Ha még nem olvasta el a „ Biodigitális konvergencia felfedezése ” című cikket , azt javaslom, hogy hagyja abba a tevékenységét, és olvassa el most. Komolyan. Várni fogok. . . .

. . . És most, hogy visszatértél, biztos vagyok benne, hogy egyetértesz velem abban, hogy ez fontos dolog. Készen állsz arra, hogy beszélj róla?

OK, ássuk be.

Az első dolog, amit meg kell jegyezni ezzel a leleplező dokumentummal kapcsolatban, hogy ez egy hivatalos kanadai kormány kiadvány. Pontosabban, a „ Policy Horizons Canada ” -tól származik , amely „előrelátást végző szövetségi kormányszervezetként” jellemzi magát . Tiszta, mint a sár? Nos, nyilvánvalóan megbízatásuk „segítséget nyújtani Kanada kormányának a jövőorientált politika és programok kidolgozásában, amelyek erőteljesebbek és ellenállóbbak a láthatáron bekövetkező zavaró változásokkal szemben”, és ők egy kormányzati „előrelátó központ”, kiegészítve egy „Fő futurista” és egy csoport „Előrejelző elemzők”, akik a kanadai kormány első „innovációs laboratóriumában” dolgoznak, és rendszeres „ MetaScans-okat készítenek a kormány számára érdekes témákban, beleértve a „viselkedésbeli betekintést és kísérleteket”.

Ha ez sok szövetségi bürokratikus gobbledooknak hangzik, amelynek célja annak elmosása, hogy ez csak egy kormányzati agytröszt, amely a jövő trendjeiről és fejleményeiről beszél, akkor ne aggódjon. Pontosan ez az.

A második dolog, amit észrevesz a dokumentummal kapcsolatban, Kristel Van der Elst vigyorgó arca, aki elmondásunk szerint a Canada Horizons Canada főigazgatója és a dokumentum előszavának egykori szerzője. Három másodpercnyi keresésből kiderül, hogy Van der Elst asszony a stratégiai előrelátás korábbi vezetője a Világgazdasági Fórumon (kitalálta) , akinek globalista bingókártyája majdnem ugyanolyan lenyűgöző, mint Dr. Leana Wené. Amellett, hogy bensőséges a Davosi közönséggel, egyben Fulbright-ösztöndíjas is, aki Yale-hez, Maroš Šefčovič, az Európai Bizottság alelnökének különleges tanácsadójához került, és a kanadai Policy Horizons vezetője mellett munkatársa a Központnak is. Az amerikai kormány elszámoltathatósági irodájának stratégiai előrelátása. Quelle meglepetés.

Tehát mit mond Van der Elst előszavában?

A következő években a biodigital technológiákat úgy lehet beleszőni az életünkbe, mint a digitális technológiákat. A biológiai és a digitális rendszerek közelednek egymáshoz , és megváltoztathatják a fajként való munkavégzés, életmód, sőt fejlődésünket. A technológiai változáson túl ez a biodigitális konvergencia átalakíthatja önmagunk megértését, és újrafogalmazhatja azt, amit emberi vagy természetesnek tartunk [a cikk összes hangsúlya az enyém].

Találd ki, srácok? Éppen most találtam áttekintést arról, amikor arra kérnek, hogy dióhéjban magyarázza el a nagyszerű visszaállítást és a negyedik ipari forradalmat. Néhány rövid, éles mondatban pontosan erre figyelmeztetem immár 13 éve a transzhumanista menetrendet . De a nyílt összeesküvés valódi szellemében, mivel ez egy magas beosztású kormányzati agytröszt munkavállalója, ezt a normák kétségtelenül unalmas, magától értetődő igazságnak fogják tekinteni, akik igyekeznek megtalálni a módját az elkövetkező kihalás lebecsülésére. az emberi faj .

Innentől kezdve a dolgok csak furcsábbak.

A dokumentum folytatja „A biodigitális konvergencia háromféle kialakulásának útját”, nevezetesen:

  1. A biológiai és digitális entitások teljes fizikai integrációja ;
  2. A biológiai és digitális technológiák együttes evolúciója ; és
  3. A biológiai és digitális rendszerek fogalmi konvergenciája ,

Kérjük, olvassa el újra a listát, hátha nem először ismerte fel jelentőségét. De ha nem ismeri fel ezeknek a tendenciáknak a jelentőségét, a jelentés ezek után néhány konkrét példát tartalmaz.

A „biológiai és digitális entitások teljes fizikai integrációjával” kapcsolatban a dokumentum megjegyzi:

Már léteznek biológiai agyú robotok és digitális agyú biológiai testek , csakúgy, mint az ember-számítógép és az agy-gép interfészek. A digitális eszközök emberekben történő orvosi felhasználása, valamint a digitálisan manipulált rovarok, például a drón szitakötők és a megfigyelő sáskák , példák a digitális technológia és a biológiai entitások kombinációjára. Az idegrendszer megérintésével és az idegsejtek manipulálásával technikát adhatunk az organizmushoz annak funkciójának és céljának megváltoztatására. A konvergencia folytatásával új emberi testek és új identitásérzékek keletkezhetnek .

Ami a „biológiai és digitális technológiák koevolúcióját” illeti, azt mondják nekünk, hogy „elmosódott a természetes vagy organikusnak tekintett és a digitális, a gyártott vagy a szintetikus között”.

Például bioszintetikus vaníliát hoznak létre ferulinsav, eugenol és glükóz szubsztrátként, baktériumok, gombák és élesztők mikrobiális termelő gazdaszervezeteként. Noha nem vaníliaüzemből származik, mind az Egyesült Államok, mind az EU élelmiszerjogszabályai szerint a „természetes prekurzorok mikrobiális átalakításaiból” előállított anyag lehetővé teszi, hogy „természetes aromának” címkézzék.

A „biológiai és digitális rendszerek fogalmi konvergenciájának” kidolgozása során a jelentés szerzői szerint:

Ahogy továbbra is jobban megértjük és kontrolláljuk a biológia alapját képező mechanizmusokat, láthatunk egy elmozdulást a vitalizmustól - az az elképzelés, hogy az élő és nem élő szervezetek alapvetően különböznek egymástól, mert azt gondolják, hogy más elvek irányítják őket. Ehelyett a biológia mint kiszámítható és digitálisan kezelhető tulajdonságokkal rendelkező gondolat egyre gyakoribbá válhat a biodigitalis korban való élet eredményeként. Bármely biológiai hallgató ma felnőtt lesz egy digitális világban, és tudatosan vagy tudat alatt alkalmazhatja ezt a referenciakeretet a bioinformatikára és általában a biológiára.

Érzékeled, merre tart ez még? Ne fényezze át ezt az anyagot, és ne vegye könnyedén. A kormány agytrösztje nyíltan a biológiai és digitális rendszerek, az élő és nem élő szervezetek közötti határvonalak elmosódásáról beszél , és arról, hogy ez miként vezethet „új emberi testekhez” és az emberi identitás új érzékeihez. A homo sapiens kihalásának végrehajtására irányuló transzhumanista tervet nyugodtan vitatják és boncolgatják, mintha csak egy újabb technológiai áttörés lenne a tudományos koporsók által.

Ne hagyja, hogy normális elfogultsága itt érvényesüljön. Ez őrültség .

De várj! Még őrültebb lesz!

Ezután cyberpunk-rajongókkal kedveskedünk a frusztrált sci-fi írónak, a Wannabes a Policy Horizons Kanadában. A „Jó reggelt, biodigital” című furcsa elbeszélésben egy átlagos ember utáni élet tipikus napján vezetünk végig ebben a biodigitalis rémálom állapotban. Itt van egy reprezentatív rész:

Bugbot megfigyelő felvételeim összefoglalója azt mutatja, hogy a lakásom tegnap este biztonságban volt a behatolóktól (beleértve a többi hibarobotot is), de mégis értesít arról, hogy a kis kiber-szitakötő csordám éhes. Egész éjjel keményen dolgoztak az adatok gyűjtésén és a külső környezet megfigyelésén, de a szúnyogok és a lime-ot szállító kullancsok száma, amelyeket általában vadásznak energia-feltöltésre, a vártnál kisebb volt. Gondolattal rendelek némi tápanyagtartalmat nekik.

Angol szakosként az első gondolatom a következő: Ne hagyja abba a napi munkáját, amelyik „Foresight Analyst” írta ezt a lázadó őrültséget. De a transzhumanista propaganda ismerőjeként úgy érzem, meg kell jegyeznem, hogy a jövőbeli disztópia ilyen ábrázolása a globalisták Agenda 2030 kívánságlistájának minden elemét eltalálja:

Az emberek sűrű városi környezetbe kerekednek, és a természetes világ digitális faxjaival vannak elhelyezve? Jelölje be.

Az intelligens technológia figyelemmel kíséri mindazt, amit teszünk, és meghozza az összes legfontosabb döntést helyettünk? Jelölje be.

Rövid bepillantás az ilyen technológia által fenyegetett fenyegetésbe (betolakodó bugbotok és hasonlók), amelyet azonnal eloszlatunk, gondosan kidolgozva mindazt a csodálatos dolgot, amit ez a szesz-bumm technológia megtehet (például májnövekedés egy helyi kiskutyának iskolai projektként )? Jelölje be.

Hasznos dőlt betűs feljegyzés a végén, amely arról tájékoztat minket, hogy „ Ez a történet messze visszahúzódónak tűnhet, azonban az összes említett technológia létezik valamilyen formában ma ”? Természetesen ez egy csekk.

Ezután a bizottsági jelentésekre jellemző szöveges ostorcsapás bemutatásánál visszatérünk arra a kérdésre, hogy „Milyen új képességek származnak a biodigitális konvergenciából”. Ezúttal az információt egy táblázat formájában mutatjuk be nekünk, amely felsorolja:

Milyen új képességek nyílnak meg? ”(Pl.„ A testi funkciók nyomon követésének, kezelésének és befolyásolásának, valamint a betegség előrejelzésének, diagnosztizálásának és kezelésének új módjai ”),

A biológiai és a digitális technológiák milyen kombinációi teszik lehetővé ezt? ”(Például:„ A teljes minták génszekvenálása segít megérteni az olyan összetett környezeteket, mint az emberi mikrobiom; Digitális eszközök viselhetők vagy beágyazhatók a testbe a funkcionalitás kezelésére és monitorozására; a gépi tanulási rendszerek pedig megjósolhatják a halálozást és a kezelés eredményeit ”), és

Mi lehetséges ma? ”(Például:„ A Guardant folyékony biopsziája pontosabb és gyorsabbnak bizonyul, mint a szöveti biopszia tüdőrákos betegeknél; a Waterloo Egyetem kutatói önellátó érzékelőt fejlesztenek ki orvosi ellenőrzés céljából ; az Amazon szabadalma lehetővé teszi az Alexa számára a köhögés vagy a megfázás észlelését ; AI megbízható kómás kimenetel-előrejelzést ad . ”)

A harmadik oszlop különösen azok számára világos, akik esetleg elmulasztották a biodigitális technológia legújabb fejleményeit, például a Microsoft bemutatta az első teljesen automatizált DNS-adattároló rendszert, vagy a CRISPR-t használta kétmagos számítógépek építésére emberi sejtekben .

Ezután a „biodigitalis rendszer lehetséges jellemzőit” elemző szakasz foglalkozik velünk, amely biztosítja számunkra, hogy ezek a technológiák demokratizálódni fognak; végül is „a csomagküldő biomérnöki vagy CRISPR készletek lehetővé teszik a biohackerek számára, hogy otthon vásárolhassanak és gyakorolhassanak genetikai változtatásokat”. (Bizonyára ezeket a technológiákat egyenletesen fogják elosztani Joe Schmoe számára, és a világ hírszerző ügynökségei biztosan nem fogják felhalmozni és használni nemzeteik saját lakossága ellen, igaz?)

A dokumentum mögött található „Foresight Analysts” repedések még azt is megpróbálják megállapítani, hogy ezek a technológiák decentralizálódni fognak, mindenekelőtt laboratóriumi termelésű húsra hivatkozva, mivel ez megteremti „az élelmiszer- és a húsmérnökök készítésének képességét szántóföld." Tehát várjon, ahelyett, hogy bárki bárhol képes lenne szó szerint magokat vetni a földbe, és megszerezni a hasznot, most összetett és költséges laboratóriumi eszközökhöz kell hozzáférnie ahhoz, hogy „megnövelje” ételeit. És ez a célja, hogy de központosított élelmiszer-termelés? Van erre egy mém .

Végül a dokumentum ezen technológiák politikai következményeinek feltárását folytatja. Biztos vagyok benne, hogy maga is kiválaszthatja ebből a részből a gyöngyszemeket, de a kedvenceim közé tartozik a „neurotech rémálom” forgatókönyv, amelyet oldalsávjukban festenek a „A jövő nem olyan, mint régen volt” (amit a figyelmes olvasók megjegyzés, kísértetiesen hasonlít a „sárgarépa jutalmak” kanadai szociális hitel elődjéhez, amelyről négy évvel ezelőtt ezeken az oldalakon beszéltem .

Most nagyon sok mindent el kell mondani erről a dokumentumról, de forraljuk fel néhány elvitelre.

Először is, tekintettel a dokumentum többszöri ragaszkodására ezen biodigital technológiák hasznosságához a járványos betegségek megelőzésében, nyomon követésében, diagnosztizálásában és kezelésében, érdekes megjegyezni, hogy a jelentést 2020 februárjában tették közzé, vagyis jóval a COVID scamdemia megjelenése előtt írták kanadai közvéleményt.

Másodszor, és ami még ennél is fontosabb, még több megerősítést nyújt (ha szükség van rá), hogy a leendő társadalmi mérnökök nemcsak a homo sapiens kihalásán dolgoznak, hanem aktívan tervezik is . Olvassa el a dokumentumot. Ez nem hiperbolika. Szó szerint arról beszélnek, hogy újra meghatározzák, mit jelent embernek lenni. Ez még inkább az emberiség Eloi és Morloch stílusú kettéágazása, amiről azok az őrült összeesküvés-elméletek a BBC-nél beszéltek 15 évvel ezelőtt, és amelyről a csavarmenetes anya, Klaus Schwab 5 éve ír .

Ne essen abba a csapdába, hogy megvitassa, hogy Ön szerint ez vagy az a bizonyos technológia, amelyet megpróbálnak eladni ennek a transzhumanista jövőképnek részeként, meg fog-e valósulni vagy sem. Örülnének, ha végtelen és értelmetlen vitákba keverednének arról, hogy van- e kenyérpirítónak lelke, miközben az integrált agy-gép interfész platformok kiépítésével, a biodigitalis sáska rajok felszabadításával és teljesen szintetikus biomérnöki életformák létrehozásával vannak elfoglalva .

Ezek a dolgok már történnek .

És bár korábban már gondoltam rá, úgy gondolom, hogy a transzhumán jövőről szóló „mindannyian feltöltöd a tudatunkat egy számítógépre, és robot avataron keresztül fedezzük fel az univerzumot” harsonás hülyeség, amelyet eladnak a a technokrata állam motiválása érdekében nem szabad szem elől tévesztenünk azt a tényt, hogy a transzhumanisták valójában aktívan azon dolgoznak, hogy megváltoztassák az emberiséget oly módon, hogy az már ne legyen igazán emberi.

Valójában a „transzhumanisták” poszt-humanistákként tárulnak fel, nagyon is valóságos emberellenes kéjjel. Ez a vágy nyíltan kiderül az ehhez hasonló dokumentumokból. Elvetjük ezt a nyílt és beismert veszélyt az emberi fajra, saját veszélyünkön.

A homo sapiens felszámolása érdekében dolgoznak . Az mRNS-injekciók csak az ék legvékonyabb pereme , amely végül magában foglalja az emberiség nagyban való átalakulását teljesen mássá. És pontosan azon a ponton, amikor megengedjük annak a precedensnek a megalkotását, hogy a kormányok az ismertté vált orvosi orvoslási technológiák kényszerített injektálását engedélyezhetik egy nyilvánított egészségügyi „válság” jegyében, Orwell rémálma, miszerint az emberi arcra örökre rányomja a bélyegét, egy sötét figyelmeztetés a lehetséges jövőről a virtuális bizonyosság érdekében.

Figyelmeztetve lettél. Javaslom, figyelmeztesse másokat. De hadd tegyek egy merész jóslatot magamról: Sokan úgy döntenek, hogy elutasítják ezeket az információkat az önbecsapás olyan típusával, amelyet a múlt heti cikk végén ismertettem .

Forrás ... Biodigitális konvergencia: A Bombshell dokumentum feltárja az igaz menetrendet

http://philosophers-stone.info/2021/05/18/biodigital-convergence-bombshell-document-reveals-the-true-agenda/