2023. december 29., péntek

TOTÁLIS CENZÚRA- és akkor mi lesz? (Ivo Sasek)

Aki azt hiszi, hogy az internet komplett cenzúrájával a szabad szólás- és véleménynyilvánítás korlátozása lezárult, az téved. Ivo Sasek, a Kla.TV alapítója 12 percben elmagyarázza, hogy az internetes cenzúra az igazság üldözőinek csupán az első lépése. De Sasek úttörő kiutakat is megmutat a világméretű megszorításból való kilábaláshoz.

Aki azt gondolja, hogy az internetes szólás- és véleményszabadságunk 24-től tervezett teljes megnyirbálása egyben a korlátozás gyötrelmes folyamatának végét is jelenti, az téved – és még mindig nem érti, hogy mi mozgatja a véleményünk felügyelőit.

A teljes internetes cenzúra csak a digitális korlátozás első lépése, ahogyan azt a digitális szolgáltatásokról szóló törvény (Digital Services Act/DSA) neve is sugallja. Ezt már 2009-ben megjósoltam, amikor megalapítottuk az 1 oldalas Kézi – Expressz-t). Az eredmény a felháborodás vihara volt. „A mi teljesen szabad szociális médiánk elképzelhetetlen, hogy valaha is cenzúrázva legyen”.- mondta akkoriban mindenki engem pedig tudatlan laikusnak neveztek. Úgy tűnik, hogy a jóslataim beigazolódnak, ezért szeretném még egyszer hangsúlyozni, amit már 2008 óta mondunk az AZK archívumunkkal és 2012 óta a Kla.TV archívummal. A létezésünkről vagy nemlétezésünkről van itt szó Kedveseim. Figyeljetek ide! Sajnos, világunk évszázadok óta egy bestiális titkos társaság fojtó szorításában van. És ismét egész nemzeteket fog lemészárolni, ha most nem fogunk össze, hogy követeljük a fejét.

És bárki, aki mást állít, hazudik. Aki ennek az elsődleges világproblémának az egyszerű képletét megbonyolítja, az megtéveszti, félrevezeti, és ezzel megbénítja azt az összeszerveződött ellenállást, amiről most mondok valami fontosat! Az tény, hogy ez a titkos hatalmi elit mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy a világ megtudja, milyen hihetetlen mértékben hazudtak neki, csapták be és rabolták ki. Mivel az összes cenzúrázó média és nagy platform e titkos szekta tulajdonában van, így az a stratégiájuk, hogy elválasztják az embereket a független tájékoztatástól. Az utóbbiakat szándékosan egyre inkább elszigetelt internetes buborékokba terelik. Csak együtt tudjuk legyőzni őket. Ők azonban már saját vazallusaik mellkasához szegezték a DSA kését. Az EU Bizottsága például azonnal betiltotta a TikTokot az összes vállalati mobiltelefonon.

Ugyanez történt az USA-ban is, stb. De ez még csak a kezdet volt. Értitek? Most minden platformot szisztematikusan meg akarnak tisztítani mindentől, ami veszélyezteti ezt a világuralmi szektát. Értitek? Tehát sürgősen szervezöjünk hálózatokba fizikai szinten, ne csak digitálisan! De most térjünk rá az alapkérdésre: mi következik a teljes internetcenzúra után? Válasz: Ez a világuralmi klán a nemzetközi szint minden korábbi szakaszában már érvényesítette a totális cenzúrát a független tájékoztatás minden szintjén! A kötelező narratívák kényszere, mint a Korona esetében - de ezúttal a legkisebb eltérésért is kisajátítással vagy akár halálbüntetéssel fenyegetnek! És aki megint idiótának nyilvánít, az még be fogja látni, hogy mennyire igazam volt! Ha lehetséges, kérjük, csatlakozzon a világméretű S&G (Vélemény és Ellenvélemény) hálózathoz. Sokkal gyorsabban tudunk így elterjedni, mint a neten, és kevésbé vagyunk lekövethetőek. És ami a legfontosabb: Ha mi, akik a független tájékoztatást végezzük, időben fizikai szinten is hálózatba kapcsolódunk, azaz megadjuk egymásnak a postacímeinket, akkor együttesen át tudunk törni még akkor is, ha az előre eltervezett áramszünetek vagy bármi más megbénítaná az egész internetet.

Akkor még nagyobb számban fogunk az utcára vonulni, ahogyan a koronavírus esetében tettük, vagy ahogyan nemrégiben Karlsruhéban tettük, amikor több ezer tüntető csatlakozott Ludwig ügyvédhez, aki mintegy 600 büntetőfeljelentést nyújtott be a koronavírus bűnözői ellen. Csatlakozzunk Ralf Ludwighoz, és menjünk el egészen a Nemzetközi Bíróságig, ha ismét látjuk, hogy az állam első számú ellensége, az államnak álcázott polip tevékenykedik. A tisztánlátásért végzett felvilágosító munka célja az, hogy a nemzetek megértsék az előre megtervezett összefüggéseket - hogy nemcsak a világháborúkat, az arab tavasz háborúit és a különböző járványokat tervezték előre, hanem minden egyes pénzügyi válságot, minden erkölcsi összeomlást, minden új természeti katasztrófát és így tovább. És mindezek mögött bizonyítottan mindig ugyanaz a néhány ezer szektavezető áll és hajtja végre aprólékosan a napirendjét, és idézi elő a káoszt. Céljuk, hogy a saját maguk által előidézett káoszból egy új világrendet hozzanak létre! A Kla.TV nemcsak az ősrégi terveiket hozta napvilágra és tette közzé, hanem az elmúlt évtizedekre vonatkozó terveiket is – amiket a saját szemetekkel láthattatok, és magatok is felismerhettétek, hogy az összes kegyetlen esemény pontosan megegyezett ezekkel a tervekkel.

Milyen gyorsan vége lenne a globális dolgoknak, ha a nemzetek végre felismernék ezt az egyszerű összefüggést! Végső soron a titkos társaságok csúcsán csupán néhány tucat multimilliárdos vagy trilliárdos áll, akik ezt a globális összeesküvést vezetik, valamint az alattuk álló néhány ezer vezető. Ez tény. Ha tehát egy törvényes, az összes gazdasági és politikai diktátumtól mentes, és ezáltal működőképes igazságszolgáltatás csak ezeket az embereket letartóztatná, kisemmizné és rács mögé juttatná őket, azzal már majdnem vége lenne a világméretű problémáknak és hiányoknak. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez a titkos elit egész hadseregek felett is hatalmat gyakorol. Ezért ébresztjük fel folyamatosan az alvó nemzeteket és azt kiáltjuk, hogy: Ne vonuljatok be többé a háborúikba! Alapból utasítsatok vissza minden háborút, mert minden esetben - legyen az a Föld bármelyik országa – ennek a titkos társaságnak a háborús uszítóinak fogjátok feláldozni az életeteket. Még ennél is jobban lenyugodnának a dolgok, ha egy független igazságszolgáltatás népszavazás alapján őrizetbe venné néhány tízezer vazallusukat is, és kisemmizné őket! A gyakorlat viszont az, hogy a letartóztatási hullámot valószínűleg az alsóbb szinteken, ezekkel a bábokkal kell kezdeni, mivel ők ülnek közvetlenül, látható szinten a hatalom döntéshozó szerveiben.

Ezt meg lehetne tenni néhány, a rendfenntartó tisztjeinkből álló munkacsoporttal. Méghozzá háború nélkül! És higgyétek el, hogy az emberek ezt azonnal eldöntenék, ha mi, független felvilágosítók végre áttörnénk a mainstream- és az internet kriminális tulajdonosainak a tájékoztatás ellen felépített blokádjait! Még sok mindent mondhatnék, de befejezésül szeretnék kiemelni néhány olyan elviselhetetlen fejleményt, amelyek sok más jelenlegi fejleményre is tipikusan jellemzőek. És látjátok, csak együttes erővel tudunk véget vetni ezeknek a dolgoknak: Mi, a népesség túl sokáig hallgattunk, amikor pl. a WHO, a Big Pharma és az egészségbiztosító elkezdtek függetlenné válni. Mert ezek a rendszerek is már régóta bűnszervezetekké mutálódtak. És tényleg fogalmuk sincs az okok kezeléséről, vagy legalábbis nem akarnak erről tudni, mert bizonyítható, hogy szándékosan tartanak minket betegen, sőt egyre inkább szándékosan beteggé tesznek minket. És a kötelező járulékbefizetéseinket egyre inkább abnormális operációkra és hasonlókra pazarolják el - mi pedig a mia napig mindezt büntetlenül hagyjuk, sőt még finanszírozzuk is őket. Az igazságszolgáltatás világszerte alá lett ásva. Már nem a gyújtogatót üldözik, hanem azt, aki bejelenti a tüzet, ahogy azt a 19. AZK-n mondott beszédemben részletesen kifejtettem – mi pedig ellenvetés nélkül finanszírozzuk ezt.

Ha lehet, hallgassátok meg az „Állam 1. számú ellensége – az államnak ácázott polip“ című beszédemet. Ez talán a legfontosabb a mintegy 2000 eddig elhangzott beszédem közül. Sok energiát fektettem bele. Ezen felül a tömegmédiánk is minden szinten összefonódott a fent említett nagystílű bűnözőkkel és még a katonai-ipari komplexum vezetőivel is, továbbá a bűnöző pénzgyártókkal, továbbá a tudomány Frankensteinjeivel és ezen túlmenően mindenféle korrupt politikussal is. Mi viszont eddig büntetlenül hagytuk őket. Ráadásul adóforintjainkból minden évben több százmilliárddal finanszírozzuk őket. Az a kérdésem, hogy: nem tesszük-e ezzel magunkat is bűnrészessé? Ha csak Németországot vesszük: minden évben kifizettek néhány milliárdot csupán a mainstream média nyugdíjas szélhámosainak a kötelező GEZ-illetékekkel! Pénzkidobáló politikusaitok miatt a teljes szövetségi költségvetéseteknek - amit megkerestetek - a 30-40%-át veszítitek el minden évben csak ezeknek a spekulánsoknak a kamatai miatt. De az emberek hallgatnak, mert nem fogják fel, mi folyik itt. Ezért tudott a Big Pharma ismét öt és fél milliárd adag új vakcinát eladni az EU-nak, annak ellenére, hogy a népirtás vádját tudományosan bizonyították. Az adófizetők pénzének 100 milliárd eurós elpazarlása! És mindezt annak ellenére, hogy minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az mRNS-oltás mindig ártalmas és megöli az embereket - rövid és hosszú távon egyaránt!

Soha ne felejtsük el, hogy az ilyen emberiség elleni bűncselekmények soha nem évülnek el! És ezt még órákig folytathatnám. Egy ismételt kéréssel zárnám: bízzunk meg valahogy egymásban, és fizikailag is kapcsolódjunk össze, küldjük el egymásnak időben a postacímünket és a telefonszámunkat. Úgy gondolom, hogy az S&G kézi expressz lenne a legalkalmasabb erre a világszintű összekapcsolódásra. A 2009 óta egyre növekvő mértékben mára már több tízezren alkotják és kezelik együtt ezt a fizikai hálózatot. Tanulmányozzátok az erről szóló S&G konferenciámat, hogy pontosan megértsétek, miről is van szó. Azt mondom: ennek a bajba jutott világnak szüksége van rád, szüksége van mindannyiunkra.

Mi vagyunk az új világ – a pénz nélküli új világ. Ezt az is bizonyítja, hogy: Ha az egész Kla.TV archívumunkat letöltöd a számítógépedre, akkor nemcsak a hamisítatlan történelemírást biztosítod ezzel, hanem ezen felül ingyenesen tulajdonodba kerül egy történelmi filmarchívum, aminek a munkadíja valószínűleg meghaladná azegymilliárd eurót. Higgyétek el! Terjesszétek a híreket, és népszerűsítsétek ezt a történelmileg egyedülálló filmarchívumot, ahol csak tudjátok. Mert emberek ezrei dolgoztak rajta keményen éveken át, ingyen. Gyakran egész családok vagy családi társulások. Mert az új világ otthon kezdődik. Ivo Sasek vagyok, aki 47 éve áll Isten előtt.

Szerző: is.

Források/Linkek: EU: TikTok-Verbot auf Diensthandys https://www.tagesschau.de/ausland/eu-kommission-tiktok-101.html
https://www.tiktok.com/@polit.pilot/video/7244160145414950170

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése