“Senki nem akarja elindítani ezt a lavinát.

Új dokumentumok azt mutatják, hogy a Pfizer két különböző eljárást alkalmazott a korona elleni készítmények előállításához. Az egyik tiszta és drága volt és ezt vizsgálták az engedélyezési eljárásban. A másik olcsó volt, ez eredményezte a szennyezett injekciókat és súlyos mellékhatások számának növekedését. Az így előállított anyaggal oltották be a világ lakosságát.

Florian Schilling orvos elmagyarázza, miért érvénytelen emiatt minden oltott ember beleegyező nyilatkozata”.

Itt olvasható a teljes interjú, amit Florian Schillinggel készített a “Multipolar” magazin: https://multipolar-magazin.de/artikel/process-2

Az engedélyezési vizsgálatokhoz használt injekcióhoz az mRNS-t egy steril, “in vitro” eljárással állították elő. Ez azt jelenti, hogy az RNS-t PCR eljárással sokszorosították. Így egy nagyon tiszta, szennyeződés nélküli terméket kapunk, amely lényegében csak RNS-ből áll.
A másik alkalmazott módszer, ahogy a lakosság számára legyártott vakcinához szükséges RNS-t gyártották, azon alapul, hogy az RNS-t nem géppel, hanem baktériumok segítségével sokszorosítják. (ezért vannak a bakteriális-DNS-ek a géninjekcióban)

Joshua Guetzkow és Retsef Levi izraeli kutatók 2023 májusában hozták először nyilvánosságra ezt az ügyet, amit aztán a “British Medical Journal” is publikált.
https://twitter.com/joshg99/status/1658421192326365185
https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1731/rr-2

Az EMA már a vakcina lakossághoz való kiszállítása előtt tudta, hogy ezek a sorozatok nem felelnek meg a jóváhagyási tesztekből származó mintadaraboknak, mert rendkívül nagy számú RNS-töredéket tartalmaznak. És ezek a géntöredékek nem azt kódolják amit kellene, nem olyan fehérjét termeltetnek meg a szervezettel, amilyet a géninjekciónak elvileg termeltetni kéne. A hibás genomok jelenlétére 1:300.000 és 1:1.000.000 közötti tartomány megengedett. Itt azonban az RNS-ek csupán 55 százaléka felelt meg a minőségi elvárásoknak, 45 százalékuk “szemét” volt. És hogy ez a 45 százaléknyi hibás genom mit is kódol pontosan, azt senki nem tudja.

Az EMA tudott a problémáról, össze is ült a Pfizerrel, hogy beszéljenek róla. Mivel a gyártási folyamat már előrehaladott állapotban volt és a hibás sorozatokat meg kellett volna semmisíteni, illetve a gyártást le kellett volna állitani, ezért az EMA megállapodott a Pfizerrel abban, hogy enyhítenek a minőségi előírásokon és a szállítási szerződésbe utólagosan beleírták, hogy a hatékonysághoz 55 százaléknyi ép mRNS is elegendő.

A Pfizer biztosította az EMA-t, hogy a baktériumok segítségével előállított tételeket egy belső minőségellenőrzésnek vetik alá. Ennek úgy kellett volna kinéznie, hogy minden sorozat esetében 250 beoltott ember eredményeit (antitest-képződés illetve mellékhatások) összehasonlítják a jóváhagyási tesztek 250 alanyának eredményeivel. Ezt azonban azóta is csak egyetlen sorozatnál végezték el, vagyis összesen 250 ember adatai állnak rendelkezésre. A Pfizer azóta sem végzett semmiféle tanulmányt arra vonatkozóan, hogy mennyire hatékony, illetve biztonságos a baktériumok segítségével gyártott mRNS-géninjekció.

És a fentiekből következik, hogy minden aláírt beleegyező nyilatkozat érvénytelen, hiszen minden információ, ami esetlegesen a beleegyező nyilatkozaton szerepelt, egy más eljárással legyártott oltóanyagra vonatkozik, nem pedig arra, amit a lakosság megkapott.

(A cikkben más érdekes információk is vannak, németül értőknek talán érdemes elolvasni)


Biró Éva