Az újságírók a földfelszín legkorruptabb elemensei. Öt év alatt nem akadt egyetlenegy vezetö napilap, tévécsatorna vagy rádióállomás az egész világban, mely vette volna a bátorságot, s leleplezte volna, hogy a sertésinfluenzát is ki terjesztette valójában. Ha ez megtörtént volna, nyilvánvaló most nem lenne se "ebolajárvány", se malajziai MH17-es repülögépszerencsétlenség. Itt nem arról van szó, hogy 500 újságíróból mondjuk 498 korrupt, viszont az a maradék kettö veszi a bátorságot a leleplezéshez... Ó nem, újságírók tízezezreiböl nem akad egy se, aki ne lenne korrupt. Olyannyira vakbuzgóvá és gyávává váltak mára a hírügynökségek és napilapok munkatársai, hogy amikor már szinte mindenkinek, még a négereknek fekete Afrikában is világos, hogy az ebolát is az államhatalom terjeszti mesterségesen, a hírügynökségek munkatársai még ekkor is hazudoznak össze-vissza, s még mindig az ellenkezöjéröl igyekeznek meggyözni a nagyérdemüt:

http://www.atv.hu/kulfold/20140827-katasztrofalisan-kezeli-az-ebolat-liberia

"Akik tudják, azok közül sokan azt hiszik, hogy a kormány trükkje a járvány, ezért fosztogatják az egészségügyi központokat, vagy próbálnak kitörni a karanténból."

Holott ugye pont ez az igazság: a "járvány" a háttérhatalom (államhatalom) trükkje, hogy aztán rendkívüli állapotokat lehessen hirdetni a karanténok leple alatt, s omlasztani lehessen a bankrendszert és globális diktatúrába (NWO) sodorni a nyugati világot. Amit most a négerekkel müvelnek Libériában (olvasd az atv.hu cikkben), az várhat potencionálisan Amerikára és Európára is.
http://www.pokolraveluk.com/content/



Nostradamusnak a francia II. Henrik-nek írt episztolája szerint:

... akkor a tisztátalanságok és a borzalmak kerülnek felszínre, a trónváltás környékén...
... az Egyház vezetői Isten iránt langyos szeretetet éreznek...
... a keresztény vallás hanyatlásnak indul, mivel a különböző irányzatok között viszály támad. A keresztényeket Európában és Afrika egy részén az izmaeliták (muzulmánok) teljesen elpusztítják. Őket az őrültek vezetik, vallásukat megmérgezik a világi javak.
Közben nagy járvány tör ki, az emberiségnek a 2/3-a meghal és elpusztul. Annyian halnak meg, hogy senki nem emlékszik majd, kié is volt a ház és a szántó. A városok utcáin térdig ér a fű, az Egyház papsága teljes kétségbeesésbe zuhan...


" A rettenetes háborút, melyet Nyugaton készítenek elő,
Pestis fogja követni, oly szörnyűségesen nagy,
Hogy sem ifjút, sem aggastyánt, sem barmot (állatot) nem válogat,
Vér, tűz, Merkúr, Mars, Jupiter Franciahon egén."


(9,55-ös centúria)