120 (!) osztrák pap és diakónus írt alá egy nyilatkozatot a Priester22.at oldalon a kötelező koronavírus elleni oltások miatt. A szöveget már februárban benyújtották az osztrák püspököknek, miután Franz Lackner salzburgi érsek támogatta a kötelező oltás kérdését.

A szöveg címe: Confirma! A Priester22.at három képviselője: Uwe Eglau diakónus (képünkön), Elmar Fürst diakónus és Andreas Schöffberger atya.

A fő probléma: a püspökök szorgalmazzák a kötelező oltakozást, miközben a Covid-19 miatt jelenleg nincs járványveszély, az oltások azonban súlyos mellékhatásokat okozhatnak, a fertőzésveszély az oltások számával egyenes arányosan nő, az oltásokat előállító cégek összejátszanak az abortusziparral, és az oltások nem tartalmazzák a vírust, ahogy azt ígérik.

A valódi vakcinákkal ellentétben az mRNS génmanipuláló beavatkozások nem akadályozzák meg a fertőzést, sem a vírus átadását.

Az aláírók az egésznyáj pásztorainak tekintik magukat, és ki szeretnék békíteni a megosztott társadalmat, mondván, hogy az egyháznak tiszteletben kell tartania a lelkiismereti szabadságot. Ellenzik a kényszerinjekciókat, hogy "megvédjék a ránk bízott híveket az állam beavatkozásaitól". Ausztriában a kötelező oltást elfogadták, de júniusig felfüggesztették érvénybe lépését.

https://gloria.tv/post/sB7QZMEXqLKp4SkCPtBmxMuZG