BULLETIN 3:08 PM EDT, 2022. szeptember 18., vasárnap -- Az FBI közös terrorista munkacsoportjánál eltöltött éveim alatt a hírszerző közösségben dolgozó volt kollégáim képeket küldtek nekem kínai katonai egységekről, amelyek Oroszországból lépnek be Ukrajnába.

A képek -- és néhány videófelvétel, amelyek elemzése még folyamatban van -- egy kis konvojt mutatnak . . nagyon kicsi; általános katonai szállító típusú teherautókból és néhány kisebb, HUMVE-hez hasonló járműből álló konvojt, amely közutakon halad Oroszországból Ukrajnába.

Ezek azok a képek, amelyeket eddig közzé tudtam tenni:

A vezetőoldali ajtókon található piros plakát Kína zászlaja.

Ez az egyszerű, apró cselekedet megváltoztatja az orosz-ukrán helyzet TELJES dinamikáját. Ukrajna, az USA, az Egyesült Királyság és az egész NATO most tudta meg, hogy Kína most már aktív résztvevő, és Oroszország oldalán áll.

A tét ebben a helyzetben most olyan magasra emelkedett, hogy teljesen elszállt.

Nem túlzás azt állítani, hogy ez egy világrengető fejlemény.

Bővebben, ha megkapom... A VIDEÓ PERCEKEN BELÜL ÉRKEZIK... Nézz vissza...

 

 

FRISSÍTÉS 15:34-KOR...

VIDEÓ

 

Ezzel az egyetlen, apró, szinte jelentéktelen akcióval Kína most jelentette be az egész világnak, hogy most már katonailag is Oroszország mellé áll, Ukrajnán belül.

A 2. és 3. számú szuperhatalmak most nyíltan, fizikailag is szembeszállnak az 1. számú szuperhatalommal.

Nekem úgy tűnik, hogy nekünk az USA-ban és európai vazallus állam "partnereinknek" meg kellene kapnunk az üzenetet, méghozzá gyorsan: én személy szerint úgy látom, hogy az üzenet a következő: "Vagy ez az ukrajnai hülyeség most azonnal véget ér, vagy a nyílt háború mindhárom atomfegyverekkel rendelkező szuperhatalom között most már terítéken van".

 

 

FRISSÍTÉS 17:28 - HAL TURNER KOMMENTÁR

Amikor ezt jelentettem, eszembe jutott, hogy csak 72 órája jelentettem mindannyiuknak:

Komoly új fejlemény: Kína nyilvánosan támogatja Oroszország ukrajnai akcióit.
Ennek a jelentésnek a részeként részleteztem Önöknek (többek között) a következőket:

Li Zhanshu a kínai törvényhozás vezetője: az Országos Népi Kongresszus Állandó Bizottságának elnöke. Ő a 3. számú a KKP merev hierarchiájában. Nagyon nagy hal.

Hol volt Li úr a múlt héten?

Nos, a Keleti Gazdasági Fórumon, Vlagyivosztokban, Oroszországban. Találkozott és beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Li fontos találkozót folytatott az orosz Állami Duma (az orosz törvényhozás) elnökével, Vjacseszlav Volodinnal és más dumavezetőkkel is.

Ezt mondta a Dumának. Nagyon figyeljetek oda:

"Látjuk, hogy az Egyesült Államok és NATO-szövetségesei kiterjesztik jelenlétüket az orosz határok közelében, ami komolyan veszélyezteti a nemzetbiztonságot és az orosz állampolgárok életét (...) "Teljes mértékben megértjük Oroszország minden olyan intézkedésének szükségességét, amely kulcsfontosságú érdekeinek védelmére irányul" (...) "Megadjuk a segítségünket"."

Mennyire egyértelmű ez?

Nos, Hszi Csin-ping kínai elnök és Putyin orosz elnök holnap különleges találkozót tart a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) szamarkandi csúcstalálkozójának margóján.

Részletesen megvitatják majd Oroszország ukrajnai különleges katonai műveletét (SMO). Különösen a következő lépésekről.

Utána talán kiderül, hogy Li mire gondolt, amikor azt mondta: "Megadjuk a segítségünket".

Itt vagyunk, alig 72 órával később, és most kezdjük látni, hogy Li úr pontosan mire gondolt, amikor azt mondta, hogy "segítséget nyújtunk" Oroszországnak.

Vegyük figyelembe azt is, hogy Kína egyáltalán nem utalt arra, hogy mire készülnek. Semmi "figyelmeztetés", semmi ultimátum az USA-nak vagy Európának. Egyszerűen csak megjelentek Ukrajnában, Oroszországon keresztül belépve.

 

 

Ez mindent elmondott, amit el kellett mondani.

Ez már nem az USA/EU/NATO kontra Oroszország. Ez a kollektív Nyugat kontra (most már) két nukleárisan felfegyverzett szuperhatalom.

Ami Oroszországnak hiányzik a haditengerészeti erőforrásokból, azt Kína pótolja. Ami Kínának hiányzik a hiperszonikus rakétatechnológiában, azt Oroszország bőven pótolja.

Ami pedig az emberi erőforrásokat illeti... nos... Nem akarok túlságosan finoman fogalmazni, de nekünk... semmi esélyünk.

Egyáltalán.

Mit fogunk behívni a hadseregbe, azokat a kék/zöld/lila hajú csodabogarakat, akiknek a fülcimpája gyűrűkkel van tele? Mit szóltok azokhoz, akiknek piercingek vannak a testük furcsa részein? Esetleg a feminizált szójafiúkkal, akik selypegnek?

Mi van azokkal a "transz-szexuálisokkal", akik még a saját nemüket sem tudják megállapítani, ha a saját alsóneműjük elejére néznek? Talán twerkelni fognak az orosz és kínai csapatok ellen . . . talán halálra röhögik magukat?

Mi a helyzet azokkal a névmási dingbatsekkel; talán besorozhatjuk őket harcolni?

RENDBEN. Oké, talán egy kicsit túl kemény vagyok a baloldallal. Talán összegyűjthetnénk azokat az embereket, akik a nagyvárosok utcáin táboroznak, mert most hajléktalanok. Ők tudják, hogyan kell "keményen" élni, és talán beállhatnak katonának és harcolhatnak. Kivéve, hogy az ok, amiért az utcán vannak hajléktalanok, az a drogok miatt van, amiket azért szednek, hogy elkerüljék a valóságot. Heroin. Metamfetamin. Fentanyl. Oxikodon. Mindezt azért, hogy elkerüljék a valóságot, amit... Liberálisok.

Értitek, mire gondolok? Annyira el vagyunk baszva, hogy az már nem vicces. Mindez a liberálisoknak és a demokratáknak köszönhetően.

Azt kellene mondanunk Ukrajnának: "Megtettünk mindent, amit tudtunk, nem kapunk további segítséget az USA-tól, az EU-tól vagy a NATO-tól. Tárgyaljanak, amennyire csak tudnak Oroszországgal. Sok szerencsét."

Mert ha bármi mást teszünk vagy mondunk, akkor szó szerint az Armageddonban vagyunk. Pont.

Mindössze a 2020-as lopott elnökválasztás kellett ahhoz, hogy idáig eljussunk. Köszönhetően a Demokrata Pártnak és az áruló republikánusoknak, akik annyira Trumpra voltak fixálva, hogy elfelejtették, mit tehet a világ többi része, ha egyszer meggyengülünk.

Őket csak az érdekelte, hogy Trumpot kiszorítsák. Soha - egy pillanatig sem - nem gondoltak arra, hogy milyen üzenetet küldene a világnak, hogy egy amerikai elnököt választási csalással el lehet buktatni, az amerikai kongresszus egy kacsintással és biccentéssel jóváhagyja ezt a csalást, az amerikai szövetségi bíróságok elutasítják a csalás miatt indított összes pert, és az amerikai nép ... állig felfegyverkezve ... nem lép fel és nem mészárolja le azokat, akik ezt tették.

 

 

Hát igen, ez már víz a híd alatt.

Nézd meg, mit hozott nekünk az ellopott választás és az amerikaiak cselekvésképtelensége. NÉZD MEG, mit tettek a demokraták és az áruló, önző, önző, önző republikánusok - a csalók a Kongresszusban és a bíróságokon.

Miközben ezt olvassák, a nemzetünk most szó szerint a két nukleáris szuperhatalom hordójába néz, akik a hadseregüket közvetlen katonai konfrontációba hozzák az ukrán dologgal, és azt mondják nekünk, hogy a mi uralmunknak vége. Nekem úgy tűnik, hogy vagy abbahagyjuk, amit csinálunk, vagy atomháború lesz.

Csak így tovább, demokraták. Elloptatok egy választást egy demenciában szenvedő gyengének, és körbevettétek könyvmoly, ceruzanyakú tökfilkókkal, akiknek nincs valós világtapasztalatuk, és fogalmuk sincs, mibe kevernek minket az ébredő gyengeségükkel. Ön felhatalmazta azokat az embereket, akik megparancsolták a katonáinknak, hogy piros magassarkút viseljenek, hogy megtanulják, milyen érzés nőnek lenni, és akik rájuk kényszerítették a kísérleti génterápiát, mint hamis vakcinát, ami megbetegítette, legyengítette vagy megölte egy rakásukat.

Önök farkat csóváltak és elmenekültek Afganisztánból, 85 MILLIÁRD dollárt hagyva hátra az adóforintjainkból, és egy egész rakás csúcstechnológiás fegyvert az ellenségeinknek, hogy eladhassák a legtöbbet ajánlónak, hogy azok visszafejthessék, megtanulják megzavarni vagy lemásolni őket.

Az ország egyik felét az ország másik fele ellen uszítja azzal, hogy a "MAGA amerikaiakat" "erőnek" nevezi, amely "rendkívüli fenyegetést jelent az országra nézve", miközben a "Drag Queen Story Hour"-t a kisgyerekek elé viszi, a bűnözőket óvadék nélkül engedi ki, a rendőrséget megfosztja a pénzétől, leállítja az olaj- és gázfúrásainkat és a csővezetékeinket, majd embargót rendel el Oroszország ellen, hogy a mi olajunk és földgázunk (amelyet most importálnunk kell) háromszorosára vagy még többre dráguljon, tönkreteszi a gazdaságot, majd háborúba sodor minket Európa bűzös hónalja miatt: Ukrajnába.

A legrosszabb az egészben az, hogy a puhapöcs-maci-fertőzött kormányunk és a baloldal szellemi gyengéi mindannyiunkat a szakadékba visznek, és ezek a demokraták/liberálisok/progresszívek - akik mind szellemi gyengék - nem tudnak kiutat találni.

Ezért "tagadásban" vannak, mert képtelenek beismerni, hogy tévedtek, és kinevetik Oroszországot (és most Kínát), azt állítva, hogy ez a két ország csak "pózol", mert a liberálisok ezt teszik. Ők csak úgy tudnak gondolkodni, ahogyan ŐK VALÓBAN vannak. És egy dolog biztos: A demokraták/liberálisok/progresszívek egész élete csak "pózolás". Soha nem csináltak semmi valósat. Minden, amit tesznek, erényjelzés, mert üres életet élnek, nulla teljesítménnyel.

Ha ez nem lenne olyan tragikus, akkor nevetséges lenne.


https://www.pokolafoldon.hu/politika/kozlemeny-kinai-katonai-konvoj-erkezik-ukrajnaba-oroszorszagbol