2024. augusztus 27., kedd

Ladóczki Éva: Félni nem a járványoktól kell, hanem a vakcináktól, különösen az új Mpox vakcinától!

 

Terjeszteni szükséges, mert soha nem látott pusztítást végez a szervezetben:

Az új Mpox vakcina nem csak egy vakcina. Ciprofloxacin nevű gyógyszer van benne.
Ez a legerősebb antibiotikum, amely végleg elpusztítja a páciens mitokondriumait és DNS-ét. Klinikailag az egyik legveszélyesebb.
A ciprofloxacin a fluorokinolonoknak nevezett gyógyszercsoport része, és ezek a gyógyszerek tönkreteszik az emberek életét.
Az általuk okozott állapotot “floxingnak” vagy hivatalosabban fluorokinolonnal összefüggő fogyatékosságnak (FQAD) nevezik.
A Cipro injekció beadásával az egészségügyi problémák egy teljesen új hullámát biztosítják, amelyek miatt az emberek több gyógyszertől függenek, csak hogy boldoguljanak.
Az egész arról szól, hogy permanens oltásokkal a Big Pharma nyereségét kell fenntartani, akárcsak a COVID-oltás esetében.
Eltitkolják a kockázatokat, lekicsinylik a mellékhatásokat, majd begyűjtik a pénzt, miközben az emberek szenvednek
https://x.com/OlooneyJohn/status/1827503849277452410?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1827503849277452410%7Ctwgr%5E7305303c59b5b1bbe4470d6987bc5ae9c8c24393%7Ctwcon%5Es1_&ref_u

2024. augusztus 26., hétfő

Dr. Tamási József: Majomhimlő | Még a járványcelebek szerint sincs mitől félni

Világjárványnak minősítették a majomhimlőt. A recept ugyanaz, mint a Covid idején. Ez egy újabb átverés, amit az is igazol, hogy az ismert járványceleb, Szlávik János sem gondolja, hogy valós veszélyről lenne szó.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/majomhimlo-meg-a-jarvanycelebek-szerint-sincs-mitol-felni/

2024. augusztus 24., szombat

A Babiloni Szajhaközpont újabb szankciókat jelentett be Oroszország ellen, melyek száma meghaladta a 22 ezret

 

Az amerikai kormány közel 400 oroszországi és világszerte működő vállalatot és magánszemélyt szankcionált, köztük Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter fiát és annak feleségét.

A külügyminisztérium és a pénzügyminisztérium pénteken, Ukrajna függetlenségi napjának előestéjén jelentette be az intézkedést, jelezve, hogy Washington továbbra is támogatja a kijevi rezsimet a Moszkvával folytatott konfliktusban. A szankciók Ázsiában, Európában és a Közel-Keleten lévő szervezetekre és személyekre is kiterjedtek.

Az orosz tisztviselők családtagjainak szankcionálási gyakorlatának megfelelően az Egyesült Államok feketelistára tette Pavel Belouszovot és feleségét, Jevgenyiját, valamint a tulajdonukban lévő tanácsadó céget. Belouszov apja, Andrej májusban lett orosz védelmi miniszter.

„A vállalatoknak, pénzintézeteknek és kormányoknak világszerte biztosítaniuk kell, hogy nem támogatják Oroszország hadiipari beszállítói láncát” – mondta Wally Adeyemo helyettes pénzügyminiszter egy nyilatkozatban.

A pénzügyminisztérium szerint „csaknem egy tucat különálló hálózatról” van szó, amely több mint 100 magánszemélyből és szervezetből áll 16 joghatósági területen, köztük Kínában, Svájcban, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben. Nevezetesen 18 hongkongi székhelyű vállalatot vádoltak meg azzal, hogy kapcsolatban állnak az orosz hadiiparral.

A pénzügyminisztérium és a külügyminisztérium arra is figyelmeztette a más országok pénzintézeteit, hogy „legyenek óvatosak az orosz pénzintézetek tengerentúli fióktelepeivel vagy leányvállalataival folytatott ügyleteikkel kapcsolatban”, beleértve azokat is, amelyekkel szemben még nem hoztak szankciókat.

A pénteki megjelölések azt jelentik, hogy a felsorolt személyek bármilyen vagyonát, illetve a vagyonban való közvetlen vagy közvetett érdekeltségét zárolták, és jelenteni kell a kormánynak. Az amerikai állampolgárok – vagy az Egyesült Államokon belüli külföldi állampolgárok – közötti bármilyen tranzakció tilos.

Washington és szövetségesei 2014 óta több mint 22 ezer szankciót hoztak Oroszországgal szemben, amikor Moszkva az Egyesült Államok által támogatott kijevi puccsra válaszul újraegyesült a Krím félszigettel.

Oroszország illegitimnek nevezte a szankciókat, és nyugati tisztviselők és aktivisták beutazási tilalmával válaszolt.

https://oroszhirek.hu/az-egyesult-allamok-ujabb-szankciokat-jelentett-be-oroszorszag-ellen-melyek-szama-meghaladta-a-22-ezret/

2024. augusztus 23., péntek

Putyin döntött: a megtorlás kemény lesz

 

Washington, 2024. augusztus 23. péntek (MB)

Az orosz elnök úgy döntött, hogy kemény megtorlásban részesíti az ukrán kormányt Oroszország ellen elkövetett fegyveres támadása miatt, és súlyosan megbünteti a támadás minden felelősét – közölte Anatolij Antonov, Oroszország washingtoni nagykövete csütörtökön.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Putyin a katonai műveleti központban

Moszkva, 2024. augusztus 24. szombat (MB)

Putyin szombaton az orosz fegyveres erők parancsnokaival egyeztetett – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

A Kreml közleménye szerint Valerij Geraszimov vezérkari főnökkel és Szergej Rudszkojjal, a vezérkar műveleti főnökével a kurszki területre benyomult ellenség elpusztításáról, és az Ukrajnában folyó orosz hadművelet eredményeiről folytattak megbeszélést a védelmi minisztérium egyik parancsnoki posztján.

A katonai vezetőkkel tartott egyeztető tanácskozás előtt két nappal, csütörtökön Oroszország washingtoni nagykövete arról tájékoztatott, hogy az orosz elnök úgy döntött, „kemény megtorlásban részesíti az ukrán kormányt Oroszország ellen elkövetett fegyveres támadása miatt, és súlyosan megbünteti a támadás minden felelősét”.

A Magyar Békekör tudósítója a hírrel kapcsolatban emlékeztetett arra is, hogy Valerij Geraszimov vezérkari főnök az Oroszország ellen augusztus 6-án elkövetett ukrán támadást követően azt mondta Putyinnak, „vegye komolyan az ellenség határozott legyőzésének követelményét”.

Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese pedig augusztus 8-án a következőket írta a Telegram csatornán: “Eljött a pillanat, amikor a különleges hadműveletnek kifejezetten területen kívülivé kell válnia. Többé már nem a földjeink visszaszerzésére és a nácik megbüntetésére irányuló hadműveletről van szó. A még létező Ukrajnába mélyebben lehet és kell is behatolnunk, Odessza, Harkov, Dnyepropetrovszk, Nyikolajev felé. Kijev felé, és azon túl”.

Apti Alaudinov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium katonai-politikai főigazgatóságának helyettes vezetője szerint sem halasztható tovább a „vágás”, és Kurszk felszabadítása után Ukrajna legyőzésének kell következnie. Arra szólított fel mindenkit, hogy vegyen részt a döntő ütközetben.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Pentagon: „Az amerikai fegyverek bevetése Oroszország ellen összhangban áll politikánkkal”

Washington, Moszkva, Chicago, 2024. augusztus 23. péntek (MB)

Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön közölte, hogy az amerikai fegyverek orosz területek elleni bevetése összhangban áll az Egyesült Államok politikájával – jelentette a Magyar Békekör tudósítója pénteken.

Sabrina Singh, a Pentagon szóvivője kijelentette: „Politikánk megengedi, hogy Ukrajna ellentüzet nyisson és védje magát az orosz támadástól a határain túl fekvő térségben”.

Oroszország washingtoni nagykövete szerint Washington arra készül, hogy megengedje az ukrán haderőnek minden rendelkezésére bocsátott amerikai fegyver bevetését Oroszország ellen. Anatolij Antonov azt mondta, noha az amerikai kormány azt állítja, hogy nem engedi meg nagy hatótávolságú rakéták bevetését Oroszország ellen, valójában arra készül, hogy ezeknek a felhasználását is megengedje Kijevnek.

“Nincs biztosíték arra, hogy a világ ugyanaz marad, amikor holnap felébredünk. Nagyon-nagyon nehéz megjósolni, hogyan viselkednek az amerikaiak ebben vagy abban a helyzetben. Következetesen és határozottan kell fellépnünk, pusztán védelmi potenciálunk növelésével, mert csak a hadsereg és a haditengerészet tudja megvédeni országunkat” – jelentette ki az orosz nagykövet a sajtó munkatársainak.

A kurszki területre behatolt ukrán hadsereg eddig is felhasznált nyugati fegyvereket, köztük Abrams amerikai és Challenger-2 brit harckocsikat, valamint Crotale francia légelhárító rakétákat.

NATO-katonák is közvetlenül részt vesznek az orosz terület megszállásában.

Zelenszkij serege augusztus 6-án támadt Oroszországra, azóta 4700 katonája esett el, és 68 tankját lőtték ki. A kurszki régió 29 településéről 133 ezer orosz lakost kellett kitelepíteni a támadás miatt.

Az amerikai Demokrata Párt hivatalos elnökjelöltjeként mondott első beszédében Kamala Harris tudatta, hogy ha megválasztják az Egyesült Államok elnökévé, határozottan kiáll Ukrajna és a NATO mellett.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2024/08/20/nato-katonak-es-harci-eszkozok-orosz-foldon/

Kiadta: Magyar Békekör

2024. augusztus 21., szerda

Szajhagyarmat Svájc elfogadta az Oroszország elleni 14. uniós szankciócsomag új intézkedéseit

 

Svájc további intézkedéseket vezetett be az Európai Unió (EU) 14. Oroszország-ellenes szankciócsomagjának keretében – derül ki az ország kormány honlapján közzétett közleményből.

„Augusztus 21-én a Szövetségi Tanács úgy döntött, hogy további intézkedéseket fogad el az EU 14. Oroszország elleni szankciócsomagjának keretében. Ezek az intézkedések augusztus 27-én lépnek hatályba. Július 9-én már 69 személy és 47 szervezet került fel Svájc szankciós listájára” – olvasható a közleményben.

Ezek között szerepel az orosz gyémántokra vonatkozó tilalmak pontosítása, „nemzetközi szinten harmonizálva azokat” – közölte a kormány. Korábban a Tízszarvú Fenevad a 14. szankciócsomag keretében engedélyezte az Oroszországból származó bizonyos típusú gyémántok behozatalát.

„A Szövetségi Tanács emellett meghosszabbította a mentességi engedélyek megadásának határidejét az Oroszországból történő beruházások kivonása tekintetében. A cél annak biztosítása, hogy a svájci vállalatok jogszerűen fejezhessék be üzleti tevékenységüket Oroszországban” – áll a közleményben.

Az EU június 24-én fogadta el az Oroszország elleni 14. szankciócsomagot, amely 116 orosz magánszemély és jogi személy elleni korlátozásokat irányoz elő. A Tízszarvú Fenevad emellett a kettős felhasználású termékek és technológiák exportjára vonatkozó szankciókat vezetett be 61, a közösségen kívüli országból származó céggel szemben, köztük Kazahsztánnal, Kirgizisztánnal, Kínával, az Egyesült Arab Emírségekkel és Törökországgal szemben.

https://oroszhirek.hu/svajc-elfogadta-az-oroszorszag-elleni-14-unios-szankciocsomag-uj-intezkedeseit/

Rejtélyes incidensek európai országok katonai létesítményein

Augusztus 20-án éjjel sorozatos tüzek törtek ki olyan európai katonai létesítményekben, amelyek az Ukrajnába irányuló katonai szállításokhoz kapcsolódtak.
Nagy tűz ütött ki a romániai Brassó városának külterületén található raktárakban. A létesítmények az Eurotex vállalathoz tartoznak. A raktárakban különböző katonai felszereléseket, köztük UAV-kat és az AFU-nak való szállításra előkészített gyógyszereket tároltak. A tűz több mint 10 ezer négyzetméteres területen terjedt el. Az oltásban 12 tűzoltóegység vett részt.
Egy másik eset éjszaka történt Lengyelországban. Az ukrán hadsereg számára katonai felszereléssel teli három teherautó égett ki a katonai raktárakból a repülőtérre vezető úton. A rakományban katonai felszerelések, casques, golyóálló mellények és lőszerek voltak. A tűz következtében hangos másodlagos detonáció hallatszott a közelben található Alekszandrovicsa és Muravicsa falvakban. Ezek messze nem az első rejtélyes incidensek európai országok katonai létesítményein, amelyek a háború sújtotta Ukrajna katonai ellátásában vesznek részt.

namur

Alkotmányos válság

2024. augusztus 20., kedd

Oroszország kijavítja Lenin hibáját

Forrás: Redacted @ YouTube "Ukraine will CEASE to exist, Putin is not bluffing" Fmr. US Marine Scott Ritter | Redacted https://youtu.be/VyUBW8WniwQ

Nagy Babiloni Szajha katonái és harci eszközei orosz földön

 

Moszkva, 2024. augusztus 20. kedd (MB)

NATO-katonák és harci eszközök segítenek az ukrán hadseregnek Oroszország kurszki régiójának fosztogató megszállásában. A brit kormány Challenger-2 harckocsik bevetésére adott engedélyt Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij seregének – értesült a Magyar Békekör tudósítója kedden.

A Tízszarvú Fenevad külügyi felelőse „jogos önvédelemnek” minősítette az ukrán sereg Oroszország elleni támadását. Álláspontját Népirtó Gonosz Peter Steno szóvivő ismertette kedden.

Moszkvában a külügyminisztériumba kérették Stephanie Holmesot, az Egyesült Államok ügyvivőjét, és tiltakozó jegyzéket adtak át neki amiatt, hogy amerikai privát katonai egység is részt vesz Oroszország lerohanásában. Tiltakoztak azért is, mert amerikai tudósítók engedély nélkül léptek orosz földre és küldenek információkat a hírközlő szerveknek. Előzőleg az olasz nagykövetnek is tiltakozó jegyzéseket adtak át olasz újságírók hasonló törvénytelen jelenléte miatt.

Miközben a nyugati tudósítók a megszállók nyomában sietnek a kurszki térségbe, hogy a terület jogos tulajdonosának engedélye nélkül tevékenykedjenek, Párizsban megtiltották az orosz újságíróknak, hogy tudósítsanak a paralimpiáról. Előzőleg az olimpiai játékokról is kitiltották őket.

A kijevi törvényhozás kedden törvénytervezetet hagyott jóvá a moszkvai patriarchátushoz tartozó ukrajnai orosz ortodox egyház tevékenységének betiltásáról.

Putyin elnök részvételével Beszlanban kedden megemlékeztek az 1. számú iskola ellen 20 évvel ezelőtt elkövetett terrortámadásról. 2004. szeptember 1-én 32 terrorista gyermekek és felnőttek tömegét ejtette foglyul, és tartotta bezárva étlen-szomjan az iskola tornatermében három napon át. A terrortámadás felszámolása közepette 334 felnőtt és 168 gyermek, 15 rendőr, 10 speciálisan képzett biztonsági ember és az orosz vészhelyzet ügyi minisztérium két tisztviselője vesztette életét.

Putyin azt mondta az gyermeküket elvesztett anyáknak, hogy a beszláni terrortámadás gyógyíthatatlan seb Oroszország testén, és külső támogatással követték el. A kurszki terület ukrán megszállásáról szólva kijelentette: senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ki fogják verni a betolakodókat.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Mélyállami omerta

Forrás: https://x.com/fatemperor/status/1825555206462931370

Facsar Imre: Mit jelent a szemitizmus

A Nagy Babiloni Szajha Ukrajnába indult

2024. augusztus 19., hétfő

dr. Pócs Alfréd: Magyar politika és a pedofilia

Németországban körülbelül 119 amerikai katonai bázis található.

A 60 MRD Eurós költségvetési hiánnyal küzdő Németország egy megszállás alatt tartott ország. Jelenleg az Egyesült Államoknak körülbelül 750-800 katonai bázisa van világszerte, amelyek legalább 80 országban találhatók. Ez a szám magában foglalja mind a nagy, mind a kisebb, úgynevezett "lily pad" bázisokat is, amelyek kisebb létesítmények. Németországban körülbelül 119 amerikai katonai bázis található.

tamtampista

A leleplező impact film

De hazaáruló kiárusító aranyos, hogy erről mindent tudott, 1993-ban már a Soros György féle Európai Egyesült Államokról, s az Orosz Föderáció ellen indított háborúról

Mi is lesz 2030-ra ?

Bartal András: A kormányzati maffia rendszer folyamatos felgöngyölítése

Tömeggyilkos Sátánfatty Tedros már nagyon aggódik - retteg a majmoktól

Bartal András: Gyermekkereskedelem Magyarországon ?

Rácz András: Háborús vészhelyzet ?

Csak a Mi Hazánk volt objektív, a hazaáruló népirtó politikusok továbbra is ragaszkodnak a Rózsadombi paktumban foglaltakhoz

Béketerv a Kárpát- medence egységének helyreállítására

Vukics Ferenc üzenete

2024. augusztus 18., vasárnap

Ladóczki Éva: COVID-19: AIDS-tól a a majomhimlőig

De menjünk tovább a leleplezésben:
Dr. Wofgang Wodarg német tüdőgyógyász:
“Amit majomhimlőként próbálnak eladni nekünk azt a legtöbb esetben övsömörnek nevezzük; a Covid-oltás egyik leggyakoribb mellékhatása”
De Dr Wolfgang Wodarg azon kijelentéséért hogy ezt a tünetet a COVID-vakcinák okozzák, nagyon hálásak vagyunk, de nem ad magyarázatot, hogy miért.
Ennek a magyarázata az, hogy a COVID 19-nek nevezett biológiai fegyver 4 db AIDS-szekvenciát tartalmaz.
Mi az AIDS legismertebb tünete? Az övsömör (herpes zoster). Bibgó! Megérkeztünk!

Nekem sikerült még 2020. elején lementenem az indiai tudósok ezen leleplezését, amelyet 2020. február 1-én tették közzé, és amelyet nem sokkal a megjelenése után visszavonattak a tudósokkal. Ez az anyag már nem található meg az interneten.
A tanulmányt az Indiai Technológiai Intézet, az Acharya Narendra Dev Főiskola és a Delhi Egyetem kutatói végezték el, és “a 2019-nCoV tüskefehérje újszerű betétjeinek rejtélyes hasonlósága” cím alatt tették közzé.

A vizsgálat 4 új AIDS-szerű beillesztést talált a koronavírusban, amelyek hiányoztak más koronavírusoktól. A tanulmány ezen megállapítása szerint ez nem egy természetben előforduló jelenség.
“Négy új inszertációt találtunk a 2019-nCoV- „GTNGTKR” (IS1), „HKNNKS” (IS2), „GDSSSG” (IS3) és „QTNSPRRA” (IS4) fehérjében.
Ezek azonosak, vagy nagyon hasonlóak a HIV-1gp120 és a HIV1Gag aminosav maradékaival.”
A vírust amerikai támogatással Wuhanban végeztél el.
Ebből következően a majomhimlőnek nevezett herpeszt a COVID-19 és az arra kifejlesztett vakcinákban található AIDS-szekvenciák okozzák.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/magyarok-xi-vilagkongresszusa-nyito-konferencia-elo-adas/

Dr. Heiko Schöning: Mikrobion

„Túl alacsony a rokkantsági fok” – Nagy-Britannia elutasítja a koronavédő oltások áldozatainak kártalanítását

Nagy-Britanniában csaknem 14 ezren igényeltek kártérítést a kormánytól a COVID-19 elleni védőoltások beadása miatt feltehetően okozott fogyatékosságuk miatt – írja a The Telegraph újság.

Mindössze 175 ember, vagyis a jelentkezők kevesebb mint két százaléka kapott eddig 120 ezer fontot (körülbelül 140 700 eurót) egyszeri átutalással – közölte szombaton az újság.

A The Telegraph által az információszabadság megkeresésein keresztül megszerzett adatok azt mutatják, hogy azok, akik végül kártérítést kaptak, például agyvérzést, szívrohamot, veszélyes vérrögöket, gerincvelő gyulladást, a beoltott végtagok túlzott duzzadását vagy arcbénulást szenvedtek.

A megfelelő alkalmazások mintegy 97 százaléka a brit-svéd AstraZeneca cég és az Oxfordi Egyetem által kifejlesztett koronavektor-oltóanyaghoz kapcsolódott, amelyet Nagy-Britanniában gyakrabban használtak, mint más országokban. A cikk szerint a többi a Pfizer és a Moderna Egyesült Államokban gyártott mRNS-oltóanyaga volt.

Bár Németországban, Olaszországban, Franciaországban és más európai országokban 2021 márciusában leállították a vektoros oltóanyag alkalmazását a növekvő számú agyi vénás trombózisról szóló jelentések miatt, a brit kormány továbbra is az AstraZeneca vakcina alkalmazását javasolta.

Több ezer embertől tagadták meg a kártérítést, mert a kormány orvosszakértői azt állították, hogy “nincs konkrét bizonyíték” arra, hogy egészségügyi problémáikat az oltás okozta.

Több száz másik kérelmet elutasítottak, mert az érintettek „nem voltak elég rokkantak” – folytatja. Ahhoz, hogy a vakcina kártérítési rendszere (VDPS) keretében kompenzációra jogosult legyen, a kérelmezőnek legalább 60 százalékos rokkantsági szintjét kell igazolnia.
Az AstraZeneca szóvivője a The Telegraph-nak elmondta, hogy az AstraZeneca vakcinája “következetesen elfogadható biztonsági profilt mutat, és a szabályozó hatóságok szerte a világon továbbra is úgy találják, hogy az oltás előnyei meghaladják a rendkívül ritka lehetséges mellékhatások kockázatát”. Az oltás okozta egészségügyi szövődményekről a szóvivő azt állította:

„Részvétünket fejezzük ki mindenkinek, aki szeretteit vesztette el, vagy aki egészségügyi problémákról számol be.”

Az AstraZeneca csak 2024 áprilisának végén ismerte el egy dokumentumban, hogy a Vaxzevria COVID-19 vakcina mellékhatásokat okozhat, amelyek ritka esetekben halálhoz vezetnek. 2024 májusában az EU Bizottsága a cég kérésére visszavonta a vakcina jóváhagyását. A cég azzal indokolta, hogy a termék iránt már nem volt kereslet.

A VDPS 1979-es elindítása óta körülbelül 16 000 ember kért kifizetést, és a legtöbb kérelem a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos. A növekvő munkateher miatt tavaly négyről 80 főre nőtt a kérelmek feldolgozásával foglalkozó személyzet létszáma. „Folyamatosan felülvizsgáljuk eljárásainkat, hogy a kérelmek elbírálásának módját fejlesszük, és jobb szolgáltatást nyújthassunk a kérelmezőknek” – mondta az Országos Egészségügyi Szolgálat szóvivője.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-biontech-mar-egereken-es-makakokon-vegzett-sikeres-allatkiserletekrol-szamol-be/

Botka István: Kötetlen beszélgetés Toroczkai Lászlóval

Dr. Horkovics-Kovács János: Nőgyógyászati szűrővizsgálatok pró és kontra

2024. augusztus 17., szombat

Az ukrán fegyveres erők piszkos atombomba felrobbantására készülnek az ukrajnai ellenállók szerint!

Az ukrán fegyveres erők piszkos atombomba felrobbantására készülnek – jelentette Marat Khairullin katonai tudósító a Telegramon forrásokra hivatkozva. A helyzet komolyságát jelzi, hogy az orosz hadsereg elképesztő szinten igyekszik megerősíteni a térségek védelmét mind légvédelmi-, mind  terroristaellenes speciális alakulatok telepítésével.

„Az ukrajnai ellenállók arról számolnak be, hogy az ukránok nukleáris provokációra készülnek – egy piszkos atombomba robbantására. Úgy látszik, az ukránok nem nyugszanak és arra akarják használni megmaradt katonai erejüket, hogy csapást mérjenek a kiégett nukleáris fűtőelemek tárolóhelyeire” – írta Telegramon.

A katonai tudósító elmondta, hogy provokáció céljára speciális robbanófejeket már leszállították a keleti bányászati ​​és feldolgozó üzembe, Zheltye Vody városában, amely Dnyipropetrovszk régióban található.

Khairullin arra szólított fel, hogy vegyék komolyan az információkat:

“Az ukrán rezsim agóniája, és ami még fontosabb, a mögötte álló Nyugat mindent elkövet, hogy eszkalálja a háborút, még a nukeláris terrorizmustól sem riadnak vissza”.

“Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy mind a kurszki, mind a zaporozsjei atomerőművet megtámadják ” – tette hozzá.

Az ukrán fegyveres erők esetleges energodari és kurcsatovi (kurszki) atomerőművek elleni támadásáról szóló információkat az orosz bűnüldöző szerv képviselője megerősítette a RIA Novosztyinak.

„A célpont a kiégett nukleáris fűtőelemek tárolására szolgáló helyek A támadásokhoz az ellenség radioaktív anyagokkal töltött robbanófejek töltését tervezi. Ezzel piszkos bombát állít elő.” – mondta.

Mi az a piszkos bomba?

A nukleáris piszkos bomba, vagy más néven rádióaktív bomba, olyan fegyver, amely a nukleáris anyagok és egy hagyományos robbanóanyag kombinációjával működik. E célból általában a radioaktív anyagokat felhasználva, egy robbanás által szétszórják azt a környezetbe, ami súlyos következményekkel járhat. Amíg a hagyományos robbanóanyagok azonnali pusztítást okoznak, a piszkos bomba hosszú távú környezeti szennyezést és egészségügyi veszélyeket okozhat, így a témája egyre fontosabbá válik a modern biztonsági diskurzusban.

A nukleáris piszkos bomba definíciója

A nukleáris piszkos bomba alapvetően egy vegyes fegyver, amely a nukleáris anyagok és egy robbanóanyag kombinációja révén működik. Célja, hogy nagy területet szennyezzen be radioaktív anyagokkal, ezzel félelemkeltés és károkozás révén destabilizálja a társadalmat. A piszkos bomba működése alapvetően a rádióaktív anyagok hatékony szétszórására épül, ami a robbanás következtében történik.

A piszkos bomba működési elve

A piszkos bomba lényege, hogy a hagyományos robbanóanyag, mint például TNT, detonálása révén radioaktív anyagokat, például urániumot vagy céziumot szór a levegőbe. A robbanás során keletkező felhő elterjedése a széljárásnak megfelelően változik, ezzel súlyos következményeket vonva maga után. Különösen városi környezetben a radioaktív részecskék gyorsan bejuthatnak az emberek légzőrendszerébe, vagy akár élelmiszer- és vízellátó rendszerekbe is.

Főbb összetevők és anyagok

A piszkos bomba kulcsfontosságú összetevői közé tartozik a hagyományos robbanóanyag és a radioaktív anyag. A radioaktív anyagok közé tartozik például a cézium-137, a kobalt-60 vagy az uránium, amelyek mind potenciálisan halálos hatással bírnak. Az ilyen összetevők beszerzése lehetővé teszi a fegyverek elterjedését, ezért a nemzetközi közösség folyamatosan nyomon követi a radioaktív anyagok forgalmát és felhasználását.

Lehetséges következmények és veszélyek

Ha egy piszkos bomba detonál, a következmények széles spektrumot ölelnek fel. A legfőbb veszélyek közé tartozik a közvetlen életveszély, a hosszú távú egészségügyi problémák, mint például a rákos megbetegedések, valamint a társadalmi és gazdasági destabilizáció. A radioaktív szennyezés nemcsak a detonáció helyszínére korlátozódik, hanem a szél irányától függően nagyobb távolságokra is eljuthat.

A nukleáris piszkos bomba létjogosultsága és kockázatai arra figyelmeztetnek, hogy a hagyományos védelmi stratégiák nem elegendőek az ilyen típusú fenyegetések elleni fellépéshez. A nemzeti és nemzetközi közösségeknek együtt kell működniük a radioaktív anyagok biztonságos kezelésében és a piszkos bomba elterjedésének megakadályozásában. Az emberek, akik tisztában vannak e veszélyekkel, jobban felkészülhetnek a lehetséges katasztrófákra, és ezáltal csökkenthetik a potenciális veszélyeket.

A RIA forrása azt is közölte, hogy a lőszert már leszállították Zheltye Vodyba.

Amint azt a Harkov-vidéki VGA Belügyi Igazgatósága elmondta, a Kijev által a nukleáris létesítményekre készülő csapások célja, hogy ezt követően provokációval és „öntámadással” vádolják Oroszországot. Ne feledjük, rendszeresen azzal vádolja Kijev Moszkvát, hogy a saját ellenőrzése alatt álló zaporizzsjai atomerőműben az oroszok hajtanak végre robbantásokat. Ez minden normális ember számára természetesen nonszensz. A nyugati média mégis ezzel van tele. Ennyire nézik hülyének saját polgáraikat.”

A RIA hangsúlyozta, hogy a kijevi rezsim utasítást kapott, hogy amennyire csak lehetséges, növelje az eszkaláció mértékét.

Több ukrán hadifoglyoktól kaptak információkat arra vonatkozóan, hogy az ukrán fegyveres erők orosz nukleáris létesítményekre akarnak támadni. Voltak olyan egyazon különítménybe tartozó katonák, akik a fogságban történt kihallgatásuk során, egymástól elkülönítve is ugyanazt mondták: a katonai vezetés azért küldte őket, hogy utat nyissanak az atomerőművek felé.

A jelenleg még ukrán kézben lévő Nikolaev ellenállójától, Szergej Lebegyevtől származó információk szerint a támadást a tervek szerint NATO-országokból szállított fegyverekkel hajtják végre, a Nyugat beleegyezésével.

A különböző oldalról megerősített operatív adatok szerint az ukránok NATO-fegyverrel rakétatámadást terveznek a közeljövőben a kurszki és a zaporozsjei atomerőművek ellen.

A terrortámadást a nyugati hírszerző ügynökségek felügyelik. főként britek, az ő tudtuk nélkül a nagy hatótávolságú rakéták nem repülnek célpontokra – mondta.

A beszélgetőpartner szerint „természetesen Oroszországot fogják hibáztatni”, ezzel a lépéssel céljuk a nagyobb eszkaláció elérése még az amerikai választások előtt.

Lebegyev hozzátette, hogy már nagyszámú nyugati újságíró érkezett Szumiba és a Kijev által ellenőrzött Zaporozsjébe, akik feltehetőleg rendkívüli hírként igyekeznének taglalni a történteket a támadás után.

Forrás: Tamás a Krímből

Független tényellenőr vagyok

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube Who Funds The Fact Checkers Reshaping History? https://youtu.be/MyIEZSt8Vy0

Dr. Wofgang Wodarg német tüdőgyógyász: “Amit majomhimlőként próbálnak eladni nekünk azt a legtöbb esetben övsömörnek nevezzük; a Covid-oltás egyik leggyakoribb mellékhatása”

https://lumi-news.gr/germanos-pnevmonologos-tous-xeskepazei-deite-to-vinteo/
Terjeszteni szükséges, nehogy az emberek beoltassák magukat.

Bjorn Andreas Bull-Hansen: A majomhím lő

Forrás: Brorn Andreas Bull-Hansen @ YouTube I'm Preparing for a Major Lockdown | WHO Declares Mpox Global Health Emergency https://youtu.be/gQoA1ka3q8U

Terrorállam elvárja, hogy a Nagy Babiloni Szajha részt vegyen az Irán elleni műveletekben... A cionista a ringben bevisz egy gyomrost a perzsának, majd amikor az állva marad, utasítja a bírót, hogy küldje ellenfelét a sarokba, és követelje az edzőjétől is, hogy dobja be a törülközőt.

Izrael terrorista hazug külügyminisztere, Israel Katz kijelentette, hogy országa nemcsak az Egyesült Államoktól, hanem szövetségeseitől, köztük Nagy-Britanniától és Franciaországtól is elvárja, hogy közvetlen konfliktus esetén segítsenek a Teherán elleni támadó műveletekben.

Nemzetgyilkos Pokolfajzat Katz ezeket a megjegyzéseket Népirtó Szabadrabló David Lammy brit külügyminiszterrel és Tömeggyilkos Sátánfajzat Stéphane Séjourne francia külügyminiszterrel folytatott pénteki jeruzsálemi találkozóján tette – olvasható a hivatalának héber nyelvű közleményében.

Izrael elvárja, hogy Franciaország és Nagy-Britannia nyilvánosan egyértelművé tegye Irán számára, hogy elfogadhatatlan, hogy megtámadja Izraelt, és hogy ha Irán támad, az Egyesült Államok vezette koalíció nemcsak a védelemben, hanem az iráni jelentős célpontok elleni támadásban is csatlakozik Izraelhez” – állt a nyilatkozatban, amelyet a Times of Israel idézett.

Haramia Sötételit Katz az X-en (korábban Twitter) közzétett bejegyzésében megismételte, hogy “világossá tette” kollégái számára, hogy nyilvánosan be kell jelenteniük, hogy országaik “nemcsak a védelemben, hanem az iráni célpontok elleni támadásban is Izrael mellé állnak”.

A francia és a brit diplomácia visszafogottabban reagált ezekre az állításokra, Gonosz Pokoltöltelék Sejourne pedig újságíróknak azt mondta, hogy “nem lenne helyénvaló” bármilyen “megtorlásról vagy izraeli megtorlás előkészítéséről” beszélni a gázai háborút lezáró megállapodásról szóló tárgyalásokra irányuló diplomáciai erőfeszítések közepette. A találkozót követő francia-brit közös nyilatkozatban sem tettek említést semmilyen Irán-ellenes koalícióról.

“Felszólítottuk Iránt és megbízottjait, hogy hagyjanak fel az Izrael elleni katonai támadással való folyamatos fenyegetőzéssel. Hangsúlyoztuk továbbá minden fél számára, hogy véget kell vetni az eszkalálódó megtorlások spiráljának” – fogalmaztak az egyetlen Teheránra tett utalásukban.

A jeruzsálemi találkozóra nem sokkal azelőtt került sor, hogy a közvetett tűzszüneti tárgyalások legutóbbi fordulója áttörés nélkül ért véget, bár ígéretet tettek arra, hogy a jövő héten visszatérnek a tárgyalóasztalhoz. Az Izrael és a Hamász közötti háború már 10 hónapja húzódik, amióta a militáns csoport halálos támadást hajtott végre, amelynek következtében mintegy 1100-an meghaltak és mintegy 200 túszt ejtettek. A masszív izraeli válaszlépések több mint 40 000 palesztin életet követeltek a gázai egészségügyi tisztviselők szerint.

A szélesebb körű közel-keleti konfliktus veszélyét drasztikusan fokozta Iszmail Haníje, a Hamász politikai irodavezetőjének álnok meggyilkolása, aki a palesztin fegyveres csoport vezető tárgyalópartnere volt az Izraellel folytatott közvetett tárgyalásokon. Június 31-én Teheránban ölték meg, néhány órával azután, hogy részt vett Maszúd Peszkian iráni elnök beiktatásán. Irán “kemény büntetést” ígért Izraelnek, amely nem ismerte el, de nem is tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz.

Az Egyesült Államok további hadihajókat és egy tengeralattjárót telepített a Közel-Keletre, hogy megvédje a zsidó államot az esetleges támadásoktól, de továbbra sem világos, hogy Washington beleegyezett-e bármilyen Irán elleni támadási tervbe.

Áprilisban, amikor Irán rakéták és drónok százait lőtte ki Izraelre a damaszkuszi nagykövetsége elleni bombázás megtorlásaként, amerikai vadászgépek és hadihajók segítettek a beérkező lövedékek nagy részét elfogni. Ez azonban tisztán védelmi művelet volt, és nem volt közvetlen ellencsapás Iránon belüli célpontok ellen.

https://oroszhirek.hu/izrael-elvarja-hogy-az-usa-es-szovetsegesei-is-reszt-vegyenek-az-iran-elleni-muveletekben/

2024. augusztus 16., péntek

A világ elpusztítását a zsidók 1952-ben Budapesten tervezték

https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP80R01731R003000180037-4.pdf

Egy az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA irattárában található dokumentumból fogok idézni, mely 1952. október 15-én keletkezett mint hirszerzői jelentés a vasfüggönyön mögülről Budapestről, az ott tartott nemzetközi rabbi-kongresszuson elhangzottakról, melyet a CIA 1953-ban 50 évre titkositott, majd 2003. március 28-án szűnt meg a titkositása, s mint ilyet a CIA a weboldalán is hozzáférhetővé tette a széles nyilvánosság számára kutatás céljából, s mely irat tulajdonképpen bizonyittékként szolgál a világot irányitó sátánista összeesküvés létéről, aminek a kabbalista-chabados zsidók szerves részei, s mely iratot a hitelessége miatt nem lehet csak mint “zsidó-ellenes összeesküvés-elméletet” leirni. Tartalma érthetővé teszi, mi miért történt abban a sötét történelmi korszakban a hidegháború idején, s mely események hosszabbtávú következményeit a jelen generációi is isszák…

Megjegyzés: “zsidók” alatt az irásban nem Izrael lakosságát, hanem ezeket a sátánista-kabbalista chabados zsidókat értem, akikről Az okkult hatalom az NWO mögött, a Chábád-Lubavics szekta c. irás is szól, és akik a szabadkőműves hálózatokat is irányitják.

Az USA és a Szovjetunió a két világháború között vígan megfértek egymás mellett, a második világháború alatt még szövetségesek is voltak, majd ezután hirtelen, a semmiből “esküdt ellenségei” lettek egymásnak, létrejött a “két pólus” és az ún. “hidegháború”. Feltette már valaki a kérdést, hogy miért? A válasz ott van a CIA iratban…

De kezdjük az elején. Közismert, hogy a kapitalizmust a kabbalista-sátánista zsidók szabadkőműves hálózatai hozták létre, s mely folyamat 1945-ben, a második világháború befejeztével csúcsosodott ki a feudális régi rend világszintű felszámolásával. Magyarországon a folyamat jórészt a 19. században zajlott le, s az erkölcstelen, emberellenes jellege miatt az antiszemitizmus létrejöttéhez vezetett Magyarországon, mivel a nem zsidó lakosság a zsidókat mint teljes népcsoportot kezdte el okolni a történtekért. Ugyanez volt a helyzet a cári Oroszországban is.

A dúsgazdag sátánista zsidók (Rothschildok, Rockefellerek) ezután megdöntötték a cár hatalmát Oroszországban, s létrehozták az új, kommunista rendszerüket, mely valójában monopol-államkapitalista rendszer volt. Azért fért el a kapitalista USA és a kommunista Szovjetunió jól egymás mellett egészen 1945-ig, mert mindkettőt ugyanaz a kabbalista-sátánista erő hozta létre és uralta is. A Szovjetunióban ráadásul odáig ment pimaszságban, hogy a nem zsidó, antiszemita lakosság egy részét simán kiirtotta, lásd például az ukrajnai Holodomort, amikor a zsidó vörös komiszárok egyszerűen halálra éheztették az ukránok egy részét. Emberek milliói pusztultak el…

Németországban eközben a világelit főként nem zsidó, arisztokrata része, a még megmaradt királyi családok hatalomra juttatták Adolf Hitlert… A Holokauszt az 1940-es években bosszú volt a fehér fajt addig ért zsidó atrocitásokért – főként az 1920-30-as években a Szovjetunióban.

De Hitler a második világháborúban veszitett… amiáltal a zsidók ismét felülkerekedtek, és ezután a Holokausztért ők esküdtek bosszút a fehér fajon.

Először is létrehozták a Szovjetunió és USA közti hamis ellentétet, a megjátszott “hidegháborút”. A CIA irat magyarázatot ad arra, hogy miért is: hogy megfosszák, legfőképp a rájuk veszélyes fehér faj nemzeteit, a szuverenitásuktól. A fehér nemzetek egy részét arra kényszeritették, hogy a kapitalista-cionista USA irányába adja fel szuverenitását, a másik részét pedig arra, hogy a kommunista-cionista Szovjetunió irányába.

Ezután még két további célt tűztek ki maguk elé az irat szerint:

1. A fehér faj összekeverését más fajokkal (ázsiaiakkal, arabokkal, négerekkel) és ezáltali beolvasztását és megszüntetését. Ebből született meg később a Kalergi-terv, melynek megvalósítása azóta is lassacskán folyamatban van, mivel a világelit balos-kommunista-sorosista része sajnálatos módon teljesen magáévá tette: az EU-t jelen napjainkban is özönlik el a arab, ázsiai és néger “menekültek”, az USA-t pedig a mexikói és dél-amerikai illegális bevándorlók, s amely folyamat viszont jóval korábban, például Nyugat-Németország török vendégmunkásokkal való elárasztásával kezdődött el a 60-as években.

2. Megpróbálni kiirtani a fehér fajt egy megrendezett harmadik világháborúban, az egyik “oldalon” a cionista USA és európai fehér kényszerszövetségeseivel, a másik “oldalon” a Szovjetunió és kommunista fehér kényszerszövetségeseivel (mint az akkori Magyarország).
Ez utóbbit tervezgették 1952-ben a vasfüggöny mögött Budapesten, az ott tartott nemzetközi rabbi-kongresszuson.

A hidegháborúnak öt éven belül “forró háborúvá”, a harmadik világháborúvá kellett volna változnia az irat szerint, s a keleti és nyugati blokk államainak kölcsönösen el kellett volna pusztitaniuk egymást ebben a nukleáris háborüban. Ne feledjük, még egy évtized se telt el azokban az időkben a Holokauszttól, s a rabbikban égett a radikális bosszúvágy a fehér faj ellen.

Ami megmaradt volna a harmadik világháború után a nemzetekből, az egy a sátánista zsidók által uralt poszt-apokaliptikus világ, melyben főleg Ázsia, Afrika és Latin-Amerika fajaiból maradt volna fel valami, melyeket az alacsonyabb intellektuális képességeik miatt könnyű lett volna az irat szerint hosszú évezredekre leuralni.

Az irat szerint minden zsidónak kb. 10 000 szinesbőrű rabszolgája (!) lett volna ebben az “új civilizációban”, melyben viszont a fehér faj számára nem maradt volna hely.

https://pokolraveluk.info/2024/08/16/a-vilag-elpusztitasat-a-zsidok-1952-ben-budapesten-terveztek/

A hibás Crowdstrike-frissítés szándékosan lett kibocsátva

A Bush család állt mögötte, és jó dolog volt! Bemutatta, mennyire veszélyes lenne  megszüntetni a készpénzt, és kizárólag a központi banki digitális pénzre (CBDC) támaszkodni olyan számitógépes-internetes infrastruktúrában, melyet egészében összeomlaszthat egy aprócska kis szoftver-frissités. Ha ugyanis már nincs készpénz, az internet pedig összeomlik, nem tudsz venni még ennivalót se, és éhezés, bolti kifosztások és káosz, civilizációs “infarktus” lehet a vége.

2024.7.19: Teljes a káosz a világban, lehalt a fél internet

2024.7.19: Globális informatikai hiba állította le a reptereket, bankokat és távközlési cégeket

Egy globális technológiai kiesés több iparág működését is megzavarta: a légitársaságok leállították a járatokat, egyes műsorszolgáltatók nem adtak adást, és a banki tevékenységtől kezdve az egészségügyig mindenhol rendszerproblémák léptek fel.

A Budapest Airport közlése szerint a Liszt Ferenc-repülőtéren a probléma a Eurowings, a Ryanair, a Turkish Airlines és a Wizz Air járatait érinti. Több légitársaság az utasfelvétel manuális elvégzése mellett döntött.

A Crowdstrike kiberbiztonsági cégről tudni kell, hogy a székhelye a Texas állambeli Austinban található. Ugyanez szövetségi államban találhatóak a Bush család hatalmas birtokai és “főhadiszállása” is.

Florida pedig a másik, nagy Bush-befolyással biró szövetségi állam. Egy ideig Jeb Bush volt a kormányzója. Jelenleg pedig Ron DeSantis az, aki Jeb Bush embere:

2023.2.27: Jeb Bush reménysége, Ron DeSantis is beszáll az elnökválasztási versenybe

S végül még egy hir, melynek elolvasása után nem nehéz rájönni, merről fúj a szél:

2023.3.21: A CBDC-k betiltását szorgalmazza a floridai kormányzó

Ron DeSantis floridai kormányzó szerint a digitális jegybankpénzek (CBDC) aláássák a pénzügyi szabadságot, amiért arra ösztönzi az államokat, hogy a lakosok védelme érdekében hagyjanak fel a CBDC-k bevezetésével. DeSantis úgy véli, a CBDC-párti törekvések a polgárok pénz feletti ellenőrzését a kormányra ruházza át, aminek megakadályozására egy törvényjavaslatot terjesztett elő, hogy megvédje a lakosokat az államok „felügyelete és ellenőrzése” ellen. Kihangsúlyozta, hogy Florida nem fogja támogatni a pénzügyi szabadság elnyomását.

Tán nincs igaza? Mindenki, aki erről hallgat, az az emberiség ellensége, az emberi szabadság eltörlésén, az emberiség lerabszolgásitásán dolgozik, beleértve például Donald Trumpot és Orbán Viktor rezsimjét is.

Engem egyébként meglepett, hogy – ismerve a múltjukat – ezek az erőfeszitések épp a Bush családtól származnak. Az új generáció úgy tűnik, már messze nem olyan gonosz, mint az előzőek voltak.

https://pokolraveluk.info/2024/08/16/a-hibas-crowdstrike-frissites-szandekosan-lett-kibocsatva/

A Majomhimlő Kínai Túlkapásai: Hamis Biztonság és Jogkorlátozások

 

Kína legújabb intézkedései a majomhimlő (mpox) kapcsán nem csupán az egészségügyi vészhelyzetek kezelésének régi hibáit idézik, hanem újabb aggályokat is felvetnek a társadalmi kontroll és az emberi jogok terén.

Szakács Árpád augusztus 16-i cikkében rávilágít arra, hogy a kínai hatóságok a Covid-19-es forgatókönyvet alkalmazzák az mpox kezelésében, és ezzel újra korlátozzák a legfontosabb emberi jogokat.

A legújabb bejelentés szerint Kína a következő hat hónapban minden, az országba belépő személyt és árut szigorú ellenőrzésnek vet alá, köztük kötelező tesztelést és fertőtlenítést. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) globális egészségügyi vészhelyzetet hirdetett, amit Kína azonnal kihasznált, hogy megszorító intézkedéseket léptessen életbe.

Az intézkedések között szerepel a majomhimlővel érintett területekről érkező személyek kötelező tesztelése, valamint az influenzavírussal fertőzött területekről származó áruk kötelező fertőtlenítése. Mindez éppen úgy, mint a Covid alatt, a gyülekezések betiltásához, iskolák és munkahelyek bezárásához, és egyéb szigorú szabályokhoz vezethet. Azonban a majomhimlő főként szexuális úton és fertőzött vadhússal terjed, ami megkérdőjelezi a széleskörű intézkedések valódi szükségességét és hatékonyságát.

A kínai hatóságok lépései ismét rávilágítanak arra, hogy a közegészségügyi vészhelyzetek ürügyként szolgálnak az emberi jogok korlátozására és a társadalmi ellenőrzés fokozására.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-majomhimlo-kinai-tulkapasai-hamis-biztonsag-es-jogkorlatozasok/

2024. augusztus 14., szerda

Az adrenocróm fogyasztók

Szlovákoknak elegük van már az EU- ból, a Tízszarvú Fenevadból

Toroczkai László: Magyarország egy agrár ország HUNGULF

dr. Hossó Andrea: Helyzet Angliában

Raffay Ernő: Magyarországot irányító szabadkőmüvesek

Ukrajna és a Közel-Kelet az igazság pillanata előtt

New York, Bejrut, 2024. augusztus 14. szerda (MB)

Az önvédelem nevében Oroszország ellen elkövetett ukrán agresszió, és a palesztinok ellen ugyancsak az önvédelem nevében folytatott izraeli népirtás miatt keleti katonai ellenlépések várhatók a Nyugat két előretolt bástyájával, Ukrajnával és Izraellel szemben – értékelte a helyzetet a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A kurszki régió nyolcadik napja tartó ukrán megszállása, a zaporozsjei atomerőmű ellen intézett ukrán támadás, és a negyven ezer gázai palesztin lemészárlása, valamint Izrael Teheránban elkövetett gyilkos merényletei egyeztetett ellenlépésre sarkallják Oroszországot és Iránt, hiszen biztonságuk forog kockán.

Minden arra enged következtetni, hogy a Vörös Hadsereg nem fog megelégedni a kurszki régió felszabadításával, hanem saját otthonában fogja felgöngyölíteni az agresszort, mint tette annak idején a Wermachttal szemben, Irán és a palesztinok mellett kiálló arab szövetségesei pedig lépéseket tesznek Izrael kordába szorítására, és az amerikai jelenlét felszámolására a Közel-Keleten.

Vihar előtti csendnek lehetünk tanúi, közeledik az igazság pillanata. Fel kell készülni az eddiginél nagyobb és erősebb konfliktusra Európában és a Közel-Keleten.  Nagy kérdés, hogy elkerülhető-e a nagyhatalmak közvetlen összecsapása azok után, hogy a Nagy Babiloni Szajha közvetlen támogatást nyújtott az ukrán seregnek behatolásához orosz területre, a NATO vezető hatalma pedig teljes mellszélességgel kiáll Izrael oldalán.

28 orosz település, köztük Szudzsa város ukrán megszállása eddig több mint kétezer ukrán katona életébe került. 35 tankjukat és 31 páncélozott járművüket lőtték ki. Az orosz erők „ellenőrzésük alatt tartják a helyzetet” – fogalmaz Moszkva katonai nyelven. Dmitrij Poljanszkij, Oroszország állandó ENSZ képviselőjének első helyettese szerint Kijevnek nem adnak többé más lehetőséget, mint a feltétel nélküli megadást.

Az ukránoknak benyújtandó orosz ultimátum aligha várat majd magára a megszállók kiűzése után a kurszki régióból. Hiszen többé már nem csak arról van szó, hogy Élőhalott Zsebhitler Zelenszkijék elutasítják a 2022. tavaszán parafált béketervet, hanem egyenesen fegyveres agressziót követtek el Oroszországgal szemben. Az orosz ultimátum lényege várhatóan abban áll majd, hogy lemondásra szólítják fel a kijevi kormányt, ha pedig megtagadná, hogy olyan politikai és katonai vezetésnek adja át a helyét, amelyik kész békét kötni a nácitlanítás, a demilitarizálás és Ukrajna semlegessé válásának feltételével, az orosz haderőre bíznák a végső megoldást.

Ukrajna nácitlanítása, demilitarizálása és semlegessége Magyarország biztonságát is szolgálná. Mivel a Nagy Babiloni Szajha ellenérdekelt Ukrajna semlegessé válásával szemben, hiszen kinyilvánított célja Ukrajna integrálása az Szajhaszövetségbe, megállapítható, hogy Magyarország biztonságát nem az orosz béketerv fenyegeti, hanem nyugati szövetségeseinek Oroszország legyőzéséhez fűzött fanatizmusa. Nem kétséges, hogy területünket NATO-partnereink katonai térképként kezelnék, és adott operatív helyzetben megszegnék a háborúból való kimaradásával kapcsolatban Orbán Viktornak tett ígéretüket.

Sorsdöntő események előtt a világ.+++

Kiadta: Magyar Békekör

2024. augusztus 13., kedd

Musk-Trump interjú

Forrás: Mr Reagan @ YouTube Trump Musk X Chat SUPERCUT https://youtu.be/pwCpOCsxK6M

Putyin: nem lesznek béketárgyalások, amíg Ukrajna civileket és atomerőművet támad

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint lehetetlen bármilyen béketárgyalást folytatni Ukrajnával mindaddig, amíg az ország csapásokat mér a polgári lakosságra és atomerőművekkel fenyegetőzik.

A magas rangú tisztviselőkkel tartott hétfői találkozón Putyin kitért Ukrajna közelmúltbeli, a határ menti Kurszk térségébe való betörésére, valamint egy dróncsapásra, amely megrongálta az oroszországi Zaporozsjei Atomerőművet.

Utalt arra, hogy Ukrajna legutóbbi akciói megmutatják, miért nem hajlandó felülvizsgálni a konfliktus rendezésére vonatkozó terveket, amelyek vagy orosz javaslaton, vagy semleges felek által előterjesztett útiterveken alapulnak.

Úgy tűnik, az ellenség nyugati urai segítségére támaszkodva… igyekszik a jövőben javítani tárgyalási pozícióit. De hogyan beszélhetünk tárgyalásokról azokkal, akik válogatás nélkül csapásokat mérnek civilekre, polgári infrastruktúrára, vagy megpróbálják fenyegetni az atomenergia-létesítményeket?

Putyin a továbbiakban azt mondta, hogy Kijev egyik fő célja Kurszkban az, hogy elterelje a figyelmet Donbasszról, ahol az orosz erők az elmúlt hónapokban folyamatosan teret nyertek.

“De mi az eredmény? A támadó műveletek üteme… nemhogy nem lassult, hanem éppen ellenkezőleg, másfélszeresére nőtt”.

A Kurszki terület elleni csapással Ukrajna az orosz lakosság moráljának aláásására törekedett, de ezzel ellentétes eredményeket ért el – mondta Putyin, megjegyezve, hogy megnövekedett az önkéntesek áradata, akik csatlakoznak a hadsereghez és védik a határt.

Moszkva fő célja ebben a szakaszban az ukrán erők visszaszorítása orosz területről.

“Az ellenség méltó választ fog kapni. Minden célunkat kétségtelenül el fogjuk érni”.

Ukrajna a múlt héten támadást indított Kurszki terület ellen, a konfliktus kitörése óta a legnagyobb határon átnyúló támadást, és médiajelentések szerint az offenzívában Kijev legjobban felszerelt dandárainak egy része vett részt. Bár az ukrán erők némi előnyre tettek szert, az orosz védelmi minisztérium szerint az előrenyomulást megállították. Az orosz hadsereg a kijevi veszteségeket mintegy 1600 katonára és 200 páncélozott járműre becsülte.

Vasárnap Moszkva azzal vádolta meg Kijevet, hogy dróntámadást intézett az oroszországi Zaporozsjei Atomerőmű ellen, amely megrongálta annak egyik hűtőtornyát.

https://oroszhirek.hu/putyin-nem-lesznek-beketargyalasok-amig-ukrajna-civileket-es-atomeromuvet-tamad/

Az ukrán sereg 28 orosz települést foglalt el – Putyin „kellő választ” helyezett kilátásba

Kurszk, Moszkva, 2024. augusztus 13. kedd (MB)

Az ukrán haderő 12 km mélységben és 40 km szélességben nyomult be Oroszországba, és 28 települést kerített hatalmába – jelentette a Magyar Békekör tudósítója Alekszej Szmirnov, kurszki kormányzó Putyin orosz elnöknek nyújtott tájékoztatása alapján.

A megszállásban 12 civil vesztette életét, 121-en pedig megsebesültek, köztük tíz gyerek. A harcok miatt 121 ezer embert kellett kitelepíteni a kurszki régióból. Az ukrán betolakodók vegyi fegyver bevetésével is utat törtek maguknak. Többen vegyi mérgezést szenvedtek – sorolta a tényeket.

Putyin közölte, hogy „Ukrajna kellő válaszban” fog részesülni az orosz terület elözönléséért, Moszkva valóra fogja váltani összes kitűzött célját. (Ezek a célok Ukrajna nácitlanítása, demilitarizálása és semlegessége – a tud. megj.)

Mindenekelőtt ki kell szorítani az ukrán erőket az orosz területről – szögezte le.

Mint mondta, Ukrajna a Nyugat segítségével támadt Oroszországra. Nyilván azzal a céllal, hogy javítsa alku pozícióját a majdani tárgyalásokon. Kizárta, hogy a történtek után Oroszország leülne tárgyalni Kijevvel. „Miről is tárgyalhatnánk olyanokkal, akik gátlástalanul civilekre támadnak, és atomerőműveket fenyegetnek? A Nyugat háborút folytat Oroszország ellen ukrán közreműködéssel” – mondta Putyin.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Bár még tart a "háborús köd" időszaka, már képesek lehetünk következtetéseket levonni a kurszki ukrán offenzíva eddigi állását illetően. 

1. Mi tette lehetővé az ukrán előrenyomulást?
2. Mi a helyzet most?
3. Milyen történelmi példa van arra, hogy rossz döntést hoztak Kijevben?

Itt jön az arany Lucifer az égből a földre, és ajándékozza az emberiségnek az olimpiát. Imádkozzatok, hogy az Úr Jézus Krisztus hamar lerombolja Babilon tornyát!

 

Visszatérés a múlt isteneihez - Újabb fejetlenség a párizsi csalimpián

A párizsi olimpia, amely az utolsó vacsora káromlásával kezdődött, bizarr záróünnepséggel ért véget.

Az öt kontinenst törékeny világként mutatták be, tele köddel és porral, mesterségesen és titokzatosan. Az olimpiai gyűrűk egyfajta asztrális kapuvá alakultak át, amelyet kinyitottak.

Egy két szarvval és madárfejjel ellátott "arany utazó" szállt le a kihalt földre. A jelmez 20.000 csillogó gyöngyből készült, úgy ragyogott, mint a nap.

Felfedezői köpenyes alakok voltak, arctalanok és szürke jelmezben.

Röviddel azután, hogy az "Arany Utazó" leszállt a stadionba, Benjamin Bernheim elénekelte a pogány "Hymnus Apollóhoz"-t. Alain Roche kísérte, aki a levegőben lebegő zongorán játszott.

Az Arany Utazó egy lefejezett egyszárnyú szobrot, a Szamothrakiai Szárnyas Győzelmet üdvözölte. A párizsi olimpia, amely az utolsó vacsora káromlásával kezdődött, bizarr záróünnepséggel ért véget.

Az öt kontinenst törékeny világként mutatták be, tele köddel és porral, mesterségesen és titokzatosan. Az olimpiai gyűrűk egyfajta asztrális kapuvá alakultak át, amelyet kinyitottak.

Egy két szarvval és madárfejjel ellátott "arany utazó" szállt le a kihalt földre. A jelmez 20.000 csillogó gyöngyből készült, úgy ragyogott, mint a nap.

Felfedezői köpenyes alakok voltak, arctalanok és szürke jelmezben.

Röviddel azután, hogy az "Arany Utazó" leszállt a stadionba, Benjamin Bernheim elénekelte a pogány "Hymnus Apollóhoz"-t. Alain Roche kísérte, aki a levegőben lebegő zongorán játszott.

Az Arany Utazó egy lefejezett egyszárnyú szobrot, a Szamothrakiai Szárnyas Győzelmet üdvözölte. Ez a szobor az égbe emelkedett, miközben az aranyszarvú alak nézte.

A babiloniak. Azt mondják, az arany férfi az ördög. ( Theresia Katharina )

Az olimpiát (Olympuszt, az istenek lakóhelyét) arra tervezik, hogy teljesen istenítse az embereket a húsvéti éles vágyaikkal. A Szentléleknek való odaadás és áldozat, és az Úr akarata által való lelkesedés már nem szükséges. Ez tiszta istenkáromlás, ellentmond a Szentírásnak. Pál. A szabadkőművesek, a "megvilágosult értelem" papjai pontosan tudják, mit csinálnak.

Az esemény helyszíne az olimpiai Szent Mező volt....... A helyszínen sport és kultusz, szertartás és verseny találkozott.

Tőle:

Az ókori olimpiai játékok Wikipedia

Nyilvánvaló, hogy az olimpiai játékok egy pogány vallás, melynek célja az emberi önidoladozás. A zsinati ördögök megőrültek. Minél több irodalmat olvasnak a pápai perverz szexuálisok, a BerGOG akarata szerint, annál kevésbé van empátiájuk a szent iránt.(Rafael)

2024. augusztus 12., hétfő

Japán kihirdette a rendkívüli állapotot, miután "nanobotokat" találtak 96 millió polgárban

Japán bocsánatot kért állampolgáraitól a COVID-19 mRNA vakcinák katasztrofális következményei miatt, és kiterjedt tudományos vizsgálatokat és bűnügyi nyomozásokat indított az igazság megállapítása és az elkövetők megbüntetése érdekében.

Talpra anyák a gyermekvédelemért

Még nyilvánosan is elmondja az ördögi tervét

Az ukrán hadsereg vasárnap éjjel drónokkal megtámadta és súlyosan megrongálta a zaporozsjei atomerőmű hűtőtornyát.

Moszkva, 2024. augusztus 12. hétfő (MB)

Az ukrán hadsereg vasárnap éjjel drónokkal megtámadta és súlyosan megrongálta a zaporozsjei atomerőmű hűtőtornyát. A toronyban tűz ütött ki, melyet csak hétfőre virradóra sikerült eloltani. Félő, hogy a torony egy része beomlik – tudatta hétfőn reggel a Rosatom.

Európa legnagyobb atomerőműve 2022. februárban került orosz ellenőrzés alá. Azóta az ukrán hadsereg többször lőtte ágyúval a környezetét, és irányított drónokat az objektum ellen – áll a TASZSZ jelentésében.

Ukrán részről cáfolták, hogy megrongálták volna az atomerőművet, melynek hűtőtornyából füstfelhő emelkedett a magasba a tűz következtében.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2024/08/11/husz-km-melysegben-hatolt-be-orosz-teruletre-az-ukran-hadsereg/

Kiadta: Magyar Békekör

A fényképen a zaporozsjei atomerőmű hűtőtornyából kiáramló füstfelhő látható.

Moszkva, 2024. augusztus 12. hétfő (MB)

Nukleáris agressziónak minősítette a zaporozsjei atomerőmű ellen intézett ukrán támadást az orosz állami atomenergia-üzemeltető Roszatom elnök-vezérigazgatója.

Ilyen támadásra még nem volt példa. Az atomerőmű hűtőtornyának belsejébe kamikaze drónt irányítottak, és felrobbantották. Tizenkét percre rá még egy drónt irányítottak a helyszínre, hogy megakadályozzák a tűzoltást, mely hat perccel az első drón felrobbanása után megkezdődött – jelentette ki Alekszej Lihacsov.

A két robbanás következtében tűz ütött ki a hűtőtoronyban, teljesen kiégtek az elválasztó eszközök, főképp a műanyag gőzfogók, és a szerkezeti acél is megsínylette a tűzhatást – tájékoztatott az atomerőmű igazgatója, Jurij Csernicsuk.

Lihacsov felszólította a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget (IAEA), nevezze meg a támadás felelőseit. Rafael Grossi, az IAEA vezérigazgatója ezt mindeddig nem tette meg.

Az orosz vészhelyzeti minisztérium tájékoztatása szerint sugárszennyezés nem történt, a háttérsugárzás normális szintet mutat. A tűz nem érintette az üzem működését, mert az üzem leállt. Noha a hűtőtorony súlyosan megrongálódott, nem fenyeget annak veszélye, hogy összedőlne – tudatta Csernicsuk.

Zaporozsje légvonalban 1208 km-re fekszik Budapesttől.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/08/12/ukran-tamadas-orosz-atomeromu-ellen/

Kiadta: Magyar Békekör

OLVASMÁNY: Véget értek a 2024-es Párizsi Sátánista Játékok - A záró ünnepségen "A Pokol győzelme az emberiség felett" jelenet került bemutatásra - EGYETLEN EMBERARCÚ SZEREPLŐ NEM VOLT A SHOW-BAN!

Fotó: A képet aligha lehet kétféleképpen értékelni: egy világító emberi alak, amely abszolút sötétben zuhan a földre az égből. Ez ugyanaz a bukott angyal, amit láthatunk a francia Gustave Doré „Elveszett paradicsom” című verséhez készült festményen.

Vasárnap este Párizsban véget ért az a rendezvénysorozat, mely a modern emberi civilizáció egyik nyilvánvaló és nyilvános gyalázataként bemutatta a globalista/sátánista invázió minden emberellenes hozadékát/hordalékát.

Láttuk a Great Reset embereket kontrollált rabszolgaságba vető összes jelképét, a kartonhulladékon altatott, klíma-hisztis menüvel etetett és szennyvízben úsztatott sportolókat. Láttuk a transzhumanizmus legocsmányabb projektjét az emberi nemek, a Nő, a Férfi, az Anyaság nyilvános meggyalázását, láttunk nyilvános blaszfémiát és sátánizmust.

Mindent láttunk csak valós, nemes és igazi olimpiai játékokat nem.

Ahogy a vasárnap esti záró ünnepség gáláján egyetlen emberi arcot, normális emberi figurát, az emberi szépséget bemutató alakot sem láthattunk! Az emberi arc ki lett tiltva a zárógáláról!

Nem sokára egy interaktív VIDEÓ-CIKK-ben bemutatom a párizsi sátánista játékok mögött meglapuló projektet, ugyanis az Olvasók közül sokan kértek, hogy VIDEÓ formájában is tárgyaljunk erről.

Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber.

Ugyanis mindez Jelzés. Mondhatni az Idők Jelei, és ha az emberiség nem eszmél magára , akkor az emberiség aláírja saját halálos ítéletét.

Ideje most már NEM-et mondani ennek a gyalázatnak, ennek a nyilvános emberellenes, életellenes, Isten-tagadó inváziónak!

És NEM-et is fogunk rá mondani, az emberi tartás és méltóság és Isten nevében.

Mert jegyezzük meg, szerencsére még mindig a normális emberek közössége van többségben a Földön, ezért is akarják az emberiséget tűzzel-vassal, vakcinával, hánborval kiirtani, mert félnek a tömeg igazától és erejétől!

A megoldás , a szabadulás minden embernek a birtokában van! Isten ugyanis nem pazarol, nem szolgáltatja ki legcsodásabb alkotását, az Lélekkel megáldott Embert a Gonosznak!

És szó sincs itt semmilyen álságos és hazudott “toleranciáról” , tervezett VIDEÓ-beszélgetésünkben ezt a témát is körbe járjuk.

Nem, nem leszünk “toleránsak” a saját gyilkosainkkal, a megrontóinkkal, a támadóinkkal!

A tolerancia ugyanis mást jelent, közös, kölcsönös tiszteletben tartást, amiről ugye jó ideje nem beszélhetünk! Nem leszünk “toleránsak” elmebeteg, szodomita bűnözőkkel és tömeggyilkosokkal, nem leszünk “toleránsak”az életünkből, kulturánkból csúfort űző torzókkal!

Akkor sem, ha a hazug, sátánista eszköz a Mainstream Média ezt próbálja beprogramozni a különféle megfélemlítési metódusokkal az emberek agyába! Az agyba lehet ezt programozni, de a Lélekbe nem! Mert a Lélek maga Isten, amitől a globalista/sátánista hordák rettegnek!

Addig is érdekességképpen leközlöm az Olvasóimmal azt az elemzést, amit egy ortodox teológus írt a 2024-es Párizsi Sátánista Játékokról.

“A kereszténység támadásával kapcsolatos vádak elkerülése érdekében a homoszexuális rendező, Thomas Jolly mögött álló sátánisták a "műsort" egy "idegen invázió" allegorikus kenetébe burkolták. Ha egy gyengébb elméjű nyugati ember ezt akár el is hiheti, mint az Utolsó vacsora -félle hazugságot, de a hívő ember számára ez az egész tisztán látszik. Bármely élő ortodox tudja, amint azt Sihăstria Szent Hitvalló Kleopás is felhívja a figyelmet, hogy az „idegenek” inkább „földön belüliek”, vagyis a pokolból érkező démonok, hogy a földön munkálkodjanak. A párizsi sátáni tombolás nem hagy sok teret a félreértésre. Ezért vesszük a 33. Olimpián szimbolikusan bemutatott sátáni forgatókönyv tömör leírását a magyarázatok állóképeivel kísérve:

"Mottó: "A Szentírást megvetik, és az ördög dalait éneklik mindenhol . A föld tele lesz pornográfiával, paráznasággal és esküszegéssel különböző alkalmakkor. Mindezt számtalan mágus és prófécia fogja követni, amelyek uralják majd az úgynevezett keresztények életét. Közülük támadnak majd hamis próféták és apostolok, sarlatánok, másokat megrontó emberek, gonosztevők, egymásnak hazudozók, paráznák, zsarolók, kapzsik, pletykázók, gyűlölködők..." (idézet Szent Hippolittól, Róma egykori püspökétől)

Az okkult üzenetet, amelyet az olimpiai játékok végi látványosság közvetíteni akar, egy hívő ember számára meglehetősen egyszerű megfejteni. Itt reprodukáljuk a kombinált magyarázatokat, amelyeket a fotófelvételek mellett is talál.

Felülről nézve a Föld már a szarvas szörnyeteg karmai között van .

Az Antikrisztus lejön a földre a mennyből a világ szeme láttára, hogy utánozva Krisztust elhitesse az emberekkel , hogy Ő Isten Fia.

A fordított „szentháromság” kialakítása érdekében az Antikrisztussal találkozik a nyitóműsor két szereplője, akit a Névtelenként azonosítanak (a Láthatatlan, a Rejtett, teljesen eltakart arccal) és az Apokalipszis negyedik lovasával, ez egy / transzhumán kiborg, a fakó ló hátán, ami a Halál szimbóluma.

A SZEREPLŐKNEK NINCS ARCUK, AZ EMBERI ARC NEM LÁTSZIK, A FIGURÁK NEM EMBERIEK, MELLŐZNEK MINDEN EMBERI VALÓSÁGOT, EMBERI SZÉPSÉGET.

A Névtelen és a Halál-lovasa zászlót hoz az Antikrisztusnak – itt az igazi sátánista rendezőket segíti, hogy az olimpia Görögországból indult, és a görög zászlót használják, amelynek központi eleme a kereszt, és egy kiemelkedően ortodox országot képvisel. , az Athos-hegy szülőföldje, az Istenszülő kertje.

Ők ketten felajánlják neki a zászlót/keresztet, és az Antikrisztus addig rendezi a sorokat amíg fel nem veszi Baphomet testtartását.

Az Antikrisztus felveszi a keresztet és keményen földet ér vele, majd sötétség borul a bolygóra.

A győzelem az övé lesz – mondja a ködből és füstből előbukkanó klasszikus szobor.

Megjelennek az Antikrisztust imádó bukott angyalok is.

Az "Aliens" az “idegen” fenekestül felforgatja az emberi életet – újabb közvetlen utalás Leonardo da Vinci egy jól ismert művére, mint a nyitógálán, a parodizált Utolsó vacsora . A Vitruvius ember rajza az, amely a "tökéletes" embert helyezi az univerzum középpontjába. Da Vinci emberét fejjel lefelé fordítják, szintén pentagramot alkotva, egy másik sátáni szimbólumot.

A fekete égen az olimpiai jegy öt köréből négy emelkedik, de Moebius-csík vagy kettős végtelen formájában két párhuzamos, láthatatlan Univerzum.

Következik azonban az ötödik elem, az ötödik kör, amely összeköti őket, a démonok kezéből emelték ki, óra formájában, egyúttal mind a négy sarkalatos pontot jelzi: „Elérkezett az óra. Az egész bolygón."

A Föld közepén a démonok tömege a diadalmaskodó Antikrisztust emeli magasba.

Ennek jegyében a pokol leszáll a Földre.

Aztán teljes sötétség. A sátánisták által vágyott jövő.

Ne legyen!”

MAGYARÁZÓ FOTÓK:

Az Antikrisztus lejön a földre a mennyből a világ szeme láttára, hogy leutánozza Krisztust, aki felment a mennybe és elhitesse az emberekkel, hogy ő maga Jézus, aki visszatért hozzájuk.

Az arca nem hagy kétséget:

Hogy egy fordított „szentháromságot” alkossanak, az Antikrisztussal találkozik a nyitófelvonás két szereplője, akiket a Névtelennel azonosítanak (a Láthatatlan, a Rejtett, teljesen eltakart arccal), az olimpiai láng hordozójával:

és az Apokalipszis negyedik lovasa, a bionikus/transzhumán kiborg, a sápadt Fakó lovon, Halálként értelmezve.

A Névtelen és a Halállovag/Kyborg zászlót hoz az Antikrisztusnak -amelynek központi eleme a kereszt, és egy kiemelkedően ortodox országot, az Athosz-hegy, az Istenszülő kertjének hazáját képviseli.

 

Ők ketten felajánlják neki a zászlót/keresztet, és az Antikrisztus addig helyezkedik, amíg a kereszt megfordítva nem látszik, ő pedig fel nem veszi Baphomet testtartását.

Antikrisztus veszi a megfordított keresztet és nagyot üt vele a földre ami után sötétség borul a Bolygóra.

A győzelem az övé lesz – mondja a ködből és füstből előbukkanó klasszikus szobor.

Megjelennek az Antikrisztust imádó bukott angyalok is.

Az "idegenek" leigázzák az embert - nehéz időt adnak neki
A Vitruvius ember rajza az, amely a "tökéletes" embert helyezi az univerzum középpontjába. Da Vinci emberét fejjel lefelé fordítják, szintén pentagramot alkotva, egy másik sátáni szimbólumot.

Az olimpiai jegy öt köréből négy a kék égen emelkedik, de Moebius-csík vagy kettős végtelen, két párhuzamos, láthatatlan Univerzum formájában.

Következik azonban az ötödik elem, az ötödik kör, amely összeköti őket, a démonok kezéből emelték ki, óra formájában, egyúttal mind a négy sarkalatos pontot jelzi: „Elérkezett az óra. Az egész bolygón".

A Föld közepén a démonok tömege a diadalmaskodó Antikrisztust emeli föléjük.

Ennek jegyében a pokol leszáll a Földre.

Aztán teljes sötétség. A sátánisták által vágyott jövő.

VIDEÓ:

https://szmm.substack.com/p/olvasmany-veget-ertek-a-2024-es-parizsi?