty vagy Dr. Fauci sem tudna velem vitatkozni, amikor azt mondom, hogy az orrba adott influenza elleni vakcina, mivel csak legyengített és nem elölt, azt eredményezheti, hogy egy gyenge immunrendszerű ember megfertőződik és meghal. Ott megy a nagyi és a nagypapa. És szerintem a gyerekek is veszélyben lesznek.

Ó, és most már az is ismert, hogy a zárlatok, a napfény hiánya és így tovább, milliók immunrendszerére is hatással volt - és így sebezhetőbbé tette őket a fertőzéssel szemben.

Ó, és ahogy már említettem, ne feledjék, hogy néhány helyen nagyjából ugyanabban az időben adják be a HPV elleni vakcinát is, bizonyos korcsoportoknak, bár senki sem vizsgálta meg, hogy ez kölcsönhatásba léphet-e minden mással az elkövetkező hónapok és évek során. Vagy egyáltalán, hogy ezek az injekciók jól megférnek-e majd a gyerekeknek rutinszerűen adott összes többi injekcióval. Senki sem vette a fáradságot, hogy kiderítse.

Ó, és millióknak lesz nehéz melegen tartaniuk magukat a következő télen, mert a globális felmelegedésben hívő, őrült erényeket hirdető áltudósok olyan politikát erőltettek, amelynek eredményeképpen az energiaárak a sztratoszférába fognak szökni. Ez pedig milliókat tesz még sebezhetőbbé a fertőzésekkel szemben.

Ó, és majdnem elfelejtettem, hogy amint arra egy 2020 júliusában készült videóban rámutattam, több mint egy évvel ezelőtt a Pfizert, az egyik covid-19 oltás gyártóját korábban 84,2 millió fontra büntették, mert 2600%-kal túlszámlázta az NHS-t, az Egyesült Államokban pedig 2,3 milliárd dolláros bírságot szabtak ki a vállalatra, amiért félreismertette a gyógyszereket és kenőpénzt fizetett az orvosoknak. Amikor legutóbb, valamikor tavaly lelepleztem a Pfizer eredményeit, a vállalat az Egyesült Államok legcsalódottabb vállalatainak listáján az első helyen szerepelt. És mégis a kormány, a média, valamint orvosok és hírességek tízezrei akarják rájuk bízni az életünket. Elvégre abszolút obszcén összegeket keresnek. A népirtás mindig is rendkívül jövedelmező volt. Az extra halálesetekért a covid-19-et fogják hibáztatni - ez ürügy a további oltásokhoz.

 

Persze ne csak a Pfizerről gondoljon rosszat. A legtöbb más gyógyszergyártó cég ugyanolyan rohadt. Ha autókat, zoknikat vagy kenyérpirítókat gyártanának, senki sem vásárolna tőlük semmit. De kit érdekel, hogy mi van azokban a gyógyszerekben, amelyeket az orvosok a gyermeke testébe akarnak beadni?

Egyébként csak én találom furcsának, hogy a terhes nők nem dohányoznak, nem isznak, nem esznek lágy sajtot, de boldogan elfogadnak egy kísérleti injekciót, amikor senki sem tudja, hogy az mit fog tenni velük vagy a születendő gyermekükkel? Ez egy kísérlet.

Végül a kormány miniszterei és tanácsadói azt állítják, hogy a tudományt követik, és hogy én egy lejáratott összeesküvés-elméletíró vagyok.

Nos, inkább hagynám magam lejáratott összeesküvés-elméletíróként démonizálni, minthogy a világ bármely kormányának dolgozzak, képviseljem vagy támogassam azt bármilyen minőségben.

A kormányok a félelmet hirdetik, és egyre gyorsabban haladnak a céljuk elérése felé. Ez egy propagandaháború - amelyet a mainstream média segítségével irányítanak. A következő egy-két hét létfontosságú.

Itt az ideje, hogy feldühödjünk.

Copyright Vernon Coleman 2021. szeptember

https://pokolafoldon.hu/pandemia/megdobbento-surgos-hirek