2015. június 20., szombat

A kocka el van vetve?

Egyre vészterhesebb a jelenünk, ami viszont a jövőnkre nézvést sok jót nem sejtet. Egyre inkább bontakozik ki bennünk a felismerés, hogy képtelenek vagyunk beleszólni saját sorsunk irányításába. Ez a képtelenség pedig fokozottan igaz Európa országai vonatkozásában.
A vén kontinens az USA által vetett hurokba gabalyodva egyre tehetetlenebbül vergődik Amerika akarathálójában. Ebbe a hálóba leginkább a volt szocialista országok 25 esztendeje kinevezett, russzofóbiában és vad kommunistaellenességben szenvedő politikai elitjeinek folyamatos bizonyítási vágyától ösztökélt csoportja lett igazán belegabalyítva. Földrajzi elhelyezkedésük okán aligha véletlenül.
Született már arra mindenféle elmélet, hogy miért történt, miért történik minden? Miért úgy?- ahogy. Ki így magyarázza, ki úgy úgy magyarázza. Az egyszerű emberek rálátása a „nagypolitikai” eseményekre szinte semmi! (Még a kisebb jelentőségűekre sem.) Akik érdeklődnek a dolgok iránt, megpróbálják összegereblyézni a tisztánláthatóság kedvéért az információmorzsákat. Nem merjük azt állítani, hogy bárki is okosabb lenne az eredménytől. Azt viszont látjuk, hogy a helyzet „bonyolódik”!
A Bal-Rad már indulása óta küszködik a problémával, és a történések hátterét, mozgatórugóit illetően csak fő vonalakban mert mindig is megállapítani bármit. Se információ, se szakértelem ahhoz hogy állítani merjünk bármit is!-nincs. Legfeljebb jóslatokba merünk belemenni.
Nem állítjuk, hogy az alábbi video (nem a legfrissebb ebben a témában) nagy mértékben fogja elősegíteni a tisztánlátást, de talán valamicskét fog segíteni a dolgok megértéséhez.

Tegnap egyébként az IÁ szülőatyja-akinek SAJNOS megalapozatlanul keltettük kimúlásának hírét-Dnyepropetrovszkban nézett körül.
cain
A John Mc Cain nevű kivénhedt akasztófavirág a „Dnyepr-1” valcmanista latorzászlóalj főhadiszállásán szemlélte meg újabb szüleményét. A viziten útitársa is volt. Az USA Maradék-Ukrajnába telepített, nagyköveti címmel fölruházott parancskihirdetője, Geoffry Payett.
caincainNagy szakértelem nem szükségeltetik ahhoz, hogy megállapítsuk: mintha a kocka elvetésén munkálkodnának. Ami persze rajtunk fog végiggurulni.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/20/a-kocka-el-van-vetve/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése