Sherri Tenpenny  egy ohiói csontkovács, aki négy könyvet írt az oltási narratíva ellen. "Nem kérdeznek meg olyan embereket, akiknél diagnosztizálták ezt a mutáns törzset:" Kapott-e már az egyik nem jóváhagyott oltóanyagból? " Ezt senki sem rakja össze.

 

Dr. Sherri Tenpenny nyolc olyan cselekvési sémát térképezett fel, amelyek szerint az mRNS-vakcina megöli az embereket.

Azt mondja: „Amikor beadja az mRNS-t, a Messenger RNS elkezdi kódolni a tüskefehérjét ... az NIH most a Modernával harcol a szabadalmi jogok miatt, mert nem szabadalmazhat semmit, ami a természetben van, ezért manipulálniuk kellett a tüskefehérje annak érdekében, hogy képes legyen szabadalmaztatni, majd ellenanyagot termelni a tüskefehérjével szemben.

- Nos, ez az anti-spike protein antitest halálos. Teljesen halálos. Az első három papíron, amelyet átnéztem, azt tapasztaltam, hogy a tüskefehérje az egyik dolog, hogy közvetlenül megtámadja a tüdőszövetet és lebontja.

„A második dolog, hogy gátolja az M2-makrofágokat, amelyek a gyulladáscsökkentő makrofágok, így citokin-vihart kap és meghal.

„A harmadik az, hogy amikor az a Messenger RNS bemegy, és ellenanyagot termel a tüskefehérjével szemben, az lazán megköti, egy sejtbe viszi és állandó replikációt okoz. Tehát olyan, mintha egy „Be” gomb lenne, a „Ki” gomb nélkül. Folyamatosan arra készteti ezt a kis fehérje darabot, hogy több tüskefehérjét fejlesszen ki ellene, és több pusztítást végezzen.

- És akkor ezzel a tegnap este olvasott cikkemmel, a tüske elleni fehérjéről megtámadja az  asztrocitákat és az  oligodendrocitákat , amelyek az agyad kétféle sejtje. Két különböző típusú központi idegrendszer [sejt]. Kétféle mechanizmusban támadja meg a belső mitokondrium membránt, és megtámadja ezt a motoros idegeket képviselő neurofilamentum fehérjét, amelyek hirtelen láttuk azokat az embereket [erős remegéssel], mert a tüskefehérje antitest befolyásolja motoros neuronjaikat. és központi idegrendszerüket.

 

- És akkor az elsődleges, első számú tünet, amelyet az emberek kapnak, miután megkapta ezt az oltást, a fáradtságot éreznek, ésúgy érzik, hogy életük nagy részében nem is tudnak élni. Nos, azért, mert a tüskefehérje antitest megtámadja a mitokondriumokat, és  megtámadja a GAD 65-öt , amely a mitokondrium belsejében lévő intracelluláris antigén, és megtámadhatja a hasnyálmirigyét is.

- Ha cukorbeteg, akkor ez súlyosbítja a cukorbetegségét. Ha nem cukorbeteg, cukorbetegséget, merev személy szindrómát ,  kisagyi ataxiát okozhat, amit éppen éreznek a [hatalmas remegés]; járni nem képes emberek.

"Az általuk végzett kísérlet során különböző szöveti antigéneket vettek, például bőrt, tüdőt és mindezeket a dolgokat, majd lecsökkentették az antitestet tartalmazó szérumot. A szövettípusok közül 55-ből 27 reagált hátrányosan az ellenanyagra."

"Tehát megkapja ezt az oltóanyagot, létrehozza ezt az antitestet, ezért a legutóbbi, a héten megjelent VAERS jelentésben 181 halálesetről számoltak be, amelyekről már beszámoltak, és amikor elkezdi átolvasni őket, akkor valahogy lefekteti ezeket az antitesteket. Láthatod, közvetlenül a VAERS jelentésben, hogy mi történt ezekkel az emberekkel, és a tüskésellenes antitest támadja őket, és ezért történt a legtöbb haláleset az injekció beadása után 19 nappal, mert ez eltart egy ideig hogy kialakuljon az antitestválasz.Ez nem csak úgy történik.

„Hacsak nincs  anafilaxiás reakciója - valószínűleg a polietilénglikolra -, hacsak nem reagál rá azonnal, a késleltetett reakció megindul - eltart egy ideig -, beszéltem egy csomó epidemiológussal Európában, és azt mondták Körülbelül 48 hétbe telik, hogy valóban észleljük az autoimmun betegség legmélyebb hatásait.

"Amikor megtaláltam az első négy cselekvési mechanizmust, azt mondtam néhány barátomnak:" Ez egy tökéletesen megtervezett gyilkológép. "

- Tökéletesen megtervezett, mert - a másik dolog ezzel a sokszorosító dologgal van, mert a vakcina [COVID] mutánsait látni fogja. Tehát most mindannyian a mutánsokról beszélünk. Az egyetlen dolog, amit nem kérdeznek ezektől az emberektől, akiknél diagnosztizálták ezt a mutáns törzset, az az, hogy "Kapott-e már az egyik nem jóváhagyott oltóanyagból?" Ezt senki sem rakja össze.

"Tehát, igen, 48 hét - tehát valahol 48 hét körül van, tehát körülbelül egy év, 6-7 hónap és pár év a jövője.

- Tehát, mintha az agyhártyagyulladás elleni oltással rendelkező lányról beszélt volna? Ez még rosszabb lesz. Tehát az embereknek komoly lelki döntéseket kell hozniuk ezzel kapcsolatban ... Azt akarja mondani: "Ó, be akarom szerezni az oltást, hogy repülőre szállhassak", vagy "Tehát elmehetek enni", vagy én megtarthatom a munkámat. Ez egy kicsit nehezebbé válik. Vagy „Tehát folytathatom a szakmai iskolát”, ami egy kicsit nehezebbé válik.

"Az embereknek el kell kezdeni igazán kemény lelki döntéseket hozni ezzel kapcsolatban."

Forrás

Nézze meg a videót itt:  https://forbiddenknowledgetv.net/8-ways-mrna-covid-vaccine-can-kill-you/

https://besthirdetes.hu/tudasfa/covid-vakcinak-tokeletesen-megtervezett-gyilkologepek.html