2022. január 28., péntek

Az okleveles temetkezési vállalkozó és balzsamozó, Richard Hirschman megdöbbentő felfedezést tett elhunyt emberek testében

Elárulta, hogy természetellenes vérrögökkel teli artériákat és vénákat lát, amelyek furcsa rostos anyagokkal kombinált, az érrendszert teljesen kitöltő furcsa rostos anyagokkal vannak tele.

Hirschman szerint ez semmihez sem hasonlítható, amit a balzsamozóiparban szerzett több mint 20 éves tapasztalata során valaha is látott - mondta el Dr. Jane Rubynak egy világszerte exkluzívnak számító interjúban.

Hirschman találkozott Dr. Rubyval, aki gyógyszeripari gyógyszerfejlesztésben jártas egészségügyi szakember, és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az FDA gyógyszerengedélyezési folyamataiban.

Hirschman balzsamozó elárulta neki, hogy az iparágában másokkal is egyeztetett, akik szintén nem láttak ilyesmit a közelmúltig, de elmondták, hogy ők is találnak ilyesmit az általuk feldolgozott holttestekben.

 

 

Rögök vagy féregszerű struktúrák

Hirschman úr kijelentette, hogy ezek a rögök vagy féregszerű struktúrák mikroszkóp alatt nagyon hasonlítanak a beoltott vérre, de ő még soha nem látott ilyen méretű dolgot.

Hirschman úr arról számolt be, hogy 2020 novemberében kezdte látni ezeket a hosszú, nyúlós, rostos vérrögöket, majd egyre gyakrabban az általa feldolgozott holttestek 50%-ában. Ma ez az arány már közelebb van a 80%-hoz.

Azt is elmondta, hogy meg tudta erősíteni, hogy az elhunytak közül néhányan, akiknél ezek a vérrögök voltak, valóban megkapták a Covid-19 vakcinát, de nem tudta megerősíteni, hogy mindannyian be voltak-e oltva, vagy hogy konkrétan mi okozza az elhunytak keringési rendszerében lévő, általában hosszú vérrögök számának növekedését.

 

 

Szívroham és agyvérzés okozta halálesetek számának növekedése

Hirschman úr hozzátette, hogy az asztalához érkező szívinfarktusból és agyvérzésből eredő halálesetek számának növekedését tapasztalta. Az ilyen vérrögök számának növekedésével ez nem meglepő.

Hirschman szerint a szakmájában dolgozók "idegesek" amiatt, amit egyre gyakrabban találnak, és hozzátette: "ha ezt a vakcina okozza, és az ösztöneim azt súgják, hogy igen, ezt nem tudom bizonyítani, de ha ezt a vakcina okozza, képzeljük el, hogy a jövőben mennyi ember fog meghalni, mert az emberek nem tudnak úgy élni, hogy ilyen anyag úszkál az ereikben.

Hirschman azt is "elképesztőnek" tartotta, hogy az utóbbi időben milyen sokan halnak meg szívrohamban és agyvérzésben, és azt mondta: "Ha egy ilyen kis rostos szövet, feljut az agyba, akkor agyvérzést fogsz kapni. Ha bejut a szívedbe, akkor szívrohamhoz vezet".

Miután novemberben észrevette, hogy sok embert balzsamozott be az általa "férgek"-nek nevezett anyaggal, elkezdte számon tartani a számokat, és maga is dokumentálta azokat.

 

 

Csak ebben a hónapban a 35 ember közül, akiket személyesen balzsamozott be, 20-24 emberben volt ilyen.

"Mondanom sem kell, hogy ezt azonnal ki kell vizsgálni, ha nem is az elhunytak iránti tiszteletből, de legalább annak kizárása érdekében, hogy ezek a hosszú, rostos vérrögök valóban a Covid-19 vakcinák fiziológiai következményei-e."

Ezt az esetet nem lehetett volna megemlíteni.

Ha ezek nem a Covid-19 oltások következményei, akkor mi az, ami 2020 novembere óta egyre gyakrabban fordul elő, és okozhatta őket?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-balzsamozok-soha-nem-latott-gumiszeru-rogokkel-teli-venakat-es-arteriakat-talaltak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése