2021. január 19., kedd

Németországban fogolytáborokba zárhatják azokat, akik megsértik a Covid-19 karanténszabályait.

 


2021. január 19. - Németország bejelentette, hogy COVID- 19 járvány miatt fogolytáborokat nyit meg azok számára, akik nem teljesítik a koronavírus-válság miatt bevezetett karanténszabályokat.

Hasonló táborokról jelenleg is tárgyalnak New Yorkban és Ausztráliában.

A The  Telegraph jelentése szerint a „vészhelyzeti szabályok” alapján, a fogolytáborokat arra használják majd, hogy elzárják azokat, akik megszegik a karanténszabályokat.

Akik nem hajlandók karanténba vonulni a COVID-19 pozitív tesztjük után, vagy miután kapcsolatba léptek olyan valakivel, akinek „pozitív” volt a tesztje, - velük szemben alkalmazni lehet az elzárás büntetését.

jelentések azonban megjegyzik, hogy azokat, akik nem hajlandóak karanténba vonulni először figyelmeztetni kell majd pénzbírságot kell rájuk kiróni, ha ez sem használ akkor a bíróság elzárásra ítélheti a szabálysértőket.

A menekültek táborokat, fogolytáborrá átalakító németország állami tisztviselői a The Telegraph-nak elmondták, hogy a fogolytáborokba való elzárást csak azoknál alkalmazzák, akik „többször is megszegték a karantén szabályokat, valamint nem fizették be pénzbírságot amit kaptak”.

https://hu.endoftimenews.com/news/nemetorszagban-fogolytaborokba-zarhatjak-azokat-akik-megsertik-a-covid-19-karantenszabalyait?fbclid=IwAR3GIkJL5Rn-bS6tHD1-UCpAWz2NRz2Y8ArqwwOFDX3L9lCboQu-jN2L9xA

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése