Az Egyesült Államok Köztársaságán belüli Washington D.C. enklávé székhelyű Egyesült Államok Vállalat elmulasztotta a március 31-i fizetést, és április 17-ig kapott határidőt, hogy teljesítse, de erre képtelen volt, kínai kormány és CIA források szerint. Ezen okból az amerikai vállalati kormány csődbe ment a források szerint. Ugyanakkor a srácok Washingtonban nem tervezik, hogy csendben távoznak, és még mindig a túlélésért harcolnak.

Mindezt megerősítik a vállalati propaganda és kormányzati híradások szerte a világon, melyek az április 16-18-i washingtoni IMF/Világbank találkozókról szólnak. A nyilvánosság számára a hírek nem utalnak a csőd szóra, hanem olyan dolgokat mondanak, hogy a G20 országok közül 20-ból 19 dühös, mert az Egyesült Államok nem adja fel vétójogát a Világbankban és az IMF-ben. Más szóval az amerikai kormányt a 20 legfelső gazdaság 19 vezetője nyilvánosan elutasította.

A jelenlegi amerikai helyzet egy édesanyám által mesélt régi viccre emlékeztet egy nőről, aki egy katonai parádét néz, és közben büszkén kiáltja: "Nézzék, a fiam az egyetlen, aki lépésben menetel."

A felszín alatt is van egy csomó filmszerű ravasz fortély, melyek nagy címletű kötvényekkel, személyazonosság lopással, gyilkossággal és titkos tárgyalásokkal vannak összefüggésben, ahogy a különböző szereplők ügyeskednek a pozíciókért a kialakuló új pénzügyi rendszerben.

Egy sor új találkozó ért véget a múlt héten a Fehér Sárkány Társaság és a kínai kommunista kormány képviselői között egy alap megállapodással, hogy Kína kap egy 20 százalékos szavazati arányt az új rendszerben, és hogy nem törekszik világuralomra. Volt egyéb más dolog is, amit megvitattak, melyeket biztonsági okokból még nem lehet nyilvánosságra hozni, ami egy tervet takar, hogy komoly segítséget nyújtsanak az emberiség túlnyomó többsége számára.

Szintén voltak tárgyalások a FST és az iráni, kínai, japán és koreai királyi család képviselői között. A történelmi arany valódi örökösei minden esetben elmondták a FST-nak, hogy számos rokonukat gyilkolták meg, és ők is féltik az életüket. Több esetben fogták el az összeesküvés tagjait, akik az eredeti koreai, perzsa, kínai stb. uralkodóknak próbálták kiadni magukat, japán katonai hírszerzési, és más források szerint. A japán császár egyik képviselőjét, Akihiko Yamaguchit, akit jogtalanul tartóztattak le Chiassoban, Olaszországban, és akitől több milliárd dollár értékű kötvényt loptak el, szintén elmondta egyszer e sorok írójának, hogy legalább négy különböző embert kaptak el, akik megpróbálták őt imitálni a pénzügyi intézményekben.

A történet, amit ezek a különböző források elmondanak, hogy kazár gengszterek szereztek meg jogokat a különböző királyi családoktól szerte a világon, hogy használják az aranyukat, hogy azzal támogatást biztosítsanak hatalmas névértékű pénzügyi eszközökhöz. Mint már korábbi hírlevelünkben említettük, Lord Blackheath az angol felsőházban részletesen beszámolt egy ilyen ügyről még 2012-ben. Azok kedvéért, akik nem látták a tanúvallomását, alább megtekinthető róla egy 11 perces felvétel.

Videó: https://youtu.be/eL5hqvTWkYg

Amiről Lord Blackheath beszél, az 700 tonna arany használata, mely egy indokínai király tulajdonában volt, hogy fabrikáljanak 750.000 tonna értékű arany fedezetű tanúsítványt, mely segítségével létrehoztak 15 trillió dollárt, melyet arra használtak, hogy kisegítsék a Federal Reserve Board-ot a 2008-as Lehmann válság után.

Most más uralkodók lépnek elő azon papír tanúsítványaikkal, melyek elméletileg dollár trilliókat érnek, és amelyeket ugyanaz a kazár, vagy Federal Reserve Board szélhámos adott nekik, akit Lord Blackheath említ.

A perzsa/iráni királyi trónörökös azt állítja, hogy 45 trillió dollár értékű ilyen kötvénnyel rendelkezik. Ezen trónörökös testvérei közül kettőt, a szüleit és sok más rokonát ölték meg a kazárok, nehogy bármelyikük beváltsa a kötvényeket, vagy követelje a dinasztikus arany jogait, hogy aláírják ezeket a kötvényeket, állítja a perzsa uralkodó.

Ráadásul egy mandzsúriai/koreai/kínai királyi család részletes igazoló okiratot mutatott be, hogy átadták az amerikaiaknak az aranyukat a 2. Vilgháború előtt és alatt azon ígéretért cserébe, hogy azt egy koreai, mandzsúriai és kínai föderáció létrehozásához fogják felhasználni. Ehelyett az aranyat a háborút követő Marshall-terv finanszírozására használták, amely újjáépítette Európát és Japánt, de mindenki mást kihagytak belőle.

Másként fogalmazva az USA és Európa háború utáni fellendülését azzal az arannyal finanszírozták, melyet csalással szereztek az ősi, többnyire nem európai királyi családoktól. Ezek a családok most visszakérik az aranyukat, és ennek az aranynak a visszaadása volt a hiba, amely az amerikai vállalati kormány áprils 17-i csődjéhez vezetett. Az európai uralkodók a maguk részéről egy kompromisszumot kötöttek kollégáikkal a világ többi részén, és ezért egyezett bele Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Svájc stb., hogy figyelmen kívül hagyják az amerikai vállalati kormány kifogásait, és csatlakoznak a kínaiak által javasolt Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bankhoz.

Szintén nyilvánosan erősítette meg Christine Lagarde, az IMF vezetője, hogy nagy pénzeket készülnek kibocsátani. A következőket mondta a múlt heti IMF találkozón Washingtonban:

"Az Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bank... az új srác a blokkban, mely ténylegesen reagál a hatalmas igényre, ami az infrastrukturális finanszírozás. Az emberek nem milliárdokról, hanem trilliárdokról beszélnek, mely az infrastruktúra finanszírozásához szükséges Ázsiában.

Tehát ha ez az intézmény itt van, hogy létfontosságú szükségleteket finanszírozzon, meg fogja tolni a növekedést... és együtt tudunk működni. Ha együtt tudunk működni, az nagyszerű hír. Mi magunk is nagyon támogatjuk ezt a lehetőséget, és boldogan működünk együtt és hasznos módon hozzá fogunk járulni az új intézményhez."

Más szóval, nyáladzik a szája az IMF azon kilátásaira, hogy megkapja annak a néhány "trilliónak" egy bizonyos részét, melynek felszabadításáról szó van. Jim Yong Kim a Világbank vezetője szintén nyáladzott a Világbank kilátásait illetően, hogy az intézmény csatlakozhat a várható új intézkedéshez, amikor ezek a trilliók visszakerülnek jogos tulajdonosaikhoz.

Mindezzel a háttérben meg tudjuk érteni, hogy miért volt annyira sok radikális tevékenység az Egyesült Államokban a közelmúltban. Az egyik ilyen történet a NORAD katonai vezetése által meghirdetett terv volt, hogy indítsák újra a leállított Cheyenne katonai bázist a Sziklás-hegység alatt, hogy felkészüljenek "egy elektromágneses impulzus támadásra."
dailymail.co.uk

Az a tény, hogy nyilvánosan bejelentették, hogy újra megnyitják ezt a bázist megerősíti, hogy a Denver, Kolorádó, Washington D.C. közelében és másutt épült újabb földalatti bázisokat a fehér kalaposok elfoglalták, és kivonták az összeesküvés irányítása alól.

Napvilágot látott egy sor találgatás, hogy az amerikai katonai bázisok közelében található Walmart áruházakat miért zárták be hirtelen.
money.cnn.com

Videó: https://youtu.be/_I32vWVFGtk
Videó: https://youtu.be/qYCEZ0zAWW4

CIA források szerint az áruházak alatt föld alatti bunkerek épültek az elit számára, hogy ott elrejtőzhessenek. Ugyanakkor egy Pentagon forrás azt mondja, hogy a Walmart áruházakat elosztó központoknak készítik elő az élelmiszer és más alapvető termékek számára a banki rendszer leállítására majd újraindítására történő felkészülés részeként. Az idő fogja megmondani, hogy melyik forrás állít igazat.

A másik furcsa esemény a New York-i Federal Reserve Board azon terve, hogy a legalapvetőbb feladatait átköltözteti Chicagóba. Korábban már említettük, hogy a chicagói Fed ablakait betonnal töltötték fel. Azt is említettük, hogy az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma felszerelkezett víztisztítókkal, sürgősségi élelmiszer készletekkel, sürgősségi takarókkal stb. Ezek aligha azon fajta dolgok, melyek egy hétköznapi pénzügyi válság során szükségesek.

Kérjük azonban, hogy ne legyen senki paranoid csak azért, mert a Fed az, ez nem a világ vége, hanem a csalárd, fiat pénzvilág vége. Az emberek 99,99 százalékának ez az ősi hikszoszi adósrabszolgaságból való nagy felszabadulás ideje lesz.


Új Világtudat