Vannak emberek, akik csalódottak és meglepődtek, amikor a lezárási szabályokat meghosszabbították, és a maszkviselésre és a társadalmi távolságtartásra vonatkozó szabályok a helyükön maradtak. Ők feltehetően ugyanazok a naiv és tudatlan lelkek, akik azt hiszik, hogy ezek a szabályok és előírások csak ideiglenesek, és hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba - a koncertek, kocsmák, színházak és sportesemények mind hatalmas, izgatott, boldog tömegeket fognak kiszolgálni, és az újságok a kormánypropaganda szüntelen diétája helyett a hírekről fognak beszámolni. Ők ugyanazok az ártatlanok, akik azt hiszik, hogy a maszkgyártók hamarosan megszűnnek, és karácsony előtt újra megölelhetjük a barátainkat az utcán.

Sok hónappal ezelőtt megjósoltam, hogy a lezárásoknak és a többi dolognak soha nem lesz vége. Mindig is kiszámítható volt, mert ez a háború valóságos, és nem fog véget érni, amíg nem lesz teljes ellenőrzésük, és a megmaradtaknak nem lesz ellenőrzésük semmi felett, még az életünk vagy a testünk felett sem, vagy amíg mi nem győzünk, és ők nem kerülnek börtönbe.

Az emberek azt a hibát követik el, hogy elhiszik, amit mondanak nekik, és azt feltételezik, hogy ami történik, az az ő védelmüket szolgálja, és hogy amikor a dolgok rosszul mennek, az a hiba vagy a hozzá nem értés eredménye. Nem voltak hibák. Nem volt egyszerű hozzá nem értés. Minden, ami történt, szándékos volt. Minden hazugságnak és csalásnak célja volt.

A hiszékenyek azt hiszik, hogy ha megkapják a védőoltásokat, akkor újra mehetnek focizni. Nem veszik észre, hogy ha az Agenda 21 teljes mértékben megvalósul, akkor nem lesz foci. Semmiféle sport nem lesz. Ez persze nem is lenne olyan rossz. Úgy látom, hogy az Egyesült Királyságban a labdarúgó-szövetség kereskedelmi partnerei közé tartozik a Coca Cola, a Lucozade, a Walkers Chips, a Snickers csokoládé és a McDonald's. Nehéz elképzelni ennél egészségtelenebb étrendet, amit a gyerekeknek népszerűsíteni lehetne. Két focistának, Harry kane-nek és Marcus Rashfordnak személyes szerződése van a Coca Colával. Nehéz lehet anyagilag boldogulni reklámszerződések nélkül. Kane állítólag küldött egy tweetet, amiben ez állt: `Az a leírhatatlan első íz a Coca Cola-tól, hasonlóan ahhoz a leírhatatlan érzéshez, amikor gólt lősz". Rashford ezt támogatta. Az ember azt hinné, hogy zavarban vannak, nem igaz? Ez az a csapat, amelyik erkölcsileg úgy foglal állást, hogy félig letérdel a meccsek előtt, majd tiltakozik, ha néhány néző más álláspontot képvisel, és tiltakozik az álláspontjuk ellen.

Na mindegy, ez mind mellékes.

A lényeg az, hogy még soha ennyi ember nem hitt el ennyi hazugságot. Az erkölcstelen és könyörtelen média (különösen a BBC, ahol a tudatlan ál-újságírók új mélységekbe hatoltak a csalás és a manipuláció szolgálatában) segítségével kegyetlenül és halálos hatékonysággal találták ki és hajtották végre a csalásokat. Most már tudjuk, hogy a brit kormány miért szorította vissza az emberek fegyvertartását - nem azért, hogy megvédje a rendőrséget a rablóktól, hanem hogy megvédje az intézményeket a dühös szavazóktól.

Mikor fogják végre felfogni a maszkot viselő, oldalra ugró, üresfejű, duplán döfködő, halott szemű zombik, hogy ennek soha nem lesz vége. Ők élik az új normális életet, amelyet Klaus `Anal' Schwab, Bill Gates és Károly herceg ígért nekünk - aki egyébként egyre inkább úgy viselkedik, mint az a csaholó kiskutya, akinek a hangja szerint lennie kellene. Talán egy Károly herceg spániel. Ez egy új normális állapot, amelyet a világ valaha látott legrosszabb emberei irányítanak és ellenőriznek. Már 2020 márciusától kezdve úgy gondolom, hogy Fauci az Egyesült Államokban és Whitty az Egyesült Királyságban nem azoknak az embereknek a nevében tevékenykedik, akiknek a gondozásáért fizetik őket, hanem annak az összeesküvésnek a nevében, amely most a világuralomra tör, amit korábban a James Bond-filmek gonosztevőivel hoztak összefüggésbe.

Hacsak nem változtatunk a dolgokon, és nem győzzük le a gonosz erőket, amelyek fenyegetik azt, ami megmaradt a szabadságunkból és az emberségünkből, az élet soha nem lesz olyan jó, mint 2019-ben volt. A pokol kapui már szélesre tárultak, és zombik özönlenek át rajta. Eladták a testüket, az elméjüket és a lelküket a bibliai zagyvaságért. Büszkén viselik az álarcukat; azt hiszik, fontosnak és társadalmilag felelősnek tűnnek. Eszükbe sem jut, hogy úgy néznek ki, mint a piacra igyekvő rabszolgák.

Ahogy telnek a napok, úgy találunk egyre több bizonyítékot arra, hogy milyen lesz a jövőnk. Új módszereket találnak az idősek megölésére. A 2020-as év sikere, amelynek eredményeképpen a politikusok és az üzleti vezetők azzal dicsekedtek, hogy mennyi pénzt takarítanak meg, mert nem kell nyugdíjat fizetniük, még több gyilkosságra ösztönözte őket. A benzodiazepin nyugtatókat, amelyeket 1988-ban sikerült ellenőrzés alá vonnom, most kábítószerezésre és gyilkolásra használják. Mindez ráadásul legális. És persze, aki egy kicsit is rosszul van, annak a mellkasára tűzik a "Ne élesszék újra" feliratot. A kórházak soha nem fogják utolérni azt a milliót, akik most sürgős orvosi vagy sebészeti kezelésre várnak - és a politikusok, orvosok és ápolók úgy tűnik, hogy nem törődnek vele. Az Egyesült Királyságban jelenleg több mint tizenkétmillió ember vár kezelésre. Százezrek fognak meghalni az őrült, logikátlan, szükségtelen és teljesen ostoba szociális távolságtartási szabályok miatt a kórházakban, ahol hatalmas összegeket pazaroltak el az éves influenzára, és hagyták meghalni a súlyos betegeket és az arra fogékonyakat. Sok szó esik arról, hogy a kórházi személyzet kimerült, de nem értem, miért. Kevesebb beteget látnak, bár a formációs tánc kétségtelenül fárasztó. Ez hivatalosan szervezett, orvosilag jóváhagyott népirtás.

A minap meg kellett látogatnom egy walesi kórházat, és azt kell mondanom, hogy ez a kórház minden nehézség nélkül eljátszhatta volna egy szeptikus tartály szerepét. A középkori polgárok szégyenkeztek volna, ha ez a helyi kórházuk lett volna. De a személyzet mindannyian kötelességtudóan maszkot viseltek, és olyan halott szemük volt, mint a hosszú ideje maszkot viselőknek, akiknél az állandó hipoxiával és hiperkapniával járó elkerülhetetlen demencia alakul ki.

A személyzet és az épületbe be- és kijáró betegek többnyire állandóan maszkot viseltek. Többen a maszkjukat rajtuk tartották, amikor elhajtottak.

Az a néhány ember, aki levette a maszkját, amikor kijött, összecsavarta, zsebre vagy táskába gyömöszölte, és kétségtelenül perceken belül újra felvette. Az egyik beteg egyszerűen a földre dobta a maszkját. Ketten olyan sálakkal takarták el a szájukat és az orrukat, amelyek úgy néztek ki, mintha utoljára 1973-ban mosták volna őket. Több beteg küzdött, hogy a maszkján keresztül lélegezzen. A legtöbb maszk koszos volt. Azok az emberek, akik elhitték a hivatalos hazugságokat, rettegnek a haláltól - a meghirdetett folyamattól és a következménytől egyaránt. Milliók hiszik, hogy ha azt teszik, amit mondanak nekik, akkor biztonságban és halhatatlanok lesznek, immunisak a betegségek pusztítására.

Maga az intenzitás, amellyel most az oltásokat erőltetik, bizonyítja, hogy a fecskendőben valami igazán borzalmas van. Ha nem kapja meg az oltásaikat, akkor nem utazhat külföldre, vagy nem ülhet be egy moziba. Kap orvosi kezelést, ha nem kapja meg az oltást? Képes leszel majd dolgozni oltás nélkül?

Meggyőzően és minden kétséget kizáróan bebizonyítottam, hogy a covid-19 csak az átnevezett influenza. A tudomány ezt bizonyítja. A közönséges influenza elleni oltást soha nem erőltették ilyen intenzitással.

Tehát ez egyértelműen valami baljóslatú dolog.

Hogy mi fog történni, az még mindig rejtély - valószínűleg számukra és számunkra is. Azok a fiatal nők, akik megkapják a kísérleti oltást, terméketlenek lesznek. Rövid távon tízezrek, középtávon százezrek, hosszú távon pedig milliók fognak meghalni.

Egyes országokban haszontalan és veszélyes oltásokat adnak a gyermekeknek - bár még mindig remélem, hogy kampányaink hatására ez az Egyesült Királyságban ideiglenesen megszűnik. Ha a hatóságok attól tartanak, hogy a beoltás alacsony lesz, akkor a szégyen elkerülése végett késleltetni fogják a gyerekek megölését. Bocsánat, természetesen szúrást akartam mondani, bár a végeredmény nem sokban különbözik. Azok, akik beoltják a gyerekeiket, ne számítsanak unokákra. Lehet, hogy nem is látják felnőni a gyerekeiket.

Akarva-akaratlanul, valaki, akit Devi Sridharnak hívnak, véleményem szerint óriási segítséget nyújtott a kampányunknak. A BBC közzétett egy nyálas helyreigazítást a hazugságaihoz, de ez közel sem volt elég jó. Sridhar videója a halálról és az ördögről annyira abszurd volt, hogy még egy féleszű is észrevette a hibákat benne. A kérdés csak az volt: vajon tudatlanságból és ostobaságból hazudott, vagy szándékosan tette, tudván, hogy gyerekek milliói fognak meghalni? Akárhogy is, a BBC egyformán hibás a gyermekgyilkos propaganda e szégyentelen darabjáért. Valakinek a BBC-nél tudnia kellene, hogy az orvosi információkat orvosnak kell ellenőriznie. Úgy tűnik, hogy a BBC csak a pénzszerzésben jó. A BBC az adófizetők pénzét kapja a kormánytól, az ártatlan és hiszékeny tandíjfizetőktől, és természetesen egy teherautónyi pénzt a megtestesült ördögi alapítványtól. Nem, hoppá, tévedés. A Bill és Melinda Gates Alapítványtól.

Bármely úgynevezett tényellenőrző, amely nem vette fel Sridhart és a BBC-t, egyértelműen elhajlott, és figyelmen kívül hagyható. A jegyzőkönyv kedvéért: nem láttam egyetlen tényellenőrzőt sem sehol a világon, amely reflektorfényt vetett volna a ferde propaganda eme égbekiáltó példájára. Mit rontottak még el ezek az emberek? Az ezt a mélységesen sértő szemetet elítélő videómat természetesen megfelelően elrejtették és elnyomták a szívtelen emberek, akik gyűlölik a gyerekeket és az időseket, mert túl sok igazságot tartalmazott. A mainstream média már több mint egy éve kíméletlenül elnyomja az igazságot, és áltudományos szeméttel helyettesíti azt. A kormányok szeretik azt mondani, hogy a tudományt követik, de ez természetesen egy másik hazugság. Nem ugyanabban az univerzumban vannak, mint az igazság. Sokak számára az egyetlen felkínált jövőbeli lehetőség az öngyilkosság. De természetesen ezt akarja az összeesküvés. Még több haláleset.

A történelem során először bátorítják az embereket arra, hogy hipochonderekké váljanak. Bárkinél, akinél a pozitív PCR-tesztet követően korpásodás, pattanások vagy atlétaláb jelentkezik, automatikusan "hosszú kovidózisban" szenvedőnek diagnosztizálják. "Vegyen ki egy év szabadságot az adófizetők költségén, és vegyen részt egy speciális klinikán, ahol olyan segítséget kap, amelyet például azoktól tagadnak meg, akik a vényköteles gyógyszerek, például a benzodiazepinek vagy a fájdalomcsillapítók rabjaivá váltak".

Emberi identitásunk és szabadságunk egyik alapelve, hogy megkérdőjelezhetjük a tekintélyt, a szabályokat, a parancsokat, a törvényeket, a rendeleteket és így tovább. Ha nincs meg ez a jogunk, akkor nem vagyunk szabadok, és elvesztettük identitásunkat mint szabad emberek. Rabszolgák vagyunk.

És persze a média többi része is ugyanilyen gyalázatos. A Daily Telegraph címlapján ez állt: "Dobjuk el az iskolai Covid-teszteket, mondja az oxfordi szúrás úttörője".

Briliáns, gondoltam, bár jobban kellett volna tudnom, mert a Daily Telegraph, akárcsak a Daily Mail, az újságoknak olyan, mint a Spice Girls az operának.

Aztán elolvastam a történet további részét. A negyedik bekezdésben ezt találtam: Sir Andrew Pollard professzor, aki az oxfordi vakcinaprogramot vezette, arra figyelmeztetett, hogy a tömeges tesztelés olyan hatalmas zavart okoz az iskolákban, hogy érdemes lenne beoltani a fiatalokat, hogy megállítsák a káoszt.".

Nos, a fenébe Pollarddal, ez az új szlogenem. Ez olyan, mintha egy golyó- és aknagyártó azt ajánlaná, hogy még több háborút folytassunk.

Apropó, ha már az oltási ostobaságokról beszélünk, látták, hogy azok az emberek, akik Bruce Springsteint akarják megnézni az USA-ban, nem mehetnek el, ha megvan az Astra Zeneca mérge?

Az Astra Zeneca (amelyet úgy reklámoznak, hogy minden oltással ingyen vérrögöt kínál) nem fogadják el, mert az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala nem hagyta jóvá.

Már az elején figyelmeztettem, hogy azok az idióták és kretének, akik eladták a lelküket, hogy utazhassanak, azt fogják tapasztalni, hogy nehezen jutnak be az USA-ba, ha náluk van az Astra Zeneca. És úgy tűnik, így is történt. Nem tudom megállni, hogy ne mosolyogjak a gondolatra, amikor azokra gondolok, akiknek a testébe a rossz trutymót fecskendezték be. Vajon Peter Hitchensnek mi lehetett...

Eközben mindenütt zűrzavar uralkodik. Sir Andrew Lloyd Webber egészségügyi szakértő szerint az emberek nem kaphatnak kovidot a színházakban. `A színházak teljesen biztonságosak - mondja a színházi tulajdonos -, `és a vírust nem hordozzák". Talán azért, mert a vírus nem engedheti meg magának a jegyárakat.

A BBC kedvenc sporthelyszíne, Wimbledon meglepően képesnek tűnik arra, hogy hatalmas tömegeket engedjen be teniszezni, míg a kocsmák és az esküvői helyszínek két emberre és egy kutyára korlátozódnak. Az Egyesült Királyságban a kormány naponta 12 000 embert engedett be Ascotba egy elit versenynapra. Franciaországban a Tour de France-on nem viselnek maszkot.

A G7-ek tömege ölelkezett, grillezett és élvezte a csodálatos időjárást - ami megváltozott, amint a küldöttek mind elmentek valahová máshová. Ez állítólag rendben volt, mert mindannyian fontos emberek voltak, és feltételezem, hogy a fontos emberek nem kaphatnak kovidózist, kivéve, ha a népszerűségi mutatóik csökkennek, és úgy akarnak tenni, mintha meglenne, hogy szimpátiatámogatást kapjanak.

Az UEFA, amely nyilvánvalóan valamiféle futballszervezet, azt mondja, hogy 2500 tisztviselőt kell beengedni Londonba a tavalyi, 2020-as labdarúgó-torna döntőjére, amely zavarba ejtő módon még mindig zajlik - különben a döntőt átviszik Magyarországra. És én még azt hittem, hogy egy futballmérkőzéshez csak egy játékvezető és két vonalbíró kell. Vajon mit csinál a többi 2497 játékvezető?

Patrick Henningsen 21st Century Wire című írása arról számol be, hogy Írország megtiltotta az idősebbeknek, hogy bárhová is utazzanak, amíg be nem kapják a kísérleti oltás második adagját. Vélhetően addig nem térhetnek vissza onnan, ahol jártak, amíg nem kapták meg a harmadik oltást, vagy meg nem haltak.

Egy másik pletyka szerint a légitársaságok tárgyalásokat kezdeményeztek arról, hogy a vérrögök és halálesetek kockázata miatt megtiltják a beoltottaknak a repülést. Nem sok repülőgép hűtőszekrényében van elég hely egynél több holttestnek.

Az a pletyka járja, hogy a British Airways négy pilótája meghalt, bár úgy tudjuk, hogy természetesen nem a vakcinától haltak meg, bár az értelmes utasok talán szívesen csomagolnának ejtőernyőt a fedélzeti poggyászukba.

Az Elhízás Világszövetség által készített jelentés szerint egyetlen olyan országban sem volt probléma a covid-19-cel, ahol a lakosság kevesebb mint 40%-a volt túlsúlyos. Egyedül az öregség volt nagyobb kockázati tényező. Erről nem sokat láttam a BBC-n.

Egy tanulmány, amelyben úgy hiszek, mint a fogtündérben, azt állítja, hogy az Egyesült Királyságban az emberek több mint fele, akik határozottan ellenezték a covid-19 oltást, beadta a derekát, és most már megfelelően beoltották őket. Várom a felmérést, amely azt mondja, hogy engem beválogattak az angol válogatottba a tavalyi eurofociban.

William Rees-Mogg szerint Madge Hancock, az Egyesült Királyság egészségügyi minisztere sikeres zseni, ami miatt megnéztem a szótárban a "sikeres" és a "zseni" kifejezéseket, hogy megnézzem, megváltoztatták-e a definíciót.

Egy Andrew Hayward professzor nevű brit kormányzati tanácsadó szerint az ország túl korai megnyitása egy jelentős harmadik hullámot fog eredményezni. Ez nagy meglepetés volt. Valójában azt hittem, hogy már volt egy harmadik hullám, és már nem is számolom. Lehet, hogy sok harmadik hullámunk lesz.

Ezt mondják.

Az én hozzájárulásom ehhez a vitához az, hogy aki engedelmeskedik a kormánynak, az áruló. A maszkot viselő, szúrós zombik ugyanúgy az ellenségünk, mint az állandóan gonosz gyógyszergyárak, a politikusok és a média. Nem érzek többé együttérzést tudatlanságuk és hiszékenységük iránt, valamint a hajlandóságuk iránt, hogy mindent feláldozzanak az engedelmességért. Az együttérzést felváltotta a teljes megvetés. A maszkot viselőknél csúnya rendellenességek egész sora fog kialakulni. A megdöfött bolondok belehalnak a hiszékenységükbe. Úgy néznek ki és úgy járnak, mint a zombik, amivé váltak. A gonoszok köztünk vannak. Beleegyeztek az oltásba, és be is vették azt. A puszta létünket fenyegetik.

Az egyszerű igazság az, hogy senkinek sem kell maszkot viselnie.

Én még fogyatékossági nyakláncot sem hordok - túlságosan emlékeztetnek a kabátokra varrt sárga csillagokra. Nincs olyan törvény, amely szerint maszkot kell viselnem, és ha bárki kérdőre von, csak azt mondom, hogy törvényileg mentesülök a maszk viselése alól. Néha hozzáteszem, hogy nincs szükségem maszkra, mert van agyam, bár ez néha vitát eredményez. Némi sikert aratok azzal, ha azt mondom a kérdezőknek, hogy az egyik új láthatatlan maszkot viselem. A maszkot viselők mindannyian korai demenciában szenvednek az oxigénhiány miatt, így hajlamosak hinni nekem.

Végül nem hiszem, hogy kötelezővé tehetik a kísérleti oltásokat. Nem lehet kényszeríteni az embereket, hogy részt vegyenek egy kísérletben anélkül, hogy ne sértenék meg a nemzetközi jogot és ne sértenék meg a diszkriminációra vonatkozó számos törvényt. Ha a munkáltatója azt mondja, hogy be kell oltani, kérjen egy levelet, amelyben megerősíti az utasítást, és vállalja a teljes jogi felelősséget bármiért, ami most vagy a jövőben történhet. Ha bölcsek, vissza fognak vonulni. Alternatív megoldásként forduljon ügyvédhez, és várja meg, amíg a munkáltatója elbocsátja Önt.

A kötelező kísérleti oltásokkal kapcsolatos figyelmeztetések csupán az ijesztgetés részei.

És ez az egyetlen dolog, amiben igazán, igazán jók.

Megijeszteni az embereket.

Ezek a terror és megfélemlítés napjai.

Copyright Vernon Coleman június 2021

Vernon Coleman elemzése arról, hogyan és miért kerültünk ebbe a zűrzavarba - és mi fog történni ezután -, legújabb, `Endgame' című könyvében olvasható, amely az Amazonon paperback és e-book formájában is elérhető.

http://www.vernoncoleman.com/main.htm

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-pokol-kapui-szelesre-tarva