2023. május 13., szombat

Ladóczki Éva: Mi vagyunk az a CO2 lábnyom, akiket el akarnak pusztítani egy hazug és hamis narratíva alapján, ami a halálkultuszt képviseli.

 

Ukrajna még egy annál is kifinomultabb és összetettebb (minta)terv része:

https://unlimitedhangout.com/2023/05/investigative-reports/ukraines-future-lies-in-the-great-reset/

Semmit nem tudunk az ukrajnai folyamatokról, mert a háború csak díszlet. Ennek hátterében épül fel az új Ukrajna, vagy nevezzük akárminek, a WEF digitális mintaállama. A “Diia” 2020-as hivatalos indulását követően 2023 elejétől körülbelül 18,5 millió ember használja az alkalmazást. Jönnek a digitális igazolványok, 2024-ben elindítják az ukrán CBDC-t, az e -hrivnyát . De nem csak Ukrajnában, a világon mindenhol, kihasználva, hogy mindenki a háborúról beszél.

A színfalak mögött épül az új világrend mindenhol, és adósítják el az embereket, hogy kilátástalan helyzetüket kihasználva bevigyék őket a digitális koncentrációs táborba. A szomorú, hogy az emberek még csak nem is érzékelik a veszélyt. A csordaszellem működik, és az emberek gondolkodás nélkül bezárják magukat a ketrecbe.

Pedig keretbe kellene foglalni a történéseket, hogy mi minden mutat ebbe az irányba:
– A középosztály elleni első támadás a 2008-as pénzügyi válság volt, amikor is az összes kormány IMF-hitelt vett a bankok megmentésére, a lakosság pedig elszegényedett.
– A középosztály elleni második támadás a COVID volt, amikor 5 billió dollár vagyonátruházás történt. Az elit 5 billióval rövidítette meg az embereket, elsősorban a középosztály csúszott le, és mentek tönkre a vállalkozások, a világon mindenhol.
– Most a háborúra fogott iszonyatos inflációval, a közelgő pénzügyi krach-ra fogva rabolnak el mindent, amink még maradt.
Vegyük már észre, hogy egyre többet dolgozunk az egyre kevesebbért, mert az elit mindent visz!

A BlackRock Kijevben most tárgyalt Zelenszkijjel Ukrajna sorsáról. A vállalati óriáscégek, köztük a BlackRock, Vanguard és a JP Morgan megabank megvásárolják Ukrajna jövőjét. Ukrajna újjáépítésében részt vevő potenciális befektetők befektetéseket az ukrán gazdaság legrelevánsabb és leghatásosabb ágazataiba irányítják.

Gyakorlatilag Ukrajna már nem létezik, a világelit a háborút felhasználva elinflál mindent a világon, és fillérekért megszerez mindent.
Az USA-ban sorra vásárolják fel a földeket ( Bill Gates), a házakat pedig a BlackRock.
Mára kiderült az is, hogy a BlackRock miatt kellett távozni Tucker Carlsonnak is. Januárban napi rendre tűzte a BlackRock szabadrablását a világon, és a BlackRock elsőként megemelte a tulajdoni részét a Fox-ban, majd kirúgatta Carlsont. Ez az adás gyakorlatilag már nem fellelhető a Foxon.

Ki kell tartani a készpénz mellett, és meg kell tagadni a digitális identitást.
Ha az az ára, el kell dobni a mobiltelefont, és vissza kell térni a vezetékeshez.
Ha nem vagy képes feladnod a kényelmedet az életedért, gyermekeid életéért cserében, akkor nincs miről beszélni.
Én most váltottam vissza vezetékesre, tehát nem a levegőbe beszélek…)))
Így meg tudjuk magunkat védeni az 5 G-től is.
Meg kell állítani a pszicho és szochiopaták őrült és sátáni ámokfutását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése